4

До 3

преди 3 години

Преди да лееше простотии , учи езици и чети истинските световни новинарски сайтове . По закон " старецът " няма право да , "притиска републиканците" ,такива права имат конгреса ( долната камара) и сената ( горната камара) . Импийчмънта мина в долната камара и най вероятно ще мине и в сената. Републиканците са бесни на на оранжевият бабуин, защото с *** шината си , доведе до загуба на места в сената загуба на спонсорите с тлъсти чекове.

3

Анонимен

преди 3 години

Като гледам как новият президент, 78-годишният демократ ходи и се опитва да стои, добре че има зад гърба си сравнително младата полуазиатка, която предвидливо е избрана,та да може във всеки момент на неразположение да го замести. Обаче старецът се не дава и е решил да отстрани по всякакъв начин Тръмп от политическия живот, дори се опитва и да притисне републиканците до стената.Все пак не си ли спомня, че те са около 90 млн.души и тръгвайки с рогата напред Mr Joe може много да усложни живота си.

2

Анонимен

преди 3 години

Дано е поразен моръкът му и белият му дроб. Много хора измряха заради него.Един *** като Тръмп направи света на цирк.

1

Анонимен

преди 3 години

След няколко дни се показа пред хората и изглеждаше здрав.Не знам какво му е било състоянието но явно Тръмп умее да се бори не само в живота.