40

минаващ

преди 3 години

Аз и моето семейство искаме да се ваксинираме или с ваксината на Пфайзер, или с тази на Модерна. Как ще стане това, като личните лекари ще получат само на Астра Зенека?

39

Анонимен

преди 3 години

Щях да напиша, че на мен личната лекарка не ми е звъняла, въпреки че съм хронично болна, а те си измили ръцете и трябвало да се попълни списък. Да бе да. Ей сега отивам да загубя един час в поликлиниката, за да може евентуално да се ваксинирам някога с него. Като ми се обадят да се ваксинирам, тогава ще се ваксинирам.

38

Откакто ни

преди 3 години

валя чернобилския дъжд на 1 май. Вече нищо не може да ни гътне. Камо ли някакви си ваксини. Ако за някого са опасни за нас известни нива на вредности са само полезни.

37

До 38 ..до 23

преди 3 години

Прав сте ,като цяло,но защо пропускате ,че това е до 59 ден ,а след това имаш антитела и 6-8 месеца си ходиш споко ...

36

Коста

преди 3 години

Абсолютно прави са хората да се съмняват в ефикасността на ваксините. За какво ми е ваксина, след като това не ми помага да не заразявам или да не бъда заразен? Ще махнат ли маските и социалната дистанция ако всички се ваксинират?

35

До 23

преди 3 години

АМИ НАУЧИ СЕ ДА МИСЛИШ САМ! Както противогрипната ваксина НЕ те предпазва от заразяване, така и тази против ковид - без значение дали е рнк или друга. Просто боледУваш ПО- ЛЕКО! НИЩО ПОВЕЧЕ. ЗАЩОТО АНТИТЕЛАТА НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ И НЕ МОГАТ ВЕДНАГИЧЕСКИ ДА УНИЩОЖАТ ВИРУСА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТОЙ НЕ ДРЕМЕ, А СЕ ПРИСПОСОБЯВА.Който желае - да се ваксинира. Нищо против!!! Така предпазва ДОНЯКЪДЕ единствено себе си.

34

бонго

преди 3 години

Кратката характеристика на ваксината на Астра-Зенека е 33 (тридесет и три) страници!!! А в нея даже не са описани противопоказанията. Личните лекари литературно четене ли ще изнасят пред пациентите си за да ги "информират"?

33

Анонимен

преди 3 години

При военните по време на учения или не дай си боже при война има термин съпътстващи загуби, каквото и да правиш са неизбежни, въпроса е ние във война ли сме???

32

Анонимен

преди 3 години

Трябват им опитни мишки пък, ако има оцелели няма лошо значи не са сгрешили кой знае колко.

31

sante_dog

преди 3 години

Нали ви казаха - ваксината на Астра Зенека е безвредна. Ама никъде не казаха дали ще те предпази от вируса. И всичките клакьори започнаха да тръбят, че най-вероятно е безвредна. То и чаша вода няма да ти навреди, но никой не бори вирусите с нея. Ама Нашите Майделчета се омазаха яко и сега говорят врели некипели защото са дали вече комисионната на евроснахата и сега какво да правят... ГЕРБ-ер гладен не може да седи!

30

Светозар

преди 3 години

Ами, като вляза в магазина, естествено ще подбера, каква марка бира да си купя. Ами нормално е хората, да имат предпочитания към определена фирма. Пазарна икономика. Доброзорно с определена ваксина беше през комунизма. Като няма да стане с ваксината, която искам, просто няма да се ваксинирам.Така е другари. Ето това е пример за демокрация и пазарна икономика.

29

Анонимен

преди 3 години

Доброволно е то... В САЩ правят сто военни пункта в момента... За масово доброволно ваксиниране... Интересно

28

Анонимен

преди 3 години

"Оказа се, че в тази декларация, какъвто и текст да бъде сложен, не снема отговорността от този, който е поставил ваксината и пациентът винаги може да потърси отговорност"Ее, това е голямо облекчение, мога да съм осакатен, мога да умра от нетестваната, безполезна псевдоваксина, но поне ще имам възможността да съдя някого! Сега вече се навих! Ъмм... А що ги подписваме тогава всъщност, тия декларации?

27

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 27Те тука ни натякваха, колко зле били някой страни, дето процентово ги издухахме и то за 2 месеца, при солидна преднина от тях.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Така е - аз гледах един пичага ония ден. Паднал на земята, подулу му се вкасината, и вика "Аа ...асс... ассаа.. аасстра зз.. зенека ..."И аз му правих физономийки! Хехе!

25

анонимен

преди 3 години

Чудовищна прооостотия, с гарнитура от нахалство! Като не искате, не се ваксинирайте! Целият форум е от някакви приииимитиви, дето врещят неистово! НЕ АГИТИРАЙТЕ ПРОТИВ, ЗАЩОТО Е ДОБРОВОЛНО! То си показахте колко сте по-умни от останалите страни. Франция вече си вдигна процентите!

24

Анонимен

преди 3 години

От 23Питаш и пак ти бият минуса ... Българска работа. Всеки много знае, ама зане да се навика, да ти каже че си загубен, па той умен, да позне да се бие в гърдите и да гледа лошо...

23

Анонимен

преди 3 години

Те хубаво казва, че неносили отговорност при усложнения, ама се чудя, ако уморят 20-30 000 души в някоя страна, а останалите им потърсят сметка, има ли правителство или армия, дето ще се обърне срещи народа, за да ги опази?

22

Анонимен

преди 3 години

Това го казаха дори от СЗО - че и след ваксиниране, можеш да се заразиш, и съответно, можеш да си разпространител на вируса. Понеже това не са ваксини, ако трябва да си говорим честно. Това е терапия, която хипотетично би облекчила симптомите при преболедуване. А тази на АстраЗенека пък изобщо не работи, питай Швейцария.

21

Анонимен

преди 3 години

"ТРЕТО - ДОРИ ДА СИ ИМУНИЗИРАН, ПАК МАЖЕ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАШ."Как точно се случва, ако си с РНК ваксина? Вирусът не би трябвало да е псособен, да се репликира в тялото ти? Просот искам да знам за процеса, защото напоследък (от 1 година даже) има много изказвания с ГЛАВНИ БУКВИ, дето само ни е карат, но не обясняват, все едно сме в някаква оруелска "приказка".