95

Анонимен

преди 3 години

Мерките е невъзможно да се спазват в градския транспорт. И какво правиме?

94

Анонимен

преди 3 години

А, защо писачите тук се пеняват само от в къщи пред телевизора и лаптопа? Хем заплашвате и глад уж ви гони, ама си седите по диваните.На мен тези доста леки мерки не ми пречат, приспособявам се и си продължавам живота, такъв, какъвто е.

93

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Господин "професорът" трябва да си заработи държавната заплатка, като "рекламира" планираната пандемия, но за хората, които занят за какво става дума, а не за тези като жалък индивид, който е "зомбиран" от "държавната машина" ......

92

Анонимен

преди 3 години

До Наблюдател 99А случайно да знаеш , че в Западна Европа има наложени доста сериозни ограничения от доста време насам

91

Аки

преди 3 години

Професоре, да ти се изакам на измислените мерки! Без извинение!

90

Наблюдател

преди 3 години

Ах, още един професор се изказа! Каква "вълна от Западна Европа" го гони този службогонец? В цяла Западна Европа броят на новозаразените спада, дори и във Великобритания намаляват спрямо Декември. В Германия дори вчера обявиха, че в петък броят на новозаразените е спаднал до 8 616 души на ден в сравнение с 32 000 души на ден през Декември /справка Роберт Кох Институт от вчера/. Нещо да каже Професора???

89

Анонимен

преди 3 години

Айде още един професор изникна. Сички професори стаха. Как един арматурист не се изказа по темата, един шлосер, един заварчик? Се професори. Тая държава пълна с професори.:D :D

88

Анонимен

преди 3 години

До До професораМалко е защото мисля че трябва първо да се разбере вируса от къде де се взе и кой и защо убива хора а на живите отнема права и после да се понесе отговорността и от слугинажа на тая злина.

87

Анонимен

преди 3 години

Мерките се спазват но може да няма ефект, защото това са политически ограничения а не епидемиологични като например изолиране на болните хора и такива със симптоми, но не и тормоз и произвол на д здравите и потресаващ терор, но рано или късно ще си платите.

86

555

преди 3 години

Съжалявам , че живея в тази страна, единствено защото не мога да понасям *** , безотговорни , не съобразяващи се с правилата въведени от много по-умни , отговорни и загрижени за здравето ни хора . Не е за вярване , че има такава ***!!!!

85

Виждаме

преди 3 години

Виждаме, че не се спазват с пълното отваряне на моловете. Виждаме го и в хранителните вериги и навсякъде. *** си маха маската и си бърка в носа с ръцете, с които бута пазарската количка и после пак слага маската и започва да опипва плодовете. И ред други изцепки... Кой да инвестира в охрана? Кой да вземе малко да затегне контрола?

84

славно бъдеще

преди 3 години

Разни креатури,подобни на този примитивен човек може да си набият ваксините от страх,материална изгода или пълна духовна тъпота.

83

Анонимен

преди 3 години

Не знам Богов какво е казал,но Дяволов е на друго мнение.

82

Нищо ново

преди 3 години

Много професор в нашата медицина, много нещо. А медицинските сестри все не достигат. Много вожд, малко индианец.

81

До професора

преди 3 години

Ако ти спрат тлъстите заплати за една година.Пак ли ще говориш същото ?!

80

Бактън

преди 3 години

Б'актън от вашите мерки. Само за мерки можете да приказвате и забрани да налагате, а масовата ваксинация къде е? Пак сме на последно място в ЕС.

79

Жулвио Текилас

преди 3 години

Няма да си направя ваксина, не защото не вярвам на науката, а напротив. Алкохолик съм и за разлика от повечето анонимни мои колеги по съдба, си го признавам. Мнозина експерти твърдят, че след ваксинация употребата на алкохол е противопоказна. А, аз не мога да спра да пия ! Дали ще умра от скапан черен дроб или от колабирал бял дроб е общо взето все едно !

78

Анонимен

преди 3 години

Навремето децата носихме връзки, сега като възрастни маски, еволюция ))))

77

Анонимен

преди 3 години

Вие ни играете лоша шега. И баш вожда, дето се снима, прегърнал млади симпатизантки без маски

76

Кукловодител

преди 3 години

Поредния примитиив, дето вместо да бачка като общ работник съдбата ни се е изсмяла и сега още едно недуруазумение с професорска титла.