149

Зоро

преди 3 години

Аз пък си мисля, че утре минаваме 1000, а може и 1200. Дано не съм познал, ама надали.

148

Анонимен

преди 3 години

ПЪРОСЪТОТИЯ.

147

лиса алиса

преди 3 години

Откога епидемиологията се превърна в математика или просто аритметика?Нито рак, нито жаба.

146

88

преди 3 години

само учителите по музика все още не са казали , кога ще светнем

145

Анонимен

преди 3 години

Този "мзтематик",да си изяде дипломата - Точно експоненциалното нарастване се оказва ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЪРЗО нарастване и няма никаква "плавност".Много бавно и по експоненциален закон, са математически абсурд!Бегом да си изядеш дипломата,***!

144

Анонимен

преди 3 години

тва не е ли оня клошар алкохолик с шубата?

143

Анонимен

преди 3 години

Ще сменят става на мой роднина. Оказа се,че ще го оперира математик.

142

Анонимен

преди 3 години

ще ти светне в червено з......ника

141

друг математик

преди 3 години

Аз изчислих,че на 4-ти април ще светнат минимум 600 червени лампи.Всички избирателни секции ще бъдат затворени за спешна пълна дезинфекция.Ако някой е успял да гласува-няма да има значение,защото всички бюлетини ще бъдат унищожени с цел предотвратяване на разнасянето на вируса.Секционните протоколи ще се попълнят вЦИК,в която всички ще са ваксинирани ,а резултатът от изборите ще бъде съобщен предишната вечер.

140

Аритметко Сметачев

преди 3 години

целта на изчисленията не е да сметнат, а да ни преметнат правилно

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Математикат е точна наука. Има приложение само там, където имате точни и ясни данни и неизменни закономерности."Много, ама много си далеч от истината.

138

анонимен

преди 3 години

Остава само математик да направи мозъчна опереция и сме цъфнали и вързали посред зима! Много артисти на държавна хранилка/знайни и незнайни/ се появиха откакто затвориха театрите!

137

Анонимен

преди 3 години

Специално целта у нас е да съботират изборите през април. Толкова елементарно и прозрачно, че повече няма на къде.

136

Анонимен

преди 3 години

Математикат е точна наука. Има приложение само там, където имате точни и ясни данни и неизменни закономерности.Коронакризата е цирк - пълен и хаотичен, използван от политици за изпълнение на поръчки от икономически силните по света, а разни джурналя, математици и пишман доктори пък изпълняват полит-поръчения. Ни истински математик, ни истински лекар ще тръгне да прави подобни смешни сметки, че и да се излага публично с тях. Като е поръчано да качат бройките до края на март-ще ги качат.

135

Анонимен

преди 3 години

Много знаеш ти кой какво е учил и какво - не.Математикъ няма работа да прави сметки по въпроси, които не можеш да сметнеш, защото ти липсва елементарна база обективни данни - реални бройки заразени. Ама това се обяснява на разумни хора, не на гробави тро л ове, нито на паньосани хипохондрици.

134

анонимен

преди 3 години

143, целият ни живот и цялата вселена е математика, но като не си я учил и разбрал, ще говориш и пишеш глупости!

133

доц. Мангъров

преди 3 години

Докато разни пишман математичета управляват някаква си измислена пандемия, ще има и Коронарка по света. Това е НОВ Китайски грип, различен от досега познатите на човечеството и затова е и толкова заразен и малко по-смъртоносен. Последното дори е доста спорно, защото не се правят аутопсии. Хората, макар и с Коронарка, спряха да умират от старост !!!

132

анонимен

преди 3 години

Нека свети в червено, но ще ходим на кафе и ресторант, да напълним гушите на Алибеговците, че са умрели за пари!

131

Анонимен

преди 3 години

Оставам с впечатлението, че у нас математиците са най-безработни - занимават се с туй, от което не разбират, да заджобят някой лев.Кога ще дадете думата и на останалите специалисти по вирусология - водопроводчици, дърводелци, фермери и ватмани? Очакваме и тях вече, математиците станаха скучни.

130

Реалист

преди 3 години

Никак не е трудно да предвидиш покачването, когато то вече е започнало, както е в България от почти един месец. Трудното е да предвидиш кога това покачване ще спре и дали след спирането ще има плато или бърз спад, както стана през ноември 2020, когато бързия спад започна десетина дни преди новите мерки на мутрите.