8

шеф

преди 3 години

До 2 Да беше прочел/статията С РАЗБИРАНЕ, а?

7

Responsible

преди 3 години

Не обвинявайте българите, че не желаят да гледат изоставени деца. Българинът мисли много преди да се реши да има дете. И така в редно. Знае, че това е отговорност - да го гледаш добре, да бъде в здраво семейство, да го изучиш. Свързано е с пари, с много пари и с много усилия от двете страни. Вече много хора решават осъзнато, че не искат собствени деца, а вие очаквате с охота да гледат тези. По-скоро не насърчавайте безотгорни родители и нека има санкции за такива.

6

Анонимен

преди 3 години

Използват мизерията на детето за пари. Търговия с детски живот се получава на практика. Колко от тях ще са с искренни намерения че искат да помогнат на дете ,а не за парите?

5

Анонимен

преди 3 години

Всички искаме заплатата на фигуранта, тиранин, мракобесен българофоб румен рацев ветото, възлизаща на 15000 лева месечно!

4

АнонимеН

преди 3 години

СТАРА СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ!!ТЯ СИ ОСТАВЯ ДЕЦАТА А БАБАТА ГИ ГЛЕДА КАТО ПРИЕМЕН РОДИТЕЛТЪЙ КАТО НИКОЙ НЕ БИ ГИ ОСИНОВИЛ ТОЧНО ТЕЯ!--------------------ТОВА СЕ ПЛАЩА И В МОМЕНТА ЩОТО ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ СЪМ Я ЧЕЛ ТАЯ СХЕМА , ЧЕ Я ПРАВЯТ!)

3

Анонимен

преди 3 години

Предвид това, че приемната грижа измезтва грижата за децата в дом не де изненадвам, че няма желаещи. Децата от институции са с огромни поведенчески проблеми и 1000лв срещу нулев шанс за интехрация не си струва особено. Една жена в близка градинка гледаше момче от дом на 8-9 години - ами то беше по-диво от Маугли - дърпаше от ръцете на другите деца храна, играчки, отмъкна едно колело и тръгна да си бяга с нея и приемната майка спринтираше да го хваща. Не се изкореняват лесно 8 годинин изоставяне

2

Дороти

преди 3 години

Какви родители с 1000 лева общо на месец?Защо да обричат и детето на мизерия както правят ромите!Или като тях на 2 годиники и вече в Франция на просилото.....Отпишете я тази страна.Бягайте докато все още можете.

1

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, иначе защо да го правят.Пък и като гледаш дете се привързва към него.