31

работещ беден

преди 3 години

На цената на една кръчмарска Бира, отоплявам жилището си за денонощие.Не се наядаха ей !

30

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До Бивш главен готвачКато не харесва(х)те `тази неблагодарна и тежка` работа`, защо плюexте в ястията на наивните клиенти ?!Хем ви сърби, хем ви боли...

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Не разбра ли? Искат мрън-мрън.

28

Анонимен

преди 3 години

Бойко не за първи път лъже.Щеше да отваря началото на януари, след това февруати, сега лъже за март и пак няма да отвори.

27

Анонимен

преди 3 години

Качествени закусвални на самообслужванетрябват. Със, затегната хигиена и затегнат контрол над продуктите.Днес няма дори еднасвястна баничарница. Всичко избива печалби от напомпани празни обеми и претопляне. Контролът е липсващ като правило. Иначе, добре си похапва.

26

Анонимен

преди 3 години

Ше отворят ама по натам.Ся кат тръгнаха големите чавета, и кат почнат да ги тестват, що народ, че улети у карантина. Блажени са вярващите на толупа.

25

Шенол

преди 3 години

Ще се намерят клиенти. В София си е снобарско да ходиш по заведенията. В Рафи, щастливеца, бесо и подобни една салатка 200 грама с 50 гр. водка и една водичка си е 30 кинта. Не е за всеки заведението, още повече за форумните позитански ***, щото им дават само по 20 кинта дневно хахах

24

Анонимен

преди 3 години

Като паднат от власт партиите на ф16 в България няма да има такива американски либерастии като локдаун ли беше американската либирастииска думичка ;) НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАРТИИТЕ НА Ф16 В БЪЛГАРИЯ .

23

Бивш главен готвач

преди 3 години

Няма лошо,но как ще се намерят персонал . Който е бил коректен към служителите си добре,но по голямата част не бяха.Аз не бих се върнал пак на 12,13 часиви смени.Много мой колеги също се отказаха от тази неблагодарна и тежка предостатъчно платена работа и на минимални осигуровки.

22

Анонимен

преди 3 години

Затваряме ви - мрън, мрън, отваряме ви - мрън, мрън. Е в крайна сметка какво искат ???

21

При Тошо

преди 3 години

В мойта кръчма намаля цените. Кюфтета и кебапчета ги земам на 11 Ст. доставна жена. Сега и само за вас в изпечено състояние ще ги раздавам срещу лев и педесе бройката. Мисля, че даже *** и некво месо в тех. Много са вкусни.

20

Случаен минувач

преди 3 години

Много добре, ако сложат на стената снимка на генерала, ще го заплюя. И всеки посетител в заведението ще направи това. Проблемът е, че самата снимка ще източник на зараза от многото плюнки... :)))

19

Анонимен

преди 3 години

Даваха тия с по малките заведения ,сега пък не били готови да отворят ,тия печелбари знаят ли Ко искат )

18

Мен

преди 3 години

Интересува ме мен ще си чистят ли тоалетните? Или пак салата 15 кинта и после отиваш в смърдяща тоалетна?

17

Гепи бар енд грил

преди 3 години

Готвим се за отварянето. Цените се увеличават с 15 процента от предходната година. Заповядайте при нас. За 100 лв. ще ви предложим салата, основно десерт и биричка. Да ми ядете Гюрмето

16

Ванката

преди 3 години

И кво искат все пак - да отварят или да не отварят!?

15

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, искаха да отварят, протестираха чак, а сега викат- ама то скъпо ще излезе. Няма угодия, ей!

14

Предприемач

преди 3 години

То пък много скъпо да заредиш със второ качество зарзават, имитиращи продукти и замразени меса внос от латинска Америка. Чудо голямо. Алкохола не се разваля.

13

Митко 21 см

преди 3 години

Вадиш от фризера и размразяваш стоката. Ко толко. И без това продавате меса от военния резерв на Аржентина на по 15 г. все ще се намерят будали да идват да хапнат. Салатката 20 кинта, да се избие загубата от по празниците

12

Зайьо

преди 3 години

Зайьо защо си с шапка, Зайьо защо си без шапка?