154

Анонимен

преди 3 години

До ДекстърМечтите на русофилите винаги са ме удивявали.

153

Kuro Tores

преди 3 години

Електричките като станат по-масови ще е същото положение .

152

Декстър

преди 3 години

Е ся беше момента...да лъснат кюлотите на Запада...Спира газа, и дойчланд мойчланд ша се вкоченясат...а за тия мюсли шведите не ми се мисли. *** Гретиту ги разбира нещата бееее ,ни газ ни ток за таа амеба... само един Обонго за нея и Макумба Нгуту , за майкя и... ше има да подхвърчат...

151

лол

преди 3 години

смех, заради зелените психопати, високоразвита държава да няма ток в 21 век и да внася от русия която "е на колене" Искайте и от лукашенко и той ще ви даде като на украйна

150

Недоразбрал

преди 3 години

За Китай,че си пускали изкуствено слънце,санким са номер едно??!!Моли се да не гръмне това слънце,щото те и прилепи за закуска си пускаха най развитите в света,та така ги пускаха,че опущиха Ковида и ни отнесе като плувка на бързей!!България има стабилен електрически сектор, нещата ако сме нормални,за нас са на шест!!И стига сте ривали,че сме най бедни,най прости,най корумпирани!!Няма такива работи!Това са руски пучи масали,да ни мачкат самочувствието,видите ли без нас сте за мустакът!!

149

до 161

преди 3 години

Хей,био единица...ако не се чувстваш българин...не изпозлвай кирлицата.Ние енглиш четем,може на него. Второ.. ние там вие там...а ти къде си на Марс... или си в известния шведски квартал с ***...дето и полицията не ходи. Ако пък си се измел преди години и сега клечиш нейде там...то вслушай се в съвета и не си зареждай супер дупер Тслътъ..криза е ,тока скъп.Ние тук ток си имаме..и нищо че скъп но и го има и ни е топло...А ти си седи там и чисти през седмица кога в и го пуснат тока!

148

Анонимен

преди 3 години

Дефицитът е присъща черта на капитализма, прикриван с повишение на цените и така намаляват потреблението.

147

Анонимен

преди 3 години

Студена зима в Швеция? Ами къде е Грета да се разврещи, че й отнемали детството и температурата се покачвала? Искат зелена енергия, в същото време не могат да я доставят. И какво, внасят незелена енергия, така спасяват планетата? Нещастна история.

146

до Basi

преди 3 години

Свиквайте другарю, т.н. западни държави са по-напред от нас в демократичното си развитие така че каквото виждаш сега там ще го гледаш в държавата си след има няма 20-ина години.

145

do 160

преди 3 години

погледни си ми .зери.ята в бг пък тогава дрънкай-скоро само цветнокожи и пенсионери ще останте !

144

158ми

преди 3 години

Направо им го заби !На всички еко, меко, дженди, веган и т.н.Те не могат една домашна прахосмукачка да захранват с ток а какво става всички пред блока да си наредят Теслите на свръхбързи зарядни станции през зимата (ама три месеца на минус 20) и тока да идва само от слънчеви и вятърни централи !Да не говорим какво ще правим със милионите приключили батерий ?А те са много отровни и за момента не се преработват евтино.

143

Пътник

преди 3 години

Преди ковида по това време на годината 2/3 от шведите бяха по тропическите курорти за 3-4 месеца и токът им стигаше.

142

EV

преди 3 години

А сега си представете и 90% от колите на ток!!!

141

Анонимен

преди 3 години

До ГОСТ Аколко са 800 mwh турбини, с константно производство от около 300 mwh?500 милиона евро. Колко е посръжката на година на тази ибсталацуя? 30 млн евро.

140

Грета Туборг

преди 3 години

А защо въобще трябва да има електричество? Защо не махнем тези жициии?Защо се къпем, храним,.......ем???Докога ще ме дразните с всичко това????

139

ЦИНИК

преди 3 години

Ко жа стане ,ако у градо изпляска еликтриката,и няаа 3-4дана ток? Жална ви майка на вас гражданятаа.

138

Бай Иван

преди 3 години

Зелени талибани и либерали с измислената ви вятърна и соларна енергия, как ще коментирате сега, лош ли е АЕЦ-а сега ;) ??

137

Анонимен

преди 3 години

Знам че ще се скапат по-бързо от нас. Ние сме свикнали да мизерстваме и комунисти да ни тормозят.

136

Basi

преди 3 години

Ето ви евроджендъри и вецове, зелена и безопасна енергия и еднополови бракове и печатане на измислени пари!

135

Анонимен

преди 3 години

Загрижили се за цената на тока в Швеция :) Циркаджии, знаете ли колко го бърка средностатистическия швед с 4 хил евро нетна заплата, това че вместо 120 ще плати 150 евро за ток ?