13

от маалата

преди 3 години

Аз моа ви реша проблемите със старите коли и ще ви освободя парко местата. От вас единствено искам да не ме обвиняват в кражба. Аз ще мина и ще събера всички стари и нерегистрирани коли, без проблем.Така добре ли е?

12

икономист

преди 3 години

Българинът непрекъснато забогатява, от там и автопаркът нараства правопропорционално на тази тенденция. Странно защо обаче, растежът при старите и амортизирани автомобили е много по-голям, отколкото при новите возила...Така е в цяла Европа, не само у нас, но сигурно обяснението е, че навсякъде хората забогатяват.

11

Анонимен

преди 3 години

,,...каквото и да ти говорят,..знай че става дума за пари.."

10

Анонимен

преди 3 години

Някой от тези места не са точно парко места, на други изглежда има достатъчно места за паркиране наоколо. Иначе тук в Холандия ако колата ти не е в движение си длъжен да я държиш в частен имот. Ако я хванат паркирана на публично място глобата е солена.

9

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ отказват да дигат всички които са паркирали в София. Няма значение че са трошки или не, щом нямат право да паркират по улиците. Има си паркинзи и гаражи или тогава ще се разреши за всеки ще паркира където си иска.

8

Анонимен

преди 3 години

Майкооооууууу. Ми дайте да питаме президента, премиера и всички министри. И един референдум после а?

7

Анонимен

преди 3 години

Страната на трошките :))) Има нови коли разбира се, обаче винаги се "радвам" когато излиза черен пушек от някое "БМВ", просто ми изпълва душата :)))

6

трън

преди 3 години

Автомобили без застраховка и технически преглед, не би трябвало да са на общинска земя/път.

5

Анонимен

преди 3 години

За голф единична оня от Дискавъри "да продадеш колата си" знаете ли кви луди пари дава бе!Що го наричате нецензурно боколук?

4

Така е

преди 3 години

Същото е положението и в кв. Света Троица. Въпреки многократно подавани сигнали за едни и същи изоставени и изгнили МПС, дори стикери не са дошли да сложат от район Илинден. Например улица Зографски манастир е на път да се превърне в автоморга.

3

а такааа

преди 3 години

Под черния русенски Ситроен, се е зародил живот!

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тоя голфариус от снимката, ако го знам къде е го кОпувам веднага.С широката броня е или 1.6 или 1.8 бензин.И двата двигателя са бетон.Един калник, един носач... абе за 500лв обслужване ще стане пчеличка.Работлива и вярна при това...

1

тъй де

преди 3 години

Първата снимка с голфчето, не ми изглежда като паркомясто!