25

АнонимеН

преди 3 години

ПО ИЗБИРАТЕЛНИ СПИСЪЦИ !! ГЛАСУВАЛИ ОБЩО 3 МИЛИОНА!!!ПРЕБРОЕНИ БЮЛЕТИНИ 2 МИЛИОНА !) ГЛАСУВАЛИ НА МАШИНАТА 2 МИЛИОНА :D ОБЩО ГЛАСУВАЛИ 4 МИЛИОНА :DИДИ ДОКАЗВАЙ ПОСЛЕ КОИ СА ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ ГЛАСОВЕ ПРИ МАШИННОТО!ПРИЕТО С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ И ДПС Е МАШИННОТО!)

24

кръпел

преди 3 години

какви резултати ще пренасяте ръчно ???.....

23

Това е

преди 3 години

До Анонимен САЩ . БУШ-ГОР . Заведени над 100 000 хиляди дела за манипулации при машинното гласуване . Гласува за Гор,излиза Буш . Няма проблем-завежда се дело срещу фирмата и така над 100 000 дела . Докато се разглеждат делата ,минава мандата на Буш и вълкът сит и агнето цяло .

22

до 26

преди 3 години

Вие да не мислите, че машинното гласуване е много сигурно? Нали за това само в Индия гласуват с машини. Няма как без човешка дейност да се упражни гласуването с машини. Освен това тайната на вота не е гарантирана. Ама нали пукнаха да искат машини глепендъриmе и западащите политици. Излишни пари хвърлени на вятъра. Ние с моето семейство няма да гласуваме с машини. Това е предпоставка да ни откраднат вота.Освен това по време на пандемия е рисковано да се пренасят вирусите с тези машини.

21

до 23

преди 3 години

Електората на Борисов са държавната администрация.Вие не им берете дерта!Те ще се оправят с машините.Но алектората на Бесни Страшни Пенсии няма да може да се оправи.Гласуването с машини не е като да влезеш в асансьора и да натиснеш едно копче или да вземеш дистанционното на телевизора.При гласуването със закупените машини ще има първо карта,която се пъха отдолу.След това ще се гласува и ще излезе хартиен носител.Но процедурата е бавна.1 оставяш л.карта.2.вземаш другата карта-гласуваш и се връщаш

20

Анонимен

преди 3 години

Как така протокола от машината няма да се признава и ще се преписва в друг протокол , та това си е жива предпоставка за манипулация на вота, под формата на уж допусната грешка от тоя дето е преписвал. Явно и този път няма да има честни избори у нас.

19

до 20

преди 3 години

Ако има разрешено заснемане ще се повтори картинката от Русия, където монтират видео записи и опорочават изборите. Освен това образът и гласът като звуково изражение на изборната администрация са лични данни и не могат да се споделят публично без тяхно съгласие.Ако не сте виждали дийп фейк проверете как изглежда! Ще се появят много диийп фейкове и струва на България още милиони за касиране на изборите.

18

Гледна точка

преди 3 години

До 21. И с това *** ще намерят начин да изманипулират нещата. Винаги може да се купи поне един от комисията, който демонстративно да се опита да направи фалшификация и това да се види на камерата. След което настъпва огромен рев,че целият вот е опорочен. Идвала ли ти е на ум подобна ситуация, а?

17

да знаете

преди 3 години

Борето не го устройва да има машини за гласуване, понеже ще е много трудно за неговия електорат.

16

ганьо

преди 3 години

До 11. А ти бе, оххлюв невзрачен, как разбра, че герберска фирма ще инсталира софтуеъра? Пак ли търсите Бареков, да ва евва в червените ***-манипулатори?

15

голчо

преди 3 години

разбира се че е трудно резултатите да се пренесат на хартия, че и да се сумират после. все пак се иска 3ти клас...***

14

отхвърлено отвсякъде

преди 3 години

В Нидерландия имаше 99,9% машинно гласуване, в момента там има 0% гласуване с машини и всичките са изхвърлени. Една от причините беше директна манипулация на вота. Един от кандидатите за депутат в нидерландския парламент съвсем демонстративно произведе 200 гласа за себе си на една от машините в секцията чрез специално устройство в джоба.Целта му беше да покаже какво става с гласовете при машинен вот. " В цяла Европа с машини се гласува ЕДИНСТВЕНО и САМО в Брюксел и околностите му .....

13

гражданин

преди 3 години

Как да няма, а като се хакне софтуеърът? Няма ли някой да припомни оня случай с един компютърен специалист в Дания, който с една джобна джаджа показал как само един човек гласува веднъж и после с джаджата отчита 200 гласа за същата партия.

12

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Професора-главен...брояч ако е още в...играта,Боку пичели...служебно.

11

АнонимеН

преди 3 години

ТЕЗИ ИЗБОРИ СА НАПЪЛНО ОПОРОЧЕНИ ЗАРАДИ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ПРИЕТО С ГЛАСОВЕТЕ НА БОРИСОВ И ДОГАН!

10

ъцз

преди 3 години

и за чии е това машинно гласуване след като ръчно ще се пренасят ръчно...

9

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова още ли не си е подала оставката,след като ток на улицата уби 16 годишно момче.Никакъв контрол върху нищо.И тя има внук,Александър при това.

8

АнонимеН

преди 3 години

КАК ТОЧНО ЩЕ СЕ ГЛАСУВА С МАШИНАТА!!ЕДИН ЩЕ МИ СЕДИ НА ГЛАВАТА И ЩЕ МЕ ГЛЕДА ЗА КОЙ ГЛАСУВАМ ЛИ :D ИЛИ ПЪК ЩЕ МЕ ОСТАВЯТ ДА ГЛАСУВАМ 10 ПЪТИ ЗА ИЗБРАНАТА ОТ МЕН ПАРТИЯ !!! МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ БЕШЕ ПРИЕТО С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ И ДПС!!!ДПС ПОДКРЕПИ ЩОТО ЕЛЕКТОРАТА ИМ РАЗБИРАЛ ОТ ЧИСЛА ТА ДА НЕ ЗБЪРКАТ СЛУЧАЙНО ЗА КОГО ГЛАСУВАТ!А ГЕРБ ГО ПОДКРЕПИ ЩОТО ЩЕ СЕ СКЪСАТ ДА ЛЪЖАТ С ТЕЗИ ДАННИ!

7

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ!!!ТИ НАТИСКАШ , ЧЕ ГЛАСУВАШ ЗА БСП А МАШИНАТА Е НАСТРОЕНА ДА ГО ОТЧИТА ЗА ГЕРБ!!!*** ДОКАЗВАЙ ПОСЛЕ , ЧЕ СИ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ИСКАМ ДА КАЖА ЗА БСП!----------------КОЕ Е ПО ИЗМАМНО МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ТОВА ПО ПОЩАТА Е МНОГО СПОРНО!МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРА С ЛЕКОТА!!!

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

До истина е:Когато Боко е на власт,мафия...няма;няма...ляб за мафиотите.Боко со все цялото ГЕПИ не им оставя и...трошица.