177

Анонимен

преди 3 години

И къде ви е границата- с деца и с животни ако почнете и какво? Пак ценности- не мерси

176

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХристо Христов "Най-любими са ми диктатурите"П.П. Спести си приказките за "бащите", знам ти целия текезесарски репертоар.Обирай си червените круши.

175

Щерю

преди 3 години

Всяко отклонение от естественото и сътвореното, според замисъла на Бога, клони към грозно, пошло и уродливо. В края на краищата - скапано...

174

Анонимен

преди 3 години

Не може хем да си християнин хем да обичаш хомосексуализма. Ами Библията? Ами Содом и Гомор? Или си с Господ или толерираш хомосексуализма. Двете заедно са несъвместими.

173

Анонимен

преди 3 години

Нямам нищо против хомосексуализма. Като се обичат да се вземат.Само да не стане задължителен!!!

172

Анонимен

преди 3 години

САЩ се опитват да интернационализират собствените си проблеми. Расизма и сагрегацията, подтискането на хомосексуалистите и неравенството на жените са екзистенциални проблеми на САЩ. Тези проблеми не съществуваха през социализма в източна Европа. Сега САЩ се опитват да прехвърлят тези проблеми от болната глава на здравата. .т?

171

Анонимен

преди 3 години

Ами че то излиза, че мнозинството българи са такива, умнико 190.

170

Анонимен

преди 3 години

Ами то има едно обяснение и то е с една дума: "натрапчивост".В България хората нямаше да реагират толкова остро ако не ни натрапваха по такъв начин отгоре разни философии.Реално с това пародиране в публичното пространство с това кой е гей, кой е със синдром на Даун и т.н. хората се дразнят излишно. Иначе никой нямаше да обръща внимание.

169

Реалист

преди 3 години

До Forever Защото те са хомофобите и затова ни тормозят .

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А какво превърна ЗападноЕвропеиските демократи в хомофоби ,расисти ? Защо намразиха традиционното семейство ,брака между мъж и жена,вековните традиции и обичаи на народите от ИЕ,защо намразиха самите хора от тези държави ,нравите ,битието им,защо намразиха християнството,защо се гаврят с ценностите им ? защо с насилие хомофобите от ЗЕ налагат едни ,,ценности ,,които не са приемани от БОГ и народите от ИЕ ,но са част от вярата на едно прокълнато от БОГ племе ?

167

Православен

преди 3 години

Библията, Левит 18:22 Не лягай с мъж като с жена: това е мpъcотия!Първите 5 книги на Стария Завет: Битие, Изход, Левит, Числа и Второзаконие са свещени за всички християни (Библията), евреи (Тора) и мюсюлмани. Поне по този въпрос трите авраамически религии са единодушни - мъжеложеството е гнycoтия пред лицето на Бога и срам пред хората.

166

Анонимен

преди 3 години

Неленце, имаш ли представа какво означава "хомофоб", че използваш тази дума?Май - не!Това че, не харесвам обратните не означава, че ги мразя! Омразата е като любовта - тя е чувство и предполага внимание, аз не изпитвам никакви чувства към тези и не смятам, че заслуват повече внимание от всички останали хора!Затова и не им обръщам внимание!Това не е "хомофобия", нали?

165

Иисус от Назарет

преди 3 години

Всяко дърво,което не ражда плодове се отсича и се хвърля в огъня

164

Как да не беше

преди 3 години

Как да не беше Изтокът по-толерантен ,като докато Троцки се шматкаше в Съветска Русия и поне още няколко години след него,тоо...хомото и гейовете бяха обсебили властта в Русия. Сталин ги посвърна към нормалното,на после при Хрушча,дядя Льоня,Андропов и Горби тия с лявата резба нямаха проблеми защото голяма част от съветската номенклатура си останаха ляворезбовани от времената на Ленин и Троцки.

163

пфу

преди 3 години

Точно едно време в армията пишеха обратните като откачени и не ги искаха.

162

Анонимен

преди 3 години

Не съм против т.н. "обратни", стига да не ми пречат и да не чакат да ги възхвалявам и обичам! В края на караищата - всеки има законното право да се ИЗЛАГА, както си иска!А аз искам никой да не нарушава ПРАВОТО ми на избор - нито ЛТнамсикаквиси, нито религиозни маймуни, нито политически келемета.....Обичам всички, които не ми пречат и не ме поучават!

161

Хемус

преди 3 години

Аз съм го измислил!Където бюрокрацията ми прави проблеми ще ги съдя понеже съм "То" или задето съм цветнокож!Ае сега настана време да се правим на артисти!

160

Феликс

преди 3 години

Ще се опитам да сформулирам отношението си към гореописаните индивиди и техният "стил" на живот.Предполагам, че има и други , който мислят като мен.Всеки психически здрав човек знае инстинктивно, че е важно да имаш морален компас.Моралният компас може да се отклони малко, ако прекалиш с пиене или много, ако изневериш. ужасно, но изправимо.В координатната система на здравата психика, хомосексуализма не е отклонение на компаса, той е еквивалентен на счупване на компаса и изпикаване на него.

159

Forever

преди 3 години

Факта,че сами се отделят и разграничават от останалото общество, е признак за голям проблем,който носят вътре в себе си. Мир за душите им, но защо ни тормозят със своите душевни проблеми. Ние хората които имаме деца, сме натоварени със толкова ангажименти по отглеждането им, а те ни занимават с глупости.

158

Фин до 155

преди 3 години

95% от тези които коментирате тук сте ***, вие сте срам за човешката цивилизация. И аз не изпитвам симпатии към тези хора, но вие ста гето