493

2013

преди 3 години

На тоя докога ще му дават гласност на глупостите и измислените теории. Който е имал близки или самият той/тя е карал тежко ковид, знае за какво става въпрос. Аз съм един от тях, и мангъровщината ми писна

492

Тоя е мистър кухавел

преди 3 години

Няма по голям неадекватник на света. Неугледен отвън и прогнил отвътре.

491

Тъп,та тъп Гербер !

преди 3 години

Новозаразените са .........?!Гарантирано от ГЕРБ.!

490

Гологлав пингвин

преди 3 години

Мангъра им отне хатъра !

489

Този

преди 3 години

...си каза в прав текст, че при неговото лечение на ковид си умират хора и окото му не трепна. А сега другите лъжели, че умират хора. Много повече от грипа. И видите ли - ще ви отнемат свободите!! Свободата е относително нещо. Дали е свобода да ви дават работа и заплащане колкото да не умрете от глад?? Съвременното робство - нино на запад, нито на изток, никога не е било свобода. Така че...нищо не ми отнемат.

488

Браво на Мангъра

преди 3 години

Ще гласувам за него с две ръце !

487

колега

преди 3 години

Достоен лекар за който Хипократовата клетва е закон! Да се казва винаги истината за болестта на пациента?

486

До 556

преди 3 години

Знаеш ли колко тройкаджии или посредствени студенти завършиха медицина по социалистическо време и сега са доценти и професори, или собственици на клиники?!? Много са.

485

Козлодуй

преди 3 години

Хубавото на пандемията е, че даде възможност да се преброят глупавите и страхливите. Съдейки по коментарите и лайковете, може със сигурност да се каже, че умните българи преобладават в съотношение 3/1. Това е прекрасно!

484

МАНГЪРОВ ПРЕЗИДЕНТ!

преди 3 години

МАНГЪРОВ ПРЕЗИДЕНТ!!!

483

Човек

преди 3 години

Мангъров = пенкилер!!! Всички други по света - глу.пави, само той - умен!!! Да му имам скромността! Чики - рики пасти да яде.

482

О хо хо

преди 3 години

Луд умора няма. Кукумицин. При това - страхлив, както сам си признава.

481

Калин

преди 3 години

Жив и здрав да е доц. Мангъров. Единственият доблестен човек, който има смелостта да се изправи и да каже истината в прав текст! Дано има повече такива българи!

480

православен патриот

преди 3 години

Доцент Мангъров - Премиер!!!!

479

Язе

преди 3 години

До 545И аз това се замислих - въпреки 2ра , 3та и незнамкаяси вълна, вече ги няма клиповете за умиращи по улицата хора и приказки за яко мрене. Що ли така? ;-) Манипулацията беше и продължава да е страшна ....

478

Чебурашка

преди 3 години

:)

477

Демократ

преди 3 години

Мангьров - министър председател

476

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка - Задна прашкаЛаjното винаги изплува - четвърти закон на термодинамиката.И днес пак изплува...

475

Анонимен

преди 3 години

За мен е странно, че за тази година не съм прочел или гледал на видео разказ от първо лице на болен от Ковид или на близки на починал. Във фейсбук групата, в която членувам, има над 28 000 човека и НИКОЙ не споделя нищо лично по темат.За тези болни и починали ни се казва само по телевизията и то като бройка.Не искам да обиждам или омаловажавам трагедията на хората с болни и починали близки, но интернет е пълно с какви ли не нещо, но точно такива лични клипове няма......

474

Анонимен

преди 3 години

След една година от този цирк, мисля че това става очевидно за всички. Аз например работя в голяма болниц в чужбина - пациентите с ковид го прекарват като настинка в 95% от случаите. От персонала (над 300 човека) много се разболяха, НИТО ЕДИН обаче сериозно. Обикновен грипен сезон. Всичко обаче е затворено, запечатано и забранено.