28

BG който чете

преди 3 години

До Какво имуществоНа въпроса ти, (Какво имущество) Ще ти кажа само колко земя притежава "кралицата" на Великобритания.За другите имоти,згради,къщи,замъци, бизнеси,кеш и злато е невъзможно да се останови и докаже.Елизабет II е официален собственник на 6.6 милиарда акра земя. Това са 26.5 милиарда декара земя в 54 държави по света.

27

Какво имущество

преди 3 години

има тази дърта прантия, работила ли е един ден, че имущество защитава!? Същата е, като оня дърт пръч-Симеон, който ни оправи за 800 дни. Той поне се разкара от тук, а тази дъртофела още я търпят в Англия, онези са по големи балъци от нас!

26

ББ

преди 3 години

а...забравих цвета...черен моля...черен като животите на милиардите населяващи Света ни...моля ви подарете ми Черен Форд Раптър...не мога си го позволя...а съм на финалната права...

25

ББ

преди 3 години

и г-н Мъск...аз ограбеният...мечтая да се повозя на Форд Раптър...подарете ми го моля Ви....хахаха...Бог да пази Кралицата и имуществото им!!!имущество на Народа на Великобритания!!!

24

ББ

преди 3 години

у БГ всички селски кметове си купуваха фактури в Илиенци за по 5 лева...и ги осребряват в общините за по 50000 лева...обществени...и е обществена тайна,или са от ДПС или от ГЕРБ...държат ченгета,прокурори,съд,администрация...селски айдуци ограбват парите на ЕС почтенно работещи хора...политиците в ЕСССР и службите се загрижили за "имуществото" на Кралицата...Британците отказват да ви плащат кражбите...просто е

23

ББ

преди 3 години

До Хохо до 17и кой е Илон Мъск по дяво.ите???"герой"...поредният...обслужващ интереси на шепа богати...не признаваме"героите" ви...или Справедлив Свят...или ви уволняваме!!!и сме милиарди!!!

22

ББ

преди 3 години

До Хохо до 17що меркел,борисов,орбан и плеядата ЕСССР лидери нямат ли?да си видял британец да бере ягоди в БГ??? да си видял звезда в ЦСКА от ранга на звезди в ..Челси или Ливърпул,да си видял българска майка на обиколка на света??ценности...ценностите ...те са държавници...нашите са продажници...Бог да пази Кралицата!!!

21

ББ

преди 3 години

До кога лицемерно загрижени за животите ни ще правите пари и пълните офшорните си ЕСССР политици платени с животите ни...???нямахме маски и дизефектанти...Ада предстои....ама отклонявате вниманието към имуществото на Кралицата...елементарно...имущество на Народа на Великобритания...пазете животите на Народите си...за това ви плащат...престъпници сте...и това е причината да не сме заедно

20

Хохо до 17

преди 3 години

Не знам на кой свят живееш, но те уверявам че това бабе е по - богато от Илон Мъск, само дето не се тръби за това, понеже това са пари на гърба на народа. Фирмата, която управлява богатствата на кралицата се нарича Crown Estate. Говорим за десетки милиарди само от офшорната зона- нефт, газ, риболов, вятърни централи. На сушата имотите й чет нямат - половината Лондон е неин. Като си купуваш къща , ако е на lease, а не е купена преди това от собственика, си плащаш наем за земята всеки 100год.

19

ББ

преди 3 години

Кой и защо допуснахте световна биологическа война приятели от ЕССС на путин и китай???Кога отговорност???Кой и защо ни убива??? и ви плащали ли сте им през нашите данъци???...Политическата класа ...колко сте зависими???Не ви вярваме...умираме като кучета по -стълбища...линейки...тротоари...невиждан фашизъм!

18

ББ

преди 3 години

До Христо Христов"банановата република Холандия"...само гроб "интелектуалец" кепил си трактори и "джипки" с парите на холандските дънакопладци може да го изплещи...ЕСССР създаде подобни чудовища...ЕСССР е мъртав...ЕСССР е фашистки и несправедлив...парите от нашите данъци финансирате мафиоти и престъпници...невиждан геноцид...не признавам властта ви...Сгрог и Справедлив Съд за ЕСССР политиците!!!!

17

Ford

преди 3 години

Няма на хартия написана, но се води,че има.

16

ББ

преди 3 години

С Божията и волята на Народа на Великобритания Кралица Елизабет няма имущество,освен имуществото предоставено им от Народа на Великобритания с цел независимост и грижа за интересите на Народите на Великобритания,реско-китайски служби подкрепяни от източно- европейски зависими мафии...отворени книги сте...има с какво и как да ви отговорим...Бог да пази Кралицата и ...САЩ!!!

15

ББ

преди 3 години

Тук се съгласявам с Вас,как ще се нарекат правилата...Конституция... или кяакго си щете...важно е Спазването им...да са Справедливи и носещи Свобода и Просперитет на Народа...Британските са Справедливи и носещи Просперитет...останалото са вменявания на *** от русия и кита,унгария и българия...все роби служещи на "господари",ограбващи и обричащи Народите си на гибел...от алчност и глупост...за власт,ЕСССР го насърчава и финансира...какъв позор и глупост...Бог да пази Кралицата и САЩ !!!

14

Анонимен

преди 3 години

С рептили не ме занимавайте.

13

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИма. Колко пъти трябва да те размажат на тема "Основен закон на Германия" или викаш, един път червен в кратуната и повече не се лекувате?:))))

12

Анонимен

преди 3 години

Ех, ако Великобритания беше още в ЕС се сещам за един индивид тук, дето щеше да о-такова целия форум с приказки за "ценности", ама, на, излязоха.

11

ББ

преди 3 години

До ХоХо"Бабе"...трилиони...глупости на квадрат...Кралицата е Държавник....вземаща правилните решения за добруването на Народа си,Борисов и Орбан са по-богати от "бабето"с грабежи прикриван от ЕСССР,народеите на Борисов и Орбан живеят несвободно...българите са роби в ЕСССР...опити да принизят...да унижат и умаловажат...Великобритания...напуснаха защото отказаха да плащат сметките на мафиоти и престъпници...за разлика от германците и французите които ползват евтина работна ръка...безправни роби

10

Анонимен

преди 3 години

Хм! Британия има най-старата конституция в Европа.

9

ББ

преди 3 години

Кралицата е символ на Свободата и Независомоста на Великобритания...имуществото на Кралицата е имущество на Народите на Великобритания...удобно ЕСССР служби искат да е зависима от руски и китайски олигарси...Великобритяния и Короната са справедливи,смели...не се поддават на манипулацийте на служби и ***...