36

мак

преди 3 години

Такова поведение на кръчмари и хотелиери е нагло. Вижте ни, големи сме, нищо не могат да ни направят. Очаквам и тази тема да дъвчете с дни и да дадете повече инфо, а не само къде се намира хотела. Щом оповестихте непълнолетен нарушител 1, оповестете и всички останали.

35

Анонимен

преди 3 години

Почти всеки ден у нас се заразяват около 30 медици. А те къде се заразяват? Те не ходят по ресторанти, те, като професионалисти, знаят как да се пазят, те носят маски, те ограничават контактите си, те са... Света вода ненапита. Заразяват се предимно в болниците от неизбежните утечки на скафандрите, при струпването на толкова болни на едно място. Ама те лекували Ковид болни. Ама те самите ти казват, че нямат дефинитивно лечение за тази болест. Какво се опитват въобще да ни каламбуркат?

34

Анонимен

преди 3 години

Вече започнаха да ни ловят.Докъде я докарахме.

33

Сата НАТО

преди 3 години

Проверяващите обаче не бяха допуснати в обекта и останаха да чакат пред него с часове. -----Да умират от студ навънка идьотите, даже ако може им лиснете отгоре един леген студена вода.

32

Жхх

преди 3 години

Жфхжх

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЛУПОСТИ!!!!!!!

30

:D

преди 3 години

ХАХАХАХХАПравете си кефа. Не отваряйте на РЗИ, даже спрете да си плащате и данъците. Да си знаят.Тръшвайте им вратите из под носа. Да циврят на студа. Барети ли ще викнат, кво?

29

Анонимен

преди 3 години

Децата искат да се веселят, да има купон някакъв :) За съжаление не могат да станат мутри, не могат вече да разбият ченето на някой, тежки времена за тях :)) Да се учат от татковците си, те знаят какво е веселие през мутренските години :)))

28

Анонимен

преди 3 години

БРАВО НА КУПОНДЖИИТЕ!ДОЛУ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ!ДА СИ ОТВОЮВАМЕ ЖИВОТА И СВОБОДАТА!

27

Анонимен

преди 3 години

Причината моят дядо или моята баба да си отиде от Ковид не са моите ресторанти и аз самия, дори и когато аз съм ги заразил от Ковид. Причината е тяхното разклатено здраве, което ги прави фатално податливи и на ущипване от мравка. Нямам никакво намерение да изкупувам натрапена вина от медици, че съм на определена възраст и издържам на мравешки ущипвания.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28През 90-те идваха мудрите да те бият сега идват от съответните органи да те унижат и да ти фалират бизнеса.

25

Анонимен

преди 3 години

Ами може наемателя на помещението обявено за заведения да е решил да покани приятели в него вместо в къщата си. Това не означава че заведението работи. Все пак трябва да се докаже че хората в заведението са клиенти.

24

Анонимен

преди 3 години

Това ли е най голямото престъпление вече, са се веселиш? Няма убийства, кражби, отвличания, никой не се интересува от пълните шкафчета.. Важно е да преследваме купонджиите

23

Анонимен

преди 3 години

В ресторантите се пренасяла зараза. Затова партита не трябвало да има. А в болниците не се ли пренася зараза? Тези лекари, които си отиват вкъщи, не могат ли да пренесат зараза? Ама били в скафандри! Да, ама и контактуват цял ден със сигурно болни в инфекциозните отделения. Ама знаят как да се пазят! Да, ама и те с плазмите си култивират новите щамове, които тестовете още не могат да хванат. Болниците със струпването на много инфекциозно болни на едно място не са по-лошо място за инфектиране.

22

Анонимен

преди 3 години

Значи има подозрение за извършено престъпление. Нали така? Отиват униформени полицаи и съответните контролиращи органи на място. И? Киснат отвън като пране? Нали не вярвате, че няма служебен вход за продукти? Или касите с бира ги разнасят през масите в ресторанта? И защо униформени полицаи? Ами да му бяхте дали всекидневните дрехи да си хапне, да пие 2 бири като клиент и готово. Аааа... ама щото нЕма файда, нали? Защото на тия НИЕ им плащаме заплатите да не правят НИЩО! Хайка правят.. на дедовия

21

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Ей шопите не се научиха как се прави - и вълка да е сит и агнето - цяло.

20

Анонимен

преди 3 години

да дойдат в нас ще им подготвя парти изненада

19

Анонимен

преди 3 години

Стана по лошо от комунизма

18

Анонимен

преди 3 години

Истинското порнУ е че все още ни занимават с тоя грип,при положение че 90% от човечеството разбраха че всичко е цирк..

17

Дзивко

преди 3 години

Пък номер 4 под всяка статия поства едно и също за президента, тоя си е луд, че за тоя един и същи текст аз ако съм няма да му платя