21

Анонимен

преди 3 години

Чета за нейните човешки постъпки и как е била единственият лекар, който е пораждал доверие за много пациенти. -------Вероятно много се е старала, защото в тоя вид не предразполага към доверие.

20

Анонимен

преди 3 години

Ще се изненадаш, но има хора, които пренебрегват своето здраве, защото са се отдали на здравето на другите. ------Глупости. Става дума за наследствено предразположение.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31 А, още месец след симптомите [лека температура и загуба на обоняние] в кръвната проба антителата ми бяха 1670.

18

smile

преди 3 години

До ХристоЩе се изненадаш, но има хора, които пренебрегват своето здраве, защото са се отдали на здравето на другите. То не е като да работиш от 9 до 17 в офиса и после да ходиш във фитнеса. Някои хора са си посветили живота на работата и за съжаление това оказва влияние. Светъл ѝ път на докторката!

17

Анонимен

преди 3 години

Студова алергия може да се отключи на всякаква възраст и няма връзка с короната. Моят син има студова алергия от малък, а вече е на 30 години и още си я има.

16

Анонимен

преди 3 години

всеки лекар останал в българия, заслужва уваение ..

15

Анонимен

преди 3 години

Абе, а питам четящите тия новини? Аз прекарах тоя вирус много леко за 2 дена и без видими налични последствия преди 1.5 месеца. Сега, обаче като застудя забелязах, че получавам "студова алергия". - кратко локално зачервяване и сърбеж по крайниците. Някой дали прави подобни симптоми?

14

.....

преди 3 години

Препоръчват*Това е ТОП лекар, специализирал и знаещ много...

13

Анонимен

преди 3 години

Чета за нейните човешки постъпки и как е била единственият лекар, който е пораждал доверие за много пациенти. Очевидно си е обичала работата, а и децата, такива лекари са малко. Светъл й път, а на разбирачите да се замислят дали красен кралев не е за предаването моите 300 килограма и него дали го спасиха.

12

Анонимен

преди 3 години

Неуважително е да се говори за тегло...Б Б и оня спортния министър те по-малко ли тежат? Даже повече. А и тази жена е вършила много повече работа от тяхПоклон пред труда й

11

...

преди 3 години

Уникален специалист...незаменим.Препрорваха я от цяла България при специфични случаи, с дефицит на витамин Б12...... Знанията й бяха безценни.....Светъл й път!

10

Анонимен

преди 3 години

Загинала е, докато си върши дълга, докато помага на някое дете, черен ден за българската педиатрия! И стига с това затлъстяване и болести, много хора щяха да са живи години още, ако не беше тази гадост, пръкнала се от незнайно чия лаборатория. Или пък знайно чия..Поклон, но загубата за остава - и за нея, и за децата

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Аз вече се чудя дали може да се умира от нещо друго освен от измисления ковид ? " Ами има новина за починало вчера от токов удар момче, т.е. явно може.

8

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни лъгали и натрапвали този корона вирус.Аз вече се чудя дали може да се умира от нещо друго освен от измисления ковид ?

7

Днес

преди 3 години

Бог да прости лекарката! Жалко, млад човек! Дали си е сложила ваксина?

6

LBN

преди 3 години

Уникален професионалист, много добър лекар. Жалко, много жалко! Нека почива в мир. Ако знаете на колко деца е помогнала!? Жалко!

5

Анонимен

преди 3 години

Може би е имала още болести.

4

Сата НАТО

преди 3 години

непримирим радетел за изграждането на Национална детска болница------ Какво ли пък ще значи "примирим радетел"? Поне знаем как изглеждат непримиримите радетели. А нещо за момчето, което вчера си отиде на 16, убито от ГЕРБ?

3

Бау

преди 3 години

жалко за жената.

2

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир!Не заслужава толкова неграмотно написана статия, изпълнена с грешки!"Национлната", "боледувани"...Толкова ли бързате, че поне веднъж не си преглеждате статиите?