9

Хайде стига тъпотии

преди 3 години

Все са невинни. А кога яде кюфтетата не рева. Няма съдебна система в България. Давайте ги тия на Гърция там да се оправят.

8

защо

преди 3 години

А колко е просто. Взимаш си смартфона, влизаш в DVLA /нещо като КАТ/, влизаш в секция смяна на собственост, пишеш имената и точния адрес на новия собственик и до две минути получйваш потвърждение и " молба" да унищожите стария талон. Край!!! Няма нотариуси, няма проблеми. До две седмици новият собственик си получава документа. По пощата!!!

7

Ноби

преди 3 години

нашия съд нали бил независим, или кой му поиска нещо и изпълнява ?

6

Анонимен

преди 3 години

Синди Маджар!искам да чуя как произнася думата "да ме екстрадират"

5

Анонимен

преди 3 години

Eбacи! Какъв стрес е преживяла!Представяте ли си? Идвате си в България с носталгия и радостни чувства, и изведнъж на паспоетния контрол на летището ви арестуват като опасен терорист без ни най-малко да подозирате!!!

4

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Синди Маджар си е име на ъипична българка...Даже може да има и арийска кръв У вените и.Хич да не се прави на ощипана тая маннгасарка.Хубавото в тая безсмислена новина е, че братята покоряват ЕвропаТА....Айде европейски братя ЗЕМЕТЕ малко тъмно зелен матрЯл, а пА си го интегрирайте както искате....Земи тая Синди Маджар бацееее...

3

Жо

преди 3 години

ТОЛКОВА Е ЛЕСНО!При продажба на колата, правиш две копия на нотариалния акт.Едното копие носиш в КАТ и от там ти издават бележка.Другото копие носиш в Общината и от там ти издават бележка.След това нямащш проблеми.Преди години продадох едно Трабантче на един, който ми го плати, но отложихме прехвърлянето. След два дви той направи катастрофа и застрахователите ме "подхванаха". Казах им, че катастрофата я прави шофьора, а не Трабанта и ме оставиха.Оттогава, при продажба спазвам правилата.

2

Анонимен

преди 3 години

Балканска му работа !За какво са тия в парламента в министерският съвет ,толкова години да не променят закона?Гърците също с неадекватно законодателство!Все едно да съдят някой за убийство само защото оръжието се води на негово име!

1

ахааа

преди 3 години

Може да е бременна, но не е българка!