39

Анонимен

преди 3 години

До ТакааЗабрави най-важното - писането на доклади, отчети и анализи - до директора, РУО социалните

38

Takaa

преди 3 години

Продължавам от предходната публикация9. Безкрайни разговора по телефона след работа с родители - на кой дъщерята пръднала и някой бил засегнат... - след работа10. Събиране и отчитане на пари за стола, екскурзии или др. мероприятия - след работа11. Разучаване на най-различни електронни платформи за онлайн обучение - след работа.12. Раздаване на потребителски имена и пароли за онлайн обучения инсталиране на приложението на телефони, компютриИма и още мноооого....

37

Takaa

преди 3 години

Жената е учителка и от доста време имаме скандали заради работата и.1. Проверка на контролни или тестове - след работа2. Нанасяне на оценки в електронния дненик - след работа3. Квестор в изпитни дни (може и да са почивни) - след работа или събота или неделя4. Работа по европейски проекти - след работа - това ми е дотегнало тотално5. Родителски срещи - след работа7. Учителски съвети - след рабора8. Украси за тържества - нова година, 8-ми март, 24 май.... след работа

36

Не е редно

преди 3 години

А данъци и за частните уроци? Плащате ли ? За това има прокуратура, следствия и наказателен кодекс.

35

Анонимен

преди 3 години

Каква е точно истината за Финландия, само финландците си знаят. При нас митовете и легендите се леят... Едно е всеизвестно - обучението е процес, дълъг процес, който без самостоятелно, активно участие и усилие на ученика, нищо добро не носи. Учителите дават много, но всеки ученик си взема, колкото иска, или колкото може.Седмичен норматив, намален с един час за учителите над 50, е подигравка!

34

Анонимен

преди 3 години

Do 12 Парадокас Основната причина за тъпотията на учениците , НЕ СА УЧИТЕЛИТЕ

33

До 34

преди 3 години

Търси си парите от политиците с чекмеджетата. Не от учителите дето само те са ви в устите. Лесно ли се работи с *** зверчета без възпитание?

32

Не-учителка

преди 3 години

Учебната година в българските училища е най-кратката в Европейския съюз. За разлика от всички останали единствено учителите получават ежегодно финансова подкрепа за повишаване на квалификацията. Как ли научаваш по различен начин Питагоровата теорема, която се изучава д ве хилядолетия вече??Няма друга професия с толкова дълга отпуска и резултатите от работата да не са свързани с възнаграждението. Колкото повече им нарастват заплатите, толкова по-непросветени са учениците. Учители мразят децата.

31

чичо скруч

преди 3 години

До АнонименНай-накрая, едно нормално мнение!

30

чичо ти

преди 3 години

До Анонимени защо трябва да им намаляват заплатите на хората бе , ***?

29

Анонимен

преди 3 години

До Въпроси, реторичниПо дефолт,семейството играе най-голяма рола във възпитанието на децата!

28

Анонимен

преди 3 години

Става но да им намалят заплатата

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен11По-скоро България ще фалира от подобни на тебе-неграмотници!

26

7

преди 3 години

До АнонименДа , така е!Баламосват учителите да гласуват за тях !Това не са синдикати , а креатура наГЕРБ!

25

Въпроси, реторични

преди 3 години

По дефолт ли е висококачествено образованието навсякъде, че трябва да се вдигат на калпак заплатите на учителите. Всички учители ли са супер професионалисти, че заслужават да бъдат поставени под общ знаменател? Къде другаде има частни уроци, целта на които е да бъде усвоен материал, който трябва да се усвои в клас?

24

Анонимен

преди 3 години

Докато телефонист в кол център получава повече от учител ще сме бантустан.

23

Учител

преди 3 години

99% от учителите са връзкари. Има подбор, но само за наши хора.

22

Родител

преди 3 години

Заплатата за учител трябва да е 5000 лв. Сега едвам вземат 2000 чисто. Трябва да са мотивирани тези хора за да научат децата.

21

Анка

преди 3 години

Родителите трябва да се научат, че качественото образование струва пари. И трябва о те да дават. За това са частните уроци, в училище даваме основата. Който е любознателен и родителите са готови да плащат за знания, а не да инвестират в цигари и бирички ще успява в живота и ще го приемат в западни университети.

20

баба яга

преди 3 години

До БГ Парадокс Наследственост се нарича: каквито родителите- такива децата.