8

Бебо

преди 3 години

От утре ще са на училище децата в малките населени места, където има по една паралелка от всеки клас. Така че вие в Пловдив не се плашете толкова, а повече четете.

7

Анонимен

преди 3 години

За това от утре отиват на училище. Да могат да сеят заразата и по автобусите. До петък ходех с автобус. Сега в снега ме принуждават да ходя с колата- защото в автубисите в Пловдив се качват на тумби по 15 ученика и свалят маските. Бутат се. Хилят се. Сядат един в друг на седалките в скута на съученик. Сякаш са много уморени от нищоправене в училище. Ще ходя с колата, макар, че съм защитник за чист въздух и не използвах години автомобила си в града. В противен случай ще се ядосвам като ги гледам.

6

АнонимеН

преди 3 години

НЯКОЛКО СТОТИН ЗАРАЗЕНИ НА ДЕН ДО КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ 2020-ТА!!ПУСНАХА УЧЕНИЦИТЕ И ОТИДОХМЕ НА 5000 НА ДЕН!!!СПРЯХА УЧЕНИЦИТЕ И ПАК ПАДНАХМЕ НА НЯКОЛКО СТОТИН НА ДЕН!---------ПАК ПОСТЕПЕННО ПУСНАХА УЧЕНИЦИТЕ ПО КЛАСОВЕ И РЕЗУЛТАТА Е ХИЛЯДА А СКОРО И ПАК 5000 ХИЛЯДИ НА ДЕН

5

Анонимен

преди 3 години

Бащицата, докторът на неуките затова ще вкара всички деца в училище. На него му трябва пълно мазало преди изборите!

4

Анонимен

преди 3 години

За това ли ги пускат на училище?

3

Анонимен

преди 3 години

Не само е по-заразен, а още по-лошо - и те го карат с пневмония вече. И бързите антигенни не го ловят. Личен опит- цялото семейство, по два пъти бърз тест, при всички са отрицателни! Правете си ПСР.

2

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Дорде напраят вакцина и ей го на - вирусът мутирал, а вакцината не действа.'Бааааал съм ви вакцините!

1

Тъпоумник

преди 3 години

Дорде разбера че вирос се пише с,,у,ей го нов щан.