26

Anus shepti

преди 3 години

БЬЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЬЮЗ.НЕ НА СССР. ПАРИТЕ В ЕВРОПА СА ЕВРО...НЕ РУБЛИ....ЗАЙЦИ..КИТАЙЦИ.....ДОЛАРИ КАНАДСКИ АВСТРАЛИЙСКИ ИЛИ СЕВЕРНО КУРЕЙСКИ.

25

Анонимен

преди 3 години

За силна икономика ти трябват субсидии и налагане на санкции на врага, силна армия за пазене на икономическите интереси.

24

Анонимен

преди 3 години

принципно икономиката има значение а не валутата...аз не мисля,че обикновеният европеец е недововолен от еврото.даже напротив много от тях казват,че са доволни,че не трябва да сменят пари,когато пътуват от ирландия през гърция,малта,финландия,естония,франция и т.н.когато имаш силна икономика принципно и витнамски донги да приемеш като валута пак ще си добре.

23

Лочитас Биракис

преди 3 години

Еврото е въведено на световните финансови пазари като разчетна единица на 1 януари 1999 г., замествайки дотогавашната европейска валутна единица (ЕКЮ) при съотношение 1:1, а монетите и банкнотите навлизат в обращение от 1 януари 2002 г.От 01.01.1999 цените и касовите бележки са в националната валута и в евро.

22

Анонимен

преди 3 години

И да купуваме само фолксваген, защото ОЛАФ не дава друго. Купуването на китайски автомобил с японски двигател е престъпление за ОЛАФ.

21

Анонимен

преди 3 години

Става за съветник на африкански вожд. В Африка е пазарната икономика.

20

дедо Ташунко

преди 3 години

Христо, еврото е от 01.02.2002. Аз живея в Бавария от 1988-*** г. и знам много добре, кога дойде еврото. Купих един от апартаментите си в края на 2001-ва година за 270 хиляди марки. Толкова съм сигурен в твърдението си за датата на въвеждането на еврото, колкото съм сигурен в рождената си дата. Водим безмислен спор, бъди здрав!

19

Анонимен

преди 3 години

Не ми изглежда реалистично пенсия 150 ? или заплата 500?, 600?. Минималната пенсия в ЕС е над 1000?. Най-ниските заплати в ЕС са 1200?. Няма как да ги приравнят. Ще настъпи хиперинфлация в България.

18

дедо Ташунко

преди 3 години

Еврото бе наложено в Германия на 01.02.2002-ра г., без да питат народа иска ли, не иска ли. Само за няколко седмици това, което струваше 1 ДМ започна да струва 1 евро. Бях свидетел на тази гигантска измама спрямо всички народи в ЕО. Не се радвайте на еврото, то е за улеснение на богатите, но не и на бедните. Който разбрал - разбрал!

17

Анонимен

преди 3 години

Това ще е най голямата глупост. Холандците където са едни от най богатите държави, като са им вкарали еврото им е било доста трудно.много от тях ги е ударило финансово. Цените яко са скочили. При нас тия които искат еврото шкафчетата са им пълни. Дреме им. Ами другите?

16

Анонимен

преди 3 години

Мисля рублата да приемем

15

Муахаха

преди 3 години

колкото Ви приеха в Шепген (а уж бяхте на една боя разстояние), колкото ви махнаха визите за САЩ, толкова ще ви приемат и у Евро-зона!

14

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 3 години

ЕВРОТО ТАКА ЩЕ ВИ ВЛЕЗЕ ЧЕ НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ВО ВЕК И ВЕКОВ.ЦЬРО И МЬРО НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ НАТРАПЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ЩЕ СЕ ОСЛУШВАТ КАТО *** В ТРЬСТИКА.

13

скатавайте

преди 3 години

Юани, че Хипер-Инфлационното Евро е зад Ъгъла!

12

Сашка и Бомбашка

преди 3 години

Левовете в марки сменям аз,вино за да пия в този час.Доларите стават, левовете не.Аз ще се напия в долари поне.

11

Не извратен тип

преди 3 години

Това ще е свеж въздух за задушената ни от валутния борд икономика.Робството на валутния борд изби повече българи от времената на Османската империя, през двете световни войни и всички балкански

10

Чичо

преди 3 години

Да хванат и си го мушнат тва евро там дето слънцето не свети! До 2024 би било желателно да сме се махнали от този извратен и упадъчен *** съюз!

9

Някой

преди 3 години

До НикойКефиш ме :))) те грабежите ще са в ЕВРО, като сменим лева!! Та няма да спрат от сменената валута... ама к'во да правиш и ти... без акъл семейство не се гледа лесно :)

8

КОВИД Експерт

преди 3 години

Гответе се за сменяне на Лева с Юана с Лика на Генерал-Секретар на Партията и Велик Лидер - Мао Дзъдун!

7

Анонимен

преди 3 години

Малкият Мук защо не е в затвора!? Заедно с Милен Хотелчев и Менторът им-Деди Симе Ментата......