13

Анонимен

преди 3 години

До Не знамХм, ако беше ръстът без 10, всички щяхме да се търкаляме :))))Ръстът без 110 имаш предвид

12

Не знам

преди 3 години

Но ям от всичко по малко и много ходене - пр. 5 км дневно. Добрите Кг са ръстът без 10!!!

11

Менгеле

преди 3 години

Забравихте Моята диета. Работеше на 100%!

10

Сенкич

преди 3 години

Начи! Требе си баланс. Ракията (дезинфектант) се пие с пробиотици (кисело зелице, кисели краставички...) Може и с витамини (пресни салатки...). Това - по 1 път на ден в доза според човека.После се вземат бавни въглехидрати, за да се въглехидрирате за целия ден и да не плюскате много. Това е сланинка, месце... Може и риба. Пилето се изкисва и кипва 1 път, за да не се натровите с химията, дето му я прилагат на живо и на умрело.Кремвирши ползвате само когато ще правите магии. Подобряват ги.

9

Анонимен

преди 3 години

Както е казал народът - От масата трябва да станеш малко гладен-Имах една позната която каквато и порция да й сервират (в ресторант или на гости) винаги отделяше поне 1/3 , която не изяждаше.

8

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има разнообразно хранене. Моята всеки ден хапва нещо различно - един път краставица, друг път шпек, бафур, банан ...

7

Анонимен

преди 3 години

Хората не се научиха, че се отслабва с ядене, а не с неядене.Яжте чисто месо, салати и хубави въглехидрати и ако не ядете и пиете *** ще бъдете здрави и нетлъсти.

6

бе не знам

преди 3 години

Само дето с няколко вегана се разпознах,щото станаха много агресивни!За мен веганството е болна история,и тя няма нищо общо със средиземноморското хранене!Все едно да сравняваш кон с костенурка!

5

Анонимен

преди 3 години

Пробвах вегетарианска диета.Едвам ме спасиха в Пирогов със захранване с постна сланинка...

4

Баро Вкаров

преди 3 години

Веганството е за мноо умни хора,не е за текива кат нас!Между другото,веганите с кво си хранят кучетата?

3

Shark

преди 3 години

Веганствонто е болест. Стига сте ги рекламирали тези ненормални, нетолерантни, болни мозъци- човекомразци!

2

пепе

преди 3 години

Ако не бяха яли, още повече щяха да отслабнат. Що за про-стотия! Естествено, че средиземноморската диета в порядъци по-добра за човек!! Менюто трябва да е БАЛАНСИРАНО!!!! Ония ядящите сурова люцерина не ги разбирам изобщо!

1

Анонимен

преди 3 години

Спрете с диетите и пременете на доб ър перманентен хранителен режим.Да си на 1000 калории 4 месеца, да смъкнеш 16 кила и после, първото нещо, кеото правиш е да нагънеш 2500 калории, дето са в мазен голям дюнер + картофки + 5 лъцицимайонеча и литър колва и то за закуска, чащото от работа ти дали ваучери, а псоел да ревеш "Пуста му йо-йо диета", си е маааааааалко загубено.