165

Кунчев

преди 3 години

Хората, Кунчев, четат листовките на ваксините на сайта на МЗ и се информират за недоказана ефективност, чудесни странични ефекти, както и че са разрешени "под условие" и са в експериментална фаза, също така и че не са изследвани за генотоксичност и канцерогенност, просто защото не е минал достатъчно дълъг период, за да се установят евентуални такива. Тия за "чипове" и тем подобни -де да не сме толкова прости, никой не вярва на тия измислици.

164

Анонимен

преди 3 години

ГЛЕДАЙ ТИ!!!

163

кой те пита беееееее

преди 3 години

... не препоръчвал отлаганедолна гнус, кой ви ражда бе

162

Анонимен

преди 3 години

Има един БОГ ВСЕЛЕНА ВИСШ РАЗУМ който ни е дал свобода любов а който живее в любов е здрав.Ти обаче си алчен невеж слуга на сатаните.

161

Се ти ли се

преди 3 години

И аз да съм на хранилка към щаба ще нося по две,иначе хонорар няма!

160

Искаме ваксина

преди 3 години

Искаме ваксина, но като вашата.Не пробутвайте на Астра Зенека. Ще чакаме РНК ваксините, а не евтината и скопена английско-шведска евтиния.

159

Анонимен

преди 3 години

Абе, тези ту*лу*пи след като се ваксинираха, защо ходят с маски?

158

Барба Ганьо

преди 3 години

Забранете АСТРА ЗЕНЕКА в БГ , както я забраниха по света ..... Не ни набутвайте отхвърлената ваксина ......

157

Анонимен

преди 3 години

Всички които желаят руска ваксина да хващат Аерофлот, или государственние железодороги. И да се заселват в широката руска земя.

156

Експерт

преди 3 години

Българите трябва да се ваксинират основно с РУСКА ваксина, защото организма им в продължение на 45 години е привикнал към руските лекарства и е подготвен от чернобилския дъжд да възприема предимно руски вещества. Съчетаването на вецества от руски атомни реактори със западняшки ваксини е опасно.

155

Анонимен

преди 3 години

Сега започнаха да се заразяват и втори път, т.е. имунитета придобит в началото на миналата година вече го няма. Ако и имунитета от ваксините е 6-8 месеца, то няма смисъл сега да се ваксинираме на малки групи от хора. По-добре е да изчакаме да дойдат достатъчно ваксини и за 2 месеца да се ваксинират всички по два пъти, за да стигнем до този групов имунитет.

154

обективен

преди 3 години

Главен държавен здравен инспектор не е Ангел Кунчев, а Бойко Борисов. Ангел Кунчев е само закачалка за маски на ушите си.

153

Т.Шак

преди 3 години

Абе как да нямаме избор бе!?Или се ваксинираме, или не се ваксинираме. Поне този избор ни е останал.Който си прави илюзиие, че ще ни принуди да се ваксинираме, конкретно с тия ваксини, ще яде хурката.

152

Анонимен

преди 3 години

Докторе ..кажи ако одобрят руската ваксина ,ще поръчате ми за. България

151

Гневен

преди 3 години

Този още не е зацепил,че хората не вярват изобщо на посочените от него като пътеводители МЗ,ИАЛ,здравна каса.Те са тотално провален слугинаж на чужди господари!Кунчев да престане да ехидничи и обижда хората,защото точно четящите и мислещите знаят за пъклените планове на сатанистите,които обират милиарди край "пандемията"и се приближават все по-близко до лелеяното си световно господство!!!БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от всички тях и българските им слуги!!!

150

...

преди 3 години

Вие сте лъжци, манипулатори и сте максимално дискредитирани! Никой мислещ човек отдавна не ви слуша и не би приел, какъвто и да е съвет от вас.Да не говорим, че сте и за затвора!

149

Tonita-7

преди 3 години

Ваксинирал си витаминчета! Да не си мислите,че са му поставили ваксина определена за населението!Изобщо не вярвам!

148

Анонимен

преди 3 години

Куню да каже първо с коя ваксина се е ваксинирал и после да рекламира тези на Астра Зенека от които вече си харчи проценчето ...

147

Кифла

преди 3 години

По десет хиляди лева на калпак им се дава да говорят глупости по медиите..как няма да въртят палачинката...??

146

Ами

преди 3 години

че той все още си е обикновен вирус. Разлеката единствено е в инструкциите за противодействие на вируса дето Бил Гейтс ги е разработил на на едно учение за епидемиолози. И това не е фейк нюз. Пишете в Гугъл Event 201. Зад подобни разработки очевидно се крие намерението едни 1% богати хора да станат още по-богати, а останалите 99% хора да изпаднат в робска зависимост. Отново експерименти - като социализма.