27

Анонимен

преди 3 години

Тикво ,ти като почнеш да правиш къща ,основата не те ли интересува бе толуб ??? Още десет живота да имаш ,никой няма да те запомни с нищо хубово !? Не знам само за кмета на Симитли

26

ДА ВЕ !

преди 3 години

И за язовира у Перник нямало , ама Лиляна Павлова гушна милиончетата и беж в ЕС !Кога Л.Павлова ще върне парите за язовира в Перник ?

25

Даа!

преди 3 години

То да е само там , а то е в цялата държава !

24

НЯМАЛО !

преди 3 години

Нямало ''пропуски'' , да ве , и ''кой'' го казва , тоя който го е правил ли ????Няма ли независима проверка ?

23

Анонимен

преди 3 години

Стига сте дрънкали бе! Няма пропуск. Не е пропуснато да се вземат парите. И сега няма да пропуснат. Всичко се прави така,че след година или две /зависи колко е гаранцията/ да се вземат пари за същото място. Няма пропуск, всичко предвидено.

22

Анонимен

преди 3 години

Колко издънки още трябват, за да стане ясно, че с прости тутки строителство и градоустройство не бива?

21

Сата НАТО

преди 3 години

Подпорната стена е от 50 -години, но се е свлякла след вашия ремонт. 1. Откъм ската вместо канавка за отводняване, сте сложили плътна стена и всичко се стича под пътя 2. При набиването на коловете за мантинелата сте изкъртили цялата стена. Сега трябва да ви наредят в редичка и да ви бутнат един по един в дерето. Когато *** комсомолски *** от Банки управлява, така стават нещата. Простия комсомолски *** освен да си направи харем от прости тутки, друго не може.

20

Анонимен

преди 3 години

Много ясно че няма пропуски - пътят падна точно по график.

19

по Борисов

преди 3 години

Пък и какви мантинели, виж докторе, виж. За чудо и приказ.Пък и как висят във въздуха тия мантинели, страхотни са.Браво, качествено и бързо строим, пък само как усвоявамееееее ... идея си нямате.

18

Анонимен

преди 3 години

С други думи сме получили за каквото сме си платили. Разликата в джобчето за нов хотел на Тотяв или Здравко

17

1234

преди 3 години

По документи всичко е ток, от 23 млн са изхарчени 3 останалото е ресто.... На герб трябва да се забрани да правят каквото и да, гвойздей да забият им е прекусилията....

16

мак

преди 3 години

Да не обследваш толкова стара стена и да правиш ремонт на пътя на такова място е върха на про.сто.тия и некадърност. Явно е по-важно гл. инспектор да вижда само новичък черничък асфалт, да му радва окото. Другото не го интересува. Напоследък през ден чуваме за такива сензации, което е показателно. т.лупа вика - навсякъде се строиии, а ехото отговаря - до дни ще се срутиии.

15

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че няма!Комунистите са виновни, че са построили тази подпорна стена преди 60г. Ако не я бяха построили, нямаше да се срине сега.Да, нямаше да има и път, но това са подробности.Такова безхаберия и безотговорност тази държава досега не е преживявала.Могат да вземат едни пари, но не могат да носят отговорност.

14

до 11

преди 3 години

Знаят разбира се - ремонтира се това което е здраво. Така и да объркат ремонта - ще си остане здраво. Ако пък му има нещо гледат да не го барат, че те така и така нищо не правят ами ще ги карат и после да го работят. Абе калинки, как да са... Пипа се тънко и се прибира на дебело

13

Анонимен

преди 3 години

Борисов наслага прости п.ки на възлови места, защото е един обикновен комсомолски про стак.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма пропуски вижте снимката, убаво си е.

11

Анонимен

преди 3 години

Значи те не са виновни, щото тая стена била строена през 1963-та, издържала е повече от половин век и те решили че няма нужда да я ремонтират.Ами още по-зле: те не знаят кое е за ремонт даже! Боже опази ни от герберасти и техните семейства!

10

11

преди 3 години

Ама естествено, как пък ще има пропуски. Никой не е очаквал и да има пропуски, разбир'ш ли.

9

до payak

преди 3 години

Този участък не е строен с Цанков камък. Това си е там от 60 години /аз го помня от около 35/ говорим за участъка между Кричим и стената на язовир Кричим. Никога не е имало свличане на подпорни стени, дори при големите наводнения през 1997. Сега след ремонта пътя е без дупки, но е крив, на места стеснен повече от преди, невъзможно е да се движиш пеш по него без да ходиш по плътното. След скоростния ремонт започнаха повече свличания, а сеа и подпорни стени... ако това не са пропуски...

8

Анонимен

преди 3 години

И римляните са правили пътища. Още се ползват.:)))