207

*/*

преди 3 години

Ок.В събота и неделя се правят по-малко тестове и заболелите са по-малко.Това го схванах.Само не разбрах защо през почивните дни умрелите са по-малко.Изчакват понеделника и като почнат.....егати простотийте.

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202 и 203Азиатците спряха епидемията като ограничават вируса, но с незабавни драконовски мерки.А ние разглезените европейци го оставихме да се разпространява неконтролируемо и чак след това се чудим какво да правим.Веднъж изтърван вируса е труден за спиране.Помните миналата година кадри от Китай...как търчаха като побеснели.

205

ЧОВЕК ОТ НАРОДА

преди 3 години

УВАЖАЕМИ *** ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗАНИМАВАТЕ МНОГОСТРАДАЛНИЙ БЪЛГАРСКИ НАРОД С ГЛУПОСТИТЕ НА КУНЧЕВ И МУНЧЕВ КОИТО ОГРАНИЧАВАТ НЕТМЕННОТО НИ ПРАВО НА ИЗБОР.НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ КОРАВО ПЛЕМЕ И САМИ ЩЕ СЕ СПРАВИМ ГОЛЯМАТА БЕДА КОЯТО Е НАДВИСНАЛА НАД МАЙКА БЪЛГАРИЯПОБЕДА ИЛИ СМЪРТ !

204

дановичуматаумори

преди 3 години

докат не ни турнат в клетка,кафез нема да мирясат тия измамници дошли от ада.Или свобода или смърт

203

Север Македонов

преди 3 години

Значи казваш няма да спре, а? В такъв случай каво значение има на 2 или 3 метра сме???

202

анонимен

преди 3 години

Информирайте се кои маски са за самозащита и кои за защита на околните

201

АК-47

преди 3 години

Не FF52, а FFP2, не обърквайте хората...

200

Анонимен

преди 3 години

кунчето дойде един скъсан и оръфан такъв... Покрай НОЩ обаче бая заглади косъма на брадата.

199

Анонимен

преди 3 години

На кунчето не му трябва намордник. Него брадата го пази.

198

Анонимен

преди 3 години

Де да беше грип този коронавируса, ама не е.

197

Анонимен

преди 3 години

В брадата на кунчето може картофи да се насадят. Трябва само да се разкопае малко. Иначе си има всичко необходимо. Влага, т0p, буболечки...

196

Анонимен

преди 3 години

НЕ НЕ СИ ПРАВИМ МАЙТАП.Вирус има,но е вид грип ,протичащ по тежко.Всичко,което се прави е за ПАРИ.

195

Ние тук

преди 3 години

майтап си правим, ама никак не е безобиден тоя вирус. Мои колеги и познати починаха, други го изкараха много тежко. Всяка година има грип, но около мен нямаше починали, нито такива с усложнения.

194

браво Мангъров

преди 3 години

Къде отиде грипът,който всяка година върлува ануари-февруари?Кой от тези всезнайковци ще ни отговори?

193

Анонимен

преди 3 години

Пасе ли стадото,пасе ли?

192

Майна

преди 3 години

Ало каскет тия нощници няма ли да ги съдим за всяване на паника???

191

Чичо Ади

преди 3 години

Колко години още вълни и цунамита и щамове??? Вчера с комшиите му правихме прощапулник на 19ката,че е на годинка вече! Пийнахме си за здраве,че никой от нас още епидемия не е видял камо ли пандемия.Виж пландемията май си ви върви по план,ама кво ви пука за фалиралите и безработните.

190

Анонимен

преди 3 години

Мутрите сринаха здравната ни система. Болниците от многопрофилни станаха еднопрофилни - само за Ковид-19. Китай спря епидемията, Австралия, Виетнам и други държави също я спряха, но според мутрите в България не можело да бъде спряна.

189

Анонимен

преди 3 години

" Една пандемия от въздушно-капкова инфекция не може да бъде спряна, посочи той. Нито с мерки по границата, нито с мерки вътре в страната, но може да бъде държана под контрол, за да не срине здравната система, каза Кунчев. "А Китай как спря епидемията? Освен Китай и други държави я спряха и сега си ходят без маски, животът там си върви нормално, само има ограничения на границата, за да не се допусне внос на заразата.

188

Добрутро

преди 3 години

Доктор ТВ, Мангъров ти го каза още в началото, но ето-то на титанчният щаб рещи, че ше се бори с вятъра ...Оня нефелния от Банкя ви купи да му правите пропаганда