20

действащ учител

преди 3 години

Тестването на учениците ще е "Черешката на тортата Ковид19".Сега търсим учители, после ще търсим и ученици. Какво ще прави училището с Дипломите ?

19

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вълчев не четете ли от какво боледуват учениците след като преболедуват безсимптомно ковид. Учителите си боледуват от ковид. Ваксини няма. В момента съм болен от ковид заради политиките ви сбъркани. За Вас ваксинка имаше! НАЛИ!

18

Анонимен

преди 3 години

Всеки ученик има личен лекар, който да даде предписание дали да се тества или не в специализирана за това лаборатория.

17

Анонимен

преди 3 години

От както пуснаха от 1-4 клас, сме през седмица болни !Нестига че тровим детето с лекарства, ами и родителите сме болни и не ходим на работа !Благодаря ти министър на .....!*** !!!!

16

Кога официално?

преди 3 години

Ще се обяви НУЛЕВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ?Както и признание за провала и неграмотността на учителите, липсата на достъп на децата до качествен и евтин интернет, липса на достъп до компютри, огромна маса хора не ползуват компютри, а само смартфони. Електронно обучение не става по телефони.

15

Анонимен

преди 3 години

Този отдавна трябваше да си е заминал. В момента цари тотален хаос в училищата, както беше и на есен. Децата ми цяла седмица имат свободни часове, постоянно променят програмата или замества някой без квалификация по предмета. Общо взето образователен процес та дрънка, но важното е да има движение нали? А не какво учат.

14

Анонимен

преди 3 години

вълчеввв ти си пудела на Боко и си за разстрел. Играеш си с живота и бизнеса на хората. На вдички е ясно че училищата са развъдника на вируса не магазинчетата в моловете.

13

noFreeman

преди 3 години

Тъкмо повод да напусне училище...

12

Тест - наркотик

преди 3 години

Като ги тестват, ще разберът че не са прочели една книга, че пушат цигари и са пробвали наркотици.Тестовете ще се провеждат в голямото междучасие зад училищата, където могат да бъдат намерени липсващите ученици със запалена цигара в уста. ( А кой им продаде цигарите никой не се интересува - позор ! )

11

Унуфри

преди 3 години

Психотестове за даскаличките ! Само 20 и малко процента се доверяват на науката ! Има даже и такива, които преподават, че земята е плоска. Преподават, че Андрешко е положителен герой. Преподават, че при бай Тошо си било добре да се живее....Тотален реподбор на кадрите в средното образование !!!

10

Мрън-мрън

преди 3 години

До Дрън-дрънАко те е страх от нещо, раничката на гръб и високо в планината поне за две-три годинки.

9

Анонимен

преди 3 години

Училищата ще станат на лаборатории за тестове и пак няма да учат. По-добре вкъщи и да не ги тесват.

8

Неееееееееееееееееее

преди 3 години

В никакъв случай няма да ми ''тествате'' детето.

7

Дрън-дрън

преди 3 години

Как не се умори да мънка едно и също? Нищо не се променя - всички в клас са без маски, всички пипат едни и същи повърхности, всички в междучасието се изнасят на тълпи да пушат...сега всички са в Мола и от понеделник - който оцелее...Играем си на отпускане и затягане на мерки.Така ще продължи безкрай, ако няма твърда позиция.

6

Анонимен

преди 3 години

До 5С министъра на здравеопазвенето обсъждали тестването на занията на учениците? Сигурен ли си, че става въпрос за такова тестване? Четене с разбиране?

5

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукЧети преди да тролнеш ! Става въпрос за тестване на знания..

4

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Децата трябва да откажат да бъдат тествани, защото има опасност техните родители или други контактни лица да бъдат поставени под принудителна карантина...

3

Анонимен

преди 3 години

Училища ли са това или болници?

2

Анонимен

преди 3 години

Първо, не крийте когато има болни деца и учители - в провинцията е зле, всички боледуват от друго, за да не развалят статистиката и да държите отворети училищата и градините.Второ, опитайте се да тествате поне по веднъж учителите, пък после говорете за учениците. И купете термометри - в нашето училище още няма. За зезинфектантите е ясно, че ще продължават да се купуват от родителите и учителите.

1

Анонимен

преди 3 години

Училище ,в което се говори само за тестове и ваксинация ,мерки и маски ,не е училище.