46

Анонимен

преди 3 години

Изоставайки, ние може да напреднем - да дойдат нови ваксини, които да са много по-ефективни. Хахахах. Направо да изчакаме до 2050-та и съвсем ще напреднем - вируса ще е изчезнал и няма да има нужда от ваксини. Така е, под мъдрото ръководство на Ботокса сме винаги първи! : )))

45

JJIvanov Geolog

преди 3 години

Провеждащи терора първоначално НАГЛО ОБЯВИХА че ВАКСИНИТЕ ДАВАЛИ РЕЗУЛТАТИ САМО 3 МЕСЕЦА ПОСЛЕ НОВИ>>>ДА СЕ СПРАТ ВАКСИНАЦИИТЕ И ДА СЕ ТЕСТВАТ ВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ВНИМАТЕЛНО ДО ДОКАЗАНЕ НА БЕЗВРЕДНОСТ ..ПОЛЗВАТ СЕ СПЕЦИАЛНО ОБRАБОТЕНИ НАНО МУТАНТИ И РИСКА СЛЕД ТОЧНО ДОЗИРАНО ОБЛЪЧВАНЕ ВКЛ ИНДИВИДУАЛНО Е ОГРОМЕН>>

44

Анонимен

преди 3 години

Като се лекуват хората с кръвна плазма и се смесват различни видове ДНК и РНК е нормално лекарите като Ботев да създават нови РНК вируси и щамове. За една година създадоха 3 нови смъртонони щама, за да спасят един човек сега ще убият хиляди с новите си щамове. Убийци, а не лекари.

43

Анонимен

преди 3 години

Ботев, що мълчиш за новите изследвания, че точно лечението с реконвалесцентна плазма на имунокомпрометирани пациенти води до по-бърза поява на нови щамове, май не ти отърва щото там си захапал кокала.

42

Анонимен

преди 3 години

Що бе, Пфайзер нали бяха 95% ефективни? Какво по-ефективно искате сега?

41

Анонимен

преди 3 години

Тоя чичка знае ли, че около нас има хиляди вируси и микроби и от хилядолетия си живеем със тях ? Нямаме проблеми с вирусите, на него какъв му е проблема с вируса ?

40

Анонимен

преди 3 години

Вирус, нормално е да се променя, не е лошо да спрете и тая трагикомедия - щамове. Ако ни бяхте оставили март-април да си минем през оригинолната уханка щяхме да сме по добре.

39

Анонимен

преди 3 години

Ами, че ние от хилядолетия живеем така бе пи шман професоре.И природата ни е пригодила да се справяме с тия несгоди.Викат му имунитет.Първата доза винаги е безплата, тия изплюха камъчето.

38

Xaxa

преди 3 години

Всеки ден ще се имунизираме! Ще носим по три маски една върху друга,предпазни очила, шлем, противогаз и скафандър! Така добре ли е? Не знам за ***, които се опитват да въведат четвъртата индустриална революция, дали ще успеят, но със сигурност ще има революция и ще съжаляват...

37

Пак ли тоя д-р?

преди 3 години

Този само като го видя и вече знам що за глупости е натряскал.

36

Анонимен

преди 3 години

Икономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население. И дори в най-високите пикове на вируса не са въвеждали строги мерки, най-много маски в магазините и закритите обществени места.

35

Анонимен

преди 3 години

Клаус Шваб: "Мнозина питат: кога най-накрая ние ще се върнем към нормалния живот? Накратко, никога"!

34

БАБИКЯН

преди 3 години

не знам дали Бабикян и отровителите са се ваксинирали или караха другите да горят маски за да могат да се запишат за депутати като водачи на листи... а дали няма да бъдат изненадани, че вместа 50 хиляди, каккто обявяваха те ... най-вече били хиляда е петстотин

33

Анонимен

преди 3 години

И кой е казал, че не искаме да живеем с вируса ?

32

това го знаем

преди 3 години

Това и Клаус Шваб го каза, просто сега всички повтарят неговите думи, странно защо не превеждат още книгата му.

31

А защо

преди 3 години

А защо в Белорус при кървавият комунистически диктатор Лукашенко няма пандемия и задължителни мерки? Ако беше толкова опасен този вирус досега всички там да се се изпонатръшкали от него, напротив - в Белорус икономиката работаи (защото има икономика, не като а България) и животът си тече нормално, а в болниците се грижат за болните които не са повече от страните в които взимат драстични мерики?

30

Анонимен

преди 3 години

"Нови щамове - ще се имунизираме ли всяка година?"Не.

29

Анонимен

преди 3 години

Аман от тая глупава мода. Тази с терористите беше по-спокойна

28

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов отново ще бъде премиер, и ГЕРБ ще спечелят най-висок процент. Впрочем това няма никакво значение, положението ще става все по-зле независимо кой от сегашните политици в България спечели на изборите. Надявайте се и гласувайте, гласувайте, 30 години гласуване не помогне, но този път може и да помогне.

27

Анонимен

преди 3 години

И какво ако може, някоя от околовръстното няма ли да поканите и тя да каже какво мисли.