60

Анонимен

преди 3 години

Мда,всичко ще гладува само виждаш ли заетите в IT сектора щели да бъдат на върха на хранителната верига?Явно някой много си е повярвал,скоро обаче ще му се наложи и той да слезе на земята!

59

вай, вай...

преди 3 години

Повечето от "Специалистите" няма да издържат и месец на тежък физически труд ако от това зависи дали те и семействата им ще гладуват!!!!Колко си напомпил мускулите в спорт залата е без значение, физическият труд е ежедневно физическо натоварване, година след година...До 2030г. голяма част от така наречените специалист в доста сфери - с више образование и магистра- също ще се окажат Ненужни.С внедряването на ИИ и Роботизацията доста всоко квалифицирани професии утре ще се окажат ненужни !

58

House M.D.

преди 3 години

Търся да бъда назначен на длъжност при 2000 лв. чисти минимум. Има ли желаещи работодатели?

57

Митев

преди 3 години

До капиталист. закон При социълизъмът как ли бешеее?!

56

ГосТ

преди 3 години

Забелязвам некъв *** сам да си пише и сам да си отговаря хахахаха Чакай ве, твоя вожд не беше ли казал айтитата да ходят да стават овчари ?

55

Анонимен

преди 3 години

До до 54"Всяка компания прави доста задълбочени проучвания на пазара, за да знае как да е с едни гърди по-напред."Демек нито енда компания не е с едни гърди напред.

54

Анонимен

преди 3 години

До До 49Пак се извъташ като настъпано червийче ...

53

до 54

преди 3 години

Запознат съм с пазара, защото искаме да предлагаме над средното и имаме огромни текущи проекти. Всяка компания прави доста задълбочени проучвания на пазара, за да знае как да е с едни гърди по-напред. Относно това колко CV-та имаме. Около 100 на ден, от които 90 отпадат при автоматичния ML и AI чек за базова грамотност. От интерес сме ги гледали с колегите и се заливаме от смях какви хора има... Прочее в този чек специално сме сложили филтър да видим дали от днес.бг ще дойде CV. Уви- няма.

52

Анонимен

преди 3 години

До 49Ти си една в компания. Не се дръж, че си запознат с всички или държите всички отворени позиции. И сииииилно се съмнявам, че няма кандидати. Когато отваряхме офис в Пловдив и пуснахме 1500 за стажант, защото искамхме да обучим няколко местни кадри за себе си, имахме 200 CV-та за един ден. За 3200, дори и София, макар и 4 години по-късно, ще имаме 1000. Само случайни хора, видели коментара ти, ще откликнат.

51

До 49

преди 3 години

Ти нали не очакваш общак, който върти теории на конспирацията, да има акъл да кандидатства в нормална компания? Кой друг би ти писал врели-некипели как не вярва на тази заплата?! При нас началната е 2400-2700, но знаем, че има и доста по-високи начални пари из другите компании.

50

Анонимен

преди 3 години

До до 36И коя е компанията? И обясни ми, как се оправяш с финансовия, като им кажеш, че ще даваш с 40-50% на седното за младши кадри? За кого се имаш? Netflix?

49

Анонимен

преди 3 години

До до 42"Масовата заплата на Junior позиция в момента е около 2500."По скоро 1500-1750, поне според това, което приятели, работещи като рикруутъри са ми казвали.

48

до 36

преди 3 години

Не един път съм писал тук и съм канил на интервюта хора, видели написаното, да кандидатстват. Знаеш ли колко души от тях са кандидатствали при нас (начална заплата 3200лв. за базова позиция)? Нито един. Бях казал коя е компанията, че линкове са забранени, бях казал в кометар да напишете, че сте видели обявата в dnes.bg. НИКОЙ не кандидатства. Защото до един много лаете кое било лъжа и измама, ама дадат ли ви конкретен пример, се *** и не знаете какво да правите.

47

Анонимен

преди 3 години

5к + в България ще видиш, само ако имаш много специфичен domain knowledge, приобите след години опит.

46

до 42

преди 3 години

Нормално е средната заплата в IT Сектора да е 3350лв.. Масовата заплата на Junior позиция в момента е около 2500. Масовката хора са над junior ниво и взимат около 4500-6000. Ако сложим и нископлатените съпорт позиции, средната заплата си става баш около 3400. Но в тези 3400 средна заплата са включени 150 000 души. Ако махнем фейк IT позициите, средната със сигурност става поне 6000лв.. В сектора съм от много години и нямам познат с опит над 5 години и заплата под 6000лв..

45

ГосТ

преди 3 години

Всъщност търговците и т.нар. мениджъри са от най нискоквалифицираните. Нали знаете? При централизирано държавно управление и корпоративна индустрия автоматично остават безработни повечето. Нали знаете?

44

Бау

преди 3 години

до 43Всеки има право на 2ри шанс ...

43

капиталист. закон

преди 3 години

да ви обясняпри капитализма големите заплати ги вземат тези които делят баницатаа именношефоветеподмазвачите под тяхпозмазвачите понеже са безкрупулни гнууусове без морали всеки ги отбягваи са изпълнени с комплексинавсякъде се хвалят с големите доходиза да се почувстват значимии да си мислят, че си струва за пари да се правиш на подлец и мръъсник спрямо колегите сивсички други бачкат и изкарват паритенали искахте капитализъм

42

Анонимен

преди 3 години

До БауЗащо да е тъжно? Тъжното е, че носих парачита н агърба си с години, помагах, давах му насоки, намерих му работа, за която може да се мечтае. Получи си залсужентото, това. Аз просто му показах, че без мен е нищо.

41

до до 31

преди 3 години

https://dnes.bg/obshtestvo/2021/02/12/srednata-zaplata-3346-lv-v-it-sektora-787-lv-v-restorantite.479842,2Това е за IT сектора. И не. Чистачката и преводача в кол центъра не се включват вътре.