100

Добре

преди 3 години

Добре че го има Еяропейския Съюз,че не знам на какво ниво щяхме да бъдем. ЕС е най-хубавото нещо което се случило на България.Аз мисля ,че ЕК даже е прекалено мила с нас.

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Понякога се чудя какъв ли ви е живота на червените каскети, че да пишете такива неща ..:)))))))))

98

Анонимен

преди 3 години

Да, България още не е станала мужишка губерния като повечето в ес.........'Вервай' си ти в небитието!:))))))))България е станала дупка с много други малки дупки където всичко живо пъха и пъшка! :))))))))))))

97

Анонимен

преди 3 години

До РЕФЕРЕНДУМ"Ако след няколко месеца се окажем под обстрела на Русия, докато тя се отбранява от видимо настъпващите срещу нея евро-атлантически структури, това ще е защото сме членове на НАТО и ЕС, и сме си дали всичко."Лекувайте се, защото нещата излизат извън контрол при вас. На тоя вече бомбардировки му се привиждат.П.П. Ако Русия направи тая грашка НАТО ще я натика в *** *** за 2 часа.

96

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЯ кажи, ти като си "кадърен" какво работиш?Освен троленето тук де, това знаем, че го работиш 24/7.

95

Анонимен

преди 3 години

Тез американски и ес глупости да си ги ... да не ни занимават с техните расисти, джендърски проблеми, да си задържат у тях си!

94

Анонимен

преди 3 години

В България няма осъден бандит и престъпник, те ни правят забележка да преследваме по-активно расисъм и ксенофобия. Да плачеш ли, да се смееш ли?

93

РЕФЕРЕНДУМ

преди 3 години

Някои задават въпросът Защо да излизаме от ЕС?Много просто: Време е! Доста неща научихме за тази корпорация. Всяко закъснение ни коства народността, а сега вече и живота.Ако след няколко месеца се окажем под обстрела на Русия, докато тя се отбранява от видимо настъпващите срещу нея евро-атлантически структури, това ще е защото сме членове на НАТО и ЕС, и сме си дали всичко.Ако Сърбия НЕ се окаже под такъв обстрел - това ще е, защото НЕ е член на ЕС и НАТО.Просто!

92

Хмм

преди 3 години

До Христо,Казах истинска обективна причина. Не общи глупости, които знаят да ги говорят всички с ниско ниво на интелект.

91

Хмм

преди 3 години

То е ясно, че навсякъде има корупция ама лично съм виждал как хората се планува да участваш в обществена поръчка. Обикновенно в Западна Европа отделяш 10% за това, но в България е нещо средно между 30-40% което е супер нелепо. То това е проблема

90

Хмм

преди 3 години

Ти сериозно ли мислиш, че нямат доказателства за корупция? Ти сериозно ли не виждаш корупцията на всякъде? Като започнем от портиера и стигнем до правителството навсякъде има корупция. Ако това бяха нормални законни такси е тогава няма проблеми. Ама когато трябва да плащам под масата на ЧЕЗ и Общината да ми прокарат ток в незаконния обект И това стане е тогава е корупция

89

Анонимен

преди 3 години

Има език на омразата към България от официалните европейски органи.Обвиняват ни в корупция без доказателства, за да ни държат в подчинение и зависимост.

88

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа призна фашисткия режим на Франко и го подкрепя до смъртта му през 1975 година.По същото време пропагандираше свобода по радиостанциите си за пропаганда.

87

Анонимен

преди 3 години

За език на омразата да съдят Шарли ебдо, Макрон, които казаха, че езикът на омразата бил свобода на словото.Пак слабите и зависими държавици ще страдат, а големите като Франция ще приказват език на омразата като свобода на словото.Искаме свобода, не на европейския фашизъм.

86

Хмм

преди 3 години

Това ми напомня за един много як виц. Решили в Щатите, че вече няма да има черни и бели, а всички щели да се наричат ***. Та един автобус както си карал и по едно време се развалил и шофьора мислил мислил и казал: Айде сега по тъмно *** да слязат и да будат до бензиностанцията :D

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90В какво точно се състои "омразата към България на европейските органи"?В това, че въвежда правила срещу вихрещия се расизъм и ксенофобия ли?

84

Анонимен

преди 3 години

До до до толерантенИнтересно, аз познавам бая хора, които са мозъци и отидоха там напълно доброволно. Никой не ги е карал насила, даже те трябваше да преодоляват някои пречки за да стане.

83

Анонимен

преди 3 години

Не искаме фашизмът на Европейската комисия.Освободете ни от фашизма и езикът на омразата към България от европейските органи.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88"Ще ни накарат да мечтаем за Съветския съюз, който не се намесваше във вътрешните работи и не окупираше държавите с войска и военни бази."ХахахахахахахахаххахахахааСССР смазваше дори наченки на опити за съпротива в уж "братските" срещу установения ред с ТАНКОВЕ.Колко долни сте червените лъжци, а?

81

Анонимен

преди 3 години

Ще ни накарат да мечтаем за Съветския съюз, който не се намесваше във вътрешните работи и не окупираше държавите с войска и военни бази.