7

Анонимен

преди 3 години

А защо другите дядки в Германия, Франция и Японски не ти налага Водорода? И те ши цру го управлява хахахахахха Смешковци изобщо неразбирате от коли . Само от 8нтернет конспирациии

6

Анонимен

преди 3 години

Водородните автомобили действително са бъдещето, защото това е най-разпространеният елемент във Вселената, докато литият е сред най-редките елементи.Само че едно момченце родено в Южна Африка и понастоящем ползващо се с подкрепата на пентагона се опитва да налага литиевите електрички без никаква дългосрочна перспектива.

5

Анонимен

преди 3 години

"Ако спешно ще взимате, вземете електричка от мене, ама изчакайте, ако може, докато му дойде времето и вчемете водоричка, защото съм инвестирал масивно в тази област"Това иска да ви каже ...

4

българина

преди 3 години

ако всички мпс са на ток, мощностите трябва да се удвоят! което е мноооооого еко! просто хораста не трябва да са 7 млрд . и глобалистите това и правят.

3

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно вярно е, че политиците нямат капацитет да се бъркат. Нашите калинки и те се напъват по повод колите, а нищо не казват за ниските заплати, пенсии, детски, те нали получават голями заплати и всичко им плащаме ние. Страните с добри доходи, карат и добри коли. Заплатите в Бг определят автопарк. Всеки иска нова кола, нали.

2

Майстора

преди 3 години

Това са едни очарователни парни локомотивчета. Слагаш въглища, и пълен напред. Разликата е, че въглищата слагаш на няколкостотин километра от локомотивчето. Също батериите са невероятно разрушителни за природата, но природата в някоя далечна зържава, не твоята, значи е еко био. Освен това, всички природни ресурси няма да стигнат да се заменят сегашните автомобли с електролокомотиви - няма толкова литий на планетата.Но планът не е да се заменят, планът е феодалите да нямат автомобили.

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро шефът на Тойота каза, че ако утре всички коли в Япония се заменят с електрически, през латото няма да има достатъчно ток.