19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Дано никога ни ти се случи да се заблееш или да те заблеят по подобен начин

18

Един от някъде

преди 3 години

Пресичаш си по пешеходна пътека в центъра на София и хоп! Оставаш бе крак! Уелкъм ту Бъугерия!

17

Fallschirmspringer

преди 3 години

Съпругата му го е изпратила на работа или по някакви семейни дела и изведнъж звънва телефона.........Дано има късмет човека,дано оживее

16

Щерю

преди 3 години

Горкият пострадал човек! Целият му живот ще бъде напрежение и усилия...

15

Анонимен

преди 3 години

Този с бетоновоза ще го науча да плува в цимента ! Ще се моли да бъде приключен по бързо !

14

гербисто-патриот

преди 3 години

Ампутация, трапанация, галимация.

13

Waffen SS

преди 3 години

Казано е,че трябва да се учи матеманика ,таже тази елементарната изучавана в училище , а незнанието на класическата физика ,най-вече елементарните понятия от кинематиката и динамиката са направо смъртоносни.Трябва да се знаят поне на базово ниво основите на равно-ускорителното движение и кинетичната енергия

12

младен

преди 3 години

Като го барнат да му ампутират единият крак и едната ръка.

11

Анонимен

преди 3 години

А не е ли възможно 59-годишният да се е заблеял и да се е наврялпод задните гуми на камиона?

10

До 9

преди 3 години

Е, колко още време им трябва да го хванат? Вече трябваше да са го направили. Инцидента е станал на 10-15 минути от паметника Левски, тоест почти в центъра. Да не говорим, че е станал на голям булевард, не в някоя затънтена улица. Тоя на 30та минута вече трябваше да са го идентифицирали и да го хванат. Каква е тая бананова държава, в която живеем. Трепат те на улицата и нищо. Мале, мале.

9

Анонимен

преди 3 години

Какво нещо е животът. Събуждаш се,тръгваш за работа и няколко часа по-късно си без крак и се бориш за живота си.

8

Анонимен

преди 3 години

Много са зле бе. Нали има камери особено пък на такова кръстовище. Какво още издирват ***-милиционери? Да прегледат камерите а да не мързелуват по бюрата. А може избягалият е някой,когото прикриват.

7

Аз...

преди 3 години

...отново да попитам? Кога политиците ще сменят определението и прага за наказанията за лека и тежка телесни повреди? Колко хора още трябва да си отидат, доката на политиците им уври главата? Тук не става дума за партия бре политици - обикновенни хора умират като мухи, а наказанията предразполагат престъпниците да прават рецидив след рецидив.

6

stiling

преди 3 години

Има камери навсякъдеЩе го хванатВъпроса е дали ще го осъдят да лежи ефективно а трябва щото е избягал.Ще почнат едни оправдания, че се уплашил, бил под стрес имал семейни проблеми.Не е бил подготвен и ще го хванат, ако каже че са му откраднали колата ще го заковат по положението на мобилния му телефон, че е бил там в момента на катастрофата.

5

24044

преди 3 години

И пак да попитам - камерите какво показват?

4

Анонимен

преди 3 години

Сега, само заради това че е избягал, тоя заслужава да поседи някоя и друга година в кауша. Допълнотелно ако се окаже и пиян и/или дрогиран. ПС: какво стана с Бахаров? Или държавата дава фициално послание: може да си фиркаш и друсаш и пак да си караш?

3

ядосан

преди 3 години

Скапаните касапи само това могат - да режат.Във всяка нормална държава ще се борят за крайниците на човека.Попитайте Балтов по време на "славната" му кариера на хирург-ортопед колко хора е осакатил.

2

Ч

преди 3 години

Доживотен затвор!

1

Ямболски цървул

преди 3 години

5 години затвор и кръвнина !