24

Анонимен

преди 3 години

До Потребител на сайта:Ти явно си от ония които четат само заглавията...

23

Сата НАТО

преди 3 години

Разбира се, че няма НИКАКВА нужда от носене на маски

22

ПОМНЕТЕ

преди 3 години

СЗО целенасочено осигуриха МАКСИМАЛНО разпространение на вируса!СЗО през ДЕКЕМВРИ 2019 са получили официално писмо от Тайван за новата вирусна зараза, която се разпространява в Китай!СЗО КАТЕГОРИЧНО отхвърляха всякакви мерки и карантини, когато беше очевидно, че е необходимо да се реагира!СЗО КАТЕГОРИЧНО отхвърляха нуждата от носенето на маски!ЛЪЖЦИ, ПРЕДАТЕЛИ, МАСОВИ УБИЙЦИ, каквито историята не познава! С техния ГЛАВЕН ПРЕДАТЕЛ, Тедрос Честния, начело!Вярвайте им още!

21

Nona

преди 3 години

Още ли дъвката пазара в Ухан е вървежна?!?

20

Анонимен

преди 3 години

да бе, ще прати некой замразен вирус, баш в града с лабораторията, в ковто изслвдват прилепи и коронавируси

19

Umbrella corp.

преди 3 години

Много малко вероятно да е с изкуствен произход, според СЗО. Колко малко вероятно би могло да бъде?

18

Анонимен

преди 3 години

Ако досега не си видял очевидното, не може да и се помогне. Можеш да бъдеш спокоен, че прилеп е напикал крава, после са я замразили и са я пратили в Китай на пазара. Няма конспирация.

17

Сата НАТО

преди 3 години

На кого му пука откъде и как?Човек трябва да е болен ментално, за да продължава да вярва в глупости. Вирус няма, това е положението.

16

Анонимен

преди 3 години

Пропускате новината от среднощните часове, че Байдън ще наложи още нови санкции срещу Китай.САЩ умишлено ще налива милиарди в Индия за да подкопае китайската икономика.Ами да им е честита задаващата се иконимическа катастрофа на Китай. Сдоби се с нов противник в лицето на Индия.

15

ТКЗС

преди 3 години

Не бе, питайте средностатистическия българин-конспиратор. Той знае! Този вирус няма начин да не е създаден в лаборатория на ЦРУ!

14

Анонимен

преди 3 години

До възмутенВ грешка си - протестите трябва да са пред посолствата на нашите партньори от сащ !

13

възмутен

преди 3 години

Обясненията на Китай са толкова фалшиви,че е крайно време да има протести пред китайските посолства по света!

12

до 14

преди 3 години

Това е напълно възможно.Ако когато са му издавали документи са объркали и са го записали не като жена,а като мъж,това е съсем естествено и възможно!То и обясненията на китайците на това приличат!

11

Анонимен

преди 3 години

Всичко може, стига да си платиш на комисията. Може и с космически лъчи да е дошъл от друга галактика. Само напишете на Тедрусчо какво да каже, и готово.

10

до 9

преди 3 години

Ограничаването на консумацията на месо е леснопостижима,поне за България.Ако БСП дойде на власт и Жан Виденов стане на министър председател,след 2 месеца всички ще заприличаме на него.Даже и Любо Ганев ще е най много 60 кг!Като знам тогава какви заплати получавахме месо въобще нама да можем да си купим.Абсурд!

9

MaйMyнaтa

преди 3 години

Квото и да проследяват тея, няма да стигнат до съэдателя на вирусот.

8

до 6

преди 3 години

Като гледам сега какъв е хаос,много ми е трудно да повярвам,че някога ще има някакъв ред!От този хаос печели само Китай.

7

Анонимен

преди 3 години

Този пазар и всички пазари от този тип трябва незабавно да бъдат затворени и забранени.Като цяло човечеството трябва да ограничи консумацията на месо. То е изключително вредно за всеки организъм и има трайни последици за живота на човека. Като добавим и престъпния начин на отглеждане на животни и всичката отрова с която ги тъпчат представете си само какъв убийствен коктейл от отрова приемате.

6

въпрос

преди 3 години

Каква ще е тазаи замразена храна дето се е внасяла само за Ухан и никъде другаде в света не е внасяна????Все едно преди 35 години СССР да бяха казали,че не е гръмнал реактора в Чернобил,а някой от чужбина е внесъл и разхвърлял стотици тонове радиоактивни материали!

5

Анонимен

преди 3 години

До HeinrichHimmlerНОВиЯТ СвЕТОВЕн Ред ОТдАВна Е В ХоД. Още С ОБЯВЯвАНЕто На ФалшивАтА пАндеМИя Преди гОДиНА. АКО НЯкоЙ Вярва , ЧЕ някОга ще МОЖЕ да се живеЕ пО нАЧина оТ ПРЕДи , 2020 мнОГО СЕ Е ОБЪРКАЛ