53

Анонимен

преди 3 години

Австрийски депутат направи бърз тест за ковид напроба от кока кола пред колегита си в парламентарна зала, и тестът се оказа положителен.Защо това го няма в новините?

52

САМО ФАКТИ!

преди 3 години

Това че сте дали положителен PCR тест НЕ означава, че имате Ковид, камо ли че сте "болни".Диагноза се поставя от лекар, а не от някакъв хвърчащ тест.

51

Анонимен

преди 3 години

В България от 19 заразили се един умира, а 18 се възстановяват.

50

Анонимен

преди 3 години

Графиката на броя на новите случаи от 28 дни върви нагоре. Кога ли ще спре третата вълна?

49

Съмнително

преди 3 години

До Анонимен 54Тези тестове така и не доказаха че работят - в началото нали разправяха че давали и грешни положителни резултати. Спряха да говорят за това, сякаш не е важно.ХМММММММММ

48

Анонимен

преди 3 години

Има тестове има вирясНяма тестове няма вирус

47

Анонимен

преди 3 години

Щабът е съставен не от специалисти епидемиолози, микробиолози или вирусолози, а от лоялни към властта, за да продължавата да ИНДУЦИРАТ МЕРКИ СРЕЩУ ФИНАНСОВО ГЕНЕРИРАНАТА КОВИД ПАНДЕМИЯ. Искам да ви питам освен с тестве, на които изрично пише, че не са диагноза, е ИЗОЛИРАН В НАША ЛАБОРАТОИЯ SARSCov2 ?Мерси.

46

ИСТИНАТА

преди 3 години

До АнонименКАЗАХ СИ МНЕНИЕТО, че коалиция ДБ + ИТН трябва да управлява. Като не ти харесва мнението ми, дай му палец надоле и бегай у лево. Няма да ти се обяснявам // Ай чао.

45

ИСТИНАТА 2021

преди 3 години

Държавата се управлява като ЕООД.Това трябва да спре.

44

Анонимен

преди 3 години

Трябвало Спондж боб Маджото да управлява.И що?Кой го е избрал?

43

Анонимен

преди 3 години

До ИГА според мене не.Толкова.

42

ИСТИНАТА

преди 3 години

До Анонимен 47Според мен трябва да управлява коалиция ДБ + ИТН.Щом питаш - казвам ти.

41

Чоко

преди 3 години

Да не мислите, че броя на новопозитивните се дължи на мерките на т.н. Щаб. Глупости.Това си е дна епидемия с пик през месец ноември. Тогава всеки трети се сблъска с вируса. Дали в семейството, дали на работа, няма значение. Аз се разболях тогава. В семейството ми където не сме спазвали абсолютно никакви мерки, никой дори не се разсополиви. Това ли е страшния вирус ? Та при обикновения грип, един да се разкихаше и всички го изкарвахме.

40

Анонимен

преди 3 години

до Чокотова че ти се иска да се е получил почти вече стадния имунитет е хубаво,но реално не е станало още. Виж ако имаше 2 милона ваксинирани.....

39

ИСТИНАТА

преди 3 години

Държавата се ръководи като ЕООД, от един егоцентричен и *** човек, който единствено е харизматичен, приказлив и разполага с Еврофондовете както с лични средства.Истината е, че това съвсем не е достатъчно за да се управлява държавата успешно.

38

до чоко

преди 3 години

къде го прозря този стаден имунитет. 250х официално заразени, Ок нека има още 750 хил скрити безсимптомно изкарали.Станаха милион. Ваксиниваните са едва 25 хил. Тези пък които не се заразяват са 1 на 100 човека на 6,5 милиона са 65хил. Е колко е общо, милон и 100 х . 5,4 милиона българи не са се срещали с вируса пич.

37

Анонимен

преди 3 години

Огромните мерки които вземат за запазване здравето на хората е насилственото ограничение на тяхната свобода.

36

Анонимен

преди 3 години

"1086 са новодиагностицираните с COVID-19 през изминалите 24 часа"-------Кой ги диагноцистира тези 1086? Кой лекар ги прегледа, кой им постави диагноза?Тестът НЕ Е диагноза. Камо ли PCR тестът, който дори не е създаден, за да "лови" ковид 19, или какъвто и да е коронавирус. Какво сега, налагаме думата новодиагноцистирани, за да засилим усещането за болест? Или просто дежурният по сутрешна сводка е научил нова дума и бърза да "блесне" с Ентелигентност?

35

Подпри Критие

преди 3 години

Мафията: "Имаме си държава"Медицинските терористи: "Имаме си щаб"Всички държави и организации: "България ни е разграден двор"

34

Анонимен

преди 3 години

еми 10% по малко теста ,10% по малко заразени. На 12000 ще са 1200 . с бяха 380 преди 2 седмици