78

Анонимен

преди 3 години

Е като идва нова вълна от ваксините как да се ориентираме в тая джунгла?Или с каквото и да се боцнем,все тая.Важното е далаверата да върви.Ама не за нас.

77

Анонимен

преди 3 години

Нова вълна от ваксини или нови щамове на вируса?Я се уточнете,че ни побъркахте вече.10 "специалисти",десет различни мнения.

76

Чудя се???

преди 3 години

Идва ,ама ще има ли на кой да се слагат?!Познат лекар след първата игла/10дни/се разболя тежко от Ковид-убеден е че това му е разбъркало имунитета, а на мед.сестра антитела след ваксината-никой-уж били различни и не се хващали на стандартни тестове?!Чаках ваксините, дори се обадих на личния лекар,ама сега се чудя?

75

Луд с мотика

преди 3 години

До УжасБолните са малко. Заразените са много. Заразен, не означава болен. Правете разлика.Който е болен е в болница и се лекува, който е заразен е под карантина в най-лошия случай вкъщи. Разлика между заразен и болен е огромна.

74

Анонимен

преди 3 години

Да ама не, доктор професор Смърт -Мутафчийски каза че яко ще се мре и само той знае че няма спасение.Но когато го застигне същия този измислен професор деветата вълна, ще разбере дали кон яде боб?!

73

Язе, тизе и бизе

преди 3 години

СЗО казват че има спад, Андреа Амон казва че ваксините не помагат, обаче тука спасителите и секви дорторляци говорят че идва нова вълна и спасението е във ваксините. Ах неговата ****, такива вълни и ваксини ще ви дам ако ви набарам на живо, че свят ще ви се завие. ИЗМАМНИЦИ такива, марш от тука.

72

Ужас

преди 3 години

В БГ повечето мерки са само на хартия,т.е.явна слободия, а нямаше драстично увеличение на случаите.В Европа има драконовски мерки, а болни много.Ваксинацията никъде не върви по план,по цял ден агитация, но хората не искат, а освен това някои получиха усложнения, а други нямат антитела след ваксината?! Пълен цирк и хаос, не съм вярвала на конспирации,но нещо не се връзват нещата.

71

Мутафомангъров

преди 3 години

Петрол Трима си ти разпознаваме те отлично.

70

ПеТрол

преди 3 години

Местните *** да не се пишат анонимни а някой псевдоним , че да ги разпознаваме

69

НОЩ

преди 3 години

Идва, идва, ама след края на пандемията! Факторът време нещо не им влиза в мозъчните клетки на колегите от НОЩ.

68

ГосТ

преди 3 години

Този е луд. Хахаха. Ама абсолютно луд. Хахахахаха

67

до анонимен

преди 3 години

В дъното на всичко стои изкуствения интелект и опитите за тоталното му налагане.-----------То е почнало много отдавна!Първо беше въвеждането на кредитните карти и повседневните разплащанията с тях за населението - тоест постепеното въвеждане на безпарично общество.Вече почти е факт особено в "стара" Европа!Последва разпространяването на Смарт телефоните и Цифровизацията в банковите и финансовите преводи.Вирусът се пояи тъкмо навреме и започна карантино дистанционата форма на живот!

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова го имаше и по соца.Имаше го, има го навсякъде. Но тогава беше в много малки размери, а днес при деморкацията и американското партньорство е в уродливи размери.

65

Анонимен

преди 3 години

Опростачването на населението започна след 1989та при демокрацията и американското партньорство.

64

Демокрацията

преди 3 години

В България токът е рекордно скъп. Яжте банани!

63

Bond

преди 3 години

"идва нова вълна от ваксини..."----------------------По-смъртоносна ли е от предишната и какъв щам я е предизвикал?

62

Анонимен

преди 3 години

При соца Райна Кабаиванска, Гена Димитрова, Николай Гяуров - Травиата, Аида, Силата на съдбатаПри демокрацията - Мара отварачката, Софка, Слави, Азис - извади парите чиче, аз съм готино момиче.

61

Анонимен

преди 3 години

"При капиталистическото съзнание - чалгаризация, опростачване, наркомания, неграмотност."Бъркате много.Това го имаше и по соца.А след преврата на комунистите, дойде слободията, не свободата!!Те нарочно провалиха преход към нормална демокрация.Да залъжат хората, да ги скубят още повече.Не пускат още кокала, знаят, че България е богата държава!Вижте колко партии (все техни) си организираха, да ни подлъгват, че са различни...

60

Анонимен

преди 3 години

Kанцлерът Ангела Меркел и германското правителство наложиха пълна забрана на ядреното електричество до 2022 г., като част от правителствената стратегия от 2001 г., наречена Energiewende или "Енергиен завой", за да започнат да разчитат на слънчевата и вятърна енергия, както и други така наречени "възобновяеми източници". Целта на този ход е била Германия да стане първата индустриална държава, която е "неутрална към въглерода".Стратегията засега към 2021 г. е пълен провал и икономическа катастрофа.

59

Анонимен

преди 3 години

О, Захарова отбелязва много неща. И повечето ужасно "адекватни"...Но пък помпозни и изказани високопарно, по имперски. Те са велики и могъщи...Ха-ха