241

Анонимен

преди 3 години

Всичко се поврежда ама само тук го превръщат в новина. Половината статии са за комунални новини, което го няма в нито една друга страна.

240

Анонимен

преди 3 години

Червените кандидат депутати, които вече работят и като *** тука, смятат, че българите не пътуват и не са виждали паяжините от пукнатини по всички гръцки магистрали. Да не говорим, че ние имаме по-хубаво междуградски пътища от някои техни магистрали от 70те години на миналия век.

239

Анонимен

преди 3 години

В Хърватска земетресението счупи блокове на по 100 години и всички видяха колко овехтяло е всичко в тяхната столица. Тук имаме такава модернизация и пак недоволни червени кра..ту.ни

238

Анонимен

преди 3 години

В Тексас не достига питейна вода и вода за миене и.никой не иска оставки и не плюе по управлението, а търсят решения. Тука само претенции

237

Ха, ха,ха,хаа 244

преди 3 години

..НА 7-ГОДИНИ , НА СЕЛО У МААЛАТА ТИ , ВЕЧЕ РАЖДАТ ,БЕ..."ХАХЛЬО....ЩО , ВИЕ СЕЛ ТАЦИТЕ ОТ СЕЛО , КВО СТЕ ПОСТРОИЛИ , ТОЛКОВА...ТА , СТЕ НЕДОВОЛНИ...??!ТКЗС-тата ЛИ..?!

236

Анонимен

преди 3 години

Егати смешните плачльовци тука. Нечувано да се правят ремонти. В Южна Швеция няма ток през последните много студени седмици и за да се окабели както трябва, ще са нужни 20+ години. Никой не иска оставки там.

235

Анонимен

преди 3 години

Българските червени мозъци обясняват, как било нормално пътищата да изкарват по 30-40 години, но странно, че като дойде 91/92 и цяла София беше като бойно поле. По техните сметки тия булеварди трябваше още да нямат нужда от ремонти, нали всичко построено през комунизма е с 40 годишна гаранция. ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАААА

234

Фентъзи

преди 3 години

Фъндъка, като Саурон, преяърна София в Мордор.

233

Анонимен

преди 3 години

Ау, напукан асфалт след 7 години на натоварен път. Това никъде го няма по света. Безсрамници.

232

НА_ВИ

преди 3 години

Троловете от Герб да не пишат след като нямат представа колко км. магистрали са построени преди 1989 г. "Хемус" до Правец, "Тракия" до Пловдив и др. малки отсечки от бъдещи магистрали. При управлението на др. Борисооф бяха достроени малко над 100 км. от Тракия и той непрекъснато се хвали, че е построил. Така "построи" и зала "Армеец", за която имаше осигурено финансиране, проекти и близо 80% от строителството. И тогава понеже нямаше какво да каже се похвали, че намалил цената с 10 мил. лв.

231

Анонимен

преди 3 години

САМО В БЪЛГАРИЯ , НЯКОИ ХОРА СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ , КАТО ПРИ "ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ"--ЗА ВО ВЕК И ВЕКОВ...ХА,ХА,ХА7 години след строителство за десетина милиона, во век и веков ли е, хахльо?

230

Анонимен

преди 3 години

То, да не се пука асфалта, защото гредите отдолу подават. Че от мост ще стане на язовирна стена. Язовир на река Перловска, носещ името на Генерал Борисов!

229

Анонимен

преди 3 години

Еми минава над великия Перловски океан, те за това

228

Е , нищо де...

преди 3 години

НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА!В АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ , РЕМОНТИТЕ НА ПЪТИЩАТА СА НЕПРЕКЪСНАТИ И ПОВСЕМЕСТНИ.ИМА СПЕЦИАЛНИ РЕМОНТНИ ГРУПИ ЗА ВСЕКИ УЧАСТЪК ОТ ПЪТЯ!САМО В БЪЛГАРИЯ , НЯКОИ ХОРА СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОИ , КАТО ПРИ "ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ"--ЗА ВО ВЕК И ВЕКОВ...ХА,ХА,ХААААААААААА...АМИ , СЪЗДАЙТЕ ОРГАНИЗАЦИЯ И ПЛАЩАЙТЕ РЕДОВНО НА ХОРАТА , АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ПЪТИЩА!АКО ЛИ НЕ....КАРАЙТЕ ПАК С ВОЛСКИТЕ КАРУЦИ НА ТКЗС-тата....!

227

Анонимен

преди 3 години

В тоя студ как няма да се напука ! - нашият асфалт не трябва да се мокри , на студ не издържа , при жега се огъва и трябва да си носите колите по него щото много се натоварва.Ако спазвате тези препоръки няма да има никакъв проблем.

226

Анонимен

преди 3 години

До сиромахОставаше да си кажеш, че си *** :))))А, колкото повече говориш, толкова повече ти личи: пуснали на шаранчето да кълве и то кълве и пита за още. Иначе се пише "сиромах". Така ще е.

225

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и стотици милиарди да е все ще е тая!!!

224

Анонимен

преди 3 години

Герб видими резултати!

223

БМБ

преди 3 години

Радев е скачал нощем по кръстовището и го е напукал.

222

Анонимен

преди 3 години

Извикайте ББ да прележе лентата на пукнатините! Фъндъчката ша му носи ножицата.