19

НACРАДAMУС

преди 3 години

Предстои някоя от мутациите да е "опасна" за тинейджърите и децата. И ще стане "необходимо" да промушим и тях с експериментална, нетествана, неработеща генна терапия. Виждам бъдещето.

18

Анонимен

преди 3 години

Некадърници, една пандемия не може да изфабрикувате като хората.

17

azz

преди 3 години

Ойде коньо у реката

16

Анонимен

преди 3 години

Африканския щам от Танзания )гадове ***

15

Анонимен

преди 3 години

Нулата с колкото и да я умножиш, все е нула.

14

вай, вай...

преди 3 години

Е, и кво прайм с Ваксините при положение, че УЖ най-надеждната (тази на Файзер) не се справя с Южно-африканския щам в 40% от случаите!?А, тъй като Южно-африканския Щам е по-агресивен и по-заразен, и вече се е "настанил", и се разпространява, из Европа то той ще стане и доминантен!Та, кво прайм???Южно-африкански Локдауна??????

13

Май идва

преди 3 години

Май наближава края на света и започва нова ера ,където са господари кравите. Те ще управляват следващите 10 000 години.Докато не се появи крававирус Ц,който ще ги избие. Затова предлагам да хапваме повече.телешко.Иначе вируса ще върлува всяка година и.ще.има нови щамове. Истината е че.ще.има и нови ваксини. Така че най-добре ще бъде да ни ваксинират всяка година преди сезона,т.е. септември.

12

Анонимен

преди 3 години

Какво означава това? Че ваксините няма да се ефективни?

11

Анонимен

преди 3 години

Моля, плашете ни още, това помага изключително много. Продължавайте!

10

Анонимен

преди 3 години

Хахаха сбърках страницата от сценария, мислех, че сме на "само вацината ше ви спаси", а то сме вече на втора страница" само буустършот ше ви спаси". Минаваме вече нататък, първа страница я избутахме явно. Гответе се за БОЦ-първа ваксина, БОЦ-втора доза от първа ваксина, и БОЦ-буустършот. И живи-здрави - ноември-декември - вацинен ъпгрейд, още две дози. Благодарете се, че сме втори свят, трета провинция, че иначе щяхте да отнесете по пет боцкания само тая година, а може да ви размине с две-три.

9

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо не искам да се ваксинирам с ваксините Ви?

8

Аман бе

преди 3 години

С тоя вирус подобен на грип ни направиха на шебеци.

7

смях

преди 3 години

и тогава ваксините за кво ги правят ?

6

Анонимен

преди 3 години

Търся си приложение, което блокира всичко свързано с ковид.

5

Анонимен

преди 3 години

Това можеше да се очаква. Най-вероятно там вируса е прескочил през маймунa, което е променило РНК - то му...Трябваше да се наложи пълна, 100% - ва блокада на африканския континент, преди щама да е плъзнал и по цивилизования свят! Ама пустата либерастия не го позволява...

4

42623

преди 3 години

Започва състезаниекой е по-по-най? Хайдеда залагаме кой е по-смъртоносен, кой качва кръвно, кой качв килограми, кой качва... Темата изчерпана и вече не предизвиква никакъв ефект. Интелигентните журналиист имат усет и оставят изчерпанат тема на заден план. Днес.БГ засега не показва висок нтелект. пожелавам да се развият!

3

Анонимен

преди 3 години

Даже няма да чета булшита, обаче "Антителата на вече преболедувалите не се справят с него" - но ваксините са напълно тотално ефикасни срещу него, и същевременно тотално, изцяло безопасни? Нали? Това е извода, познах ли?

2

:-)

преди 3 години

,, В същото време 40 на сто от пробите на преболедувалите не са успели да неутрализират южноафриканския вариант на SARS-CoV-2. Почти същият резултат се наблюдава при кръвните проби на около двадесет французи, имунизирани с ваксината на "Пфайзер"/"Бионтех"Сиреч, кел файда от ваксините!

1

Анонимен

преди 3 години

Това го слушаме от 1 месец 3 пъти дневно.Кажете сега, че ковид уврежда ноктите на краката. Пуснете сълзлив разказ на "оцеляла" ковит учителка, която една вечер даже вдигнала 38.3!!!!!!!