23

леле

преди 3 години

Има ли по света значимо зло, САЩ са замесени със сигурност ! Това е империята на злото !

22

психиатър

преди 3 години

До ДаноЕ...ти болният мозък!!! Тоя и при мен не го ща!

21

До 1

преди 3 години

И *** е гладна но....

20

Ха

преди 3 години

Ако има война между Турция и Гърция, това означава, че няма да можем вече да ходим на море в Беломорска Тракия!

19

Под властта на Ер

преди 3 години

Т-я с нарастващи темпове бяга от принципите на създателя на модерна ТурцияАтатюрк.Конфронтира се с почти всички съседи,залага на силово решение напроблемите,ислямизира изпълнителната власт...Забравя,че това,което Ататюрке направил даде основание на Запада да развие страната(в НАТО като противникна СССР и преграда за войнстващия ислямски фундаментализъм от изток).Сега,когато това вече не е актуално,по каква причина Западът да подкрепяТурция?Ер трябва да си замине,иначе Т-я ще бъде срутена.

18

Thomas Linke

преди 3 години

ТУРЦИЯ Я ЧАКА -- КРЪВ, СТРАШЕН ГЛАД , И ГОЛЯМ БОЙ .

17

Дано

преди 3 години

Дано дойде края на САЩ скоро! Особено представителите на Демократическата партия, които убиват жени и деца, че даже искат да премахнат определенията защото тогава ще убиват хора и няма да се набляга на това че са млади жени и невръстни деца! Терористите от САЩ завинаги ще отидат в бунището на историята, след което ще потънат в забрава и беднота! И черните и гейовете ще плюят върху малкото останали бели хетеросексуални и ще блудстват с децата им...и ще бъде законно...

16

Thomas Linke

преди 3 години

Туркия я чака война с ГЪРЦИЯ..И СЛЕД ТАЗИ ВОЙНА---НЯМА ДА ОСТАНАТ ТУРЦИ В АНАДОЛА .

15

Браво

преди 3 години

Да е жив и здрав Ердоган и ако може да направи лирата като рублата = 2 ст.

14

?

преди 3 години

Ердоган си направи дворец, а на моя целия свят ми държи сметка! Не може така.

13

Патриот

преди 3 години

ФАЩ тумора на свободния свят!

12

Ер продължава да

преди 3 години

реже усилено клона,на който се крепи турската икономика.В свое проучванеДойче веле дава оценка за нейното състояние и огромната инфлация встраната.Промишлеността на Турция работи на ишлеме,но фирмите-майкирязко са намалили инвестициите и обмена на ноу-хау за дъщерните си фирмив Турция.Продукцията е морално остаряла и въпреки силно занижената сицена трудно се реализира и то в по-бедни страни.Великодържавната политикана Ер,военната намеса в Ирак,Сирия и Либия изискват големи средства.

11

Златка

преди 3 години

Опита за преврат на 15 юли 2016 година , в напишете и кой беше на власт тогава де:))) любимият ви Барак Хюсеин Обама т.е демократите са били на власт! Преварата този път неможаха да го лепнат на Тръмп, колко жалко, за това си премълчават, кой е бил на власт и коя партия, за да може хората сами да си направят асоциалията,Америка - Тръмп - много лошо

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"А каво правя техните домати, чушки, *** тиквички и тн на нашия пазар?"Същото каквото правеше и българската електроенергия 86та в труската елетрическа мрежа, докато българите имаха режим на тока: изкарва конвертируема валута за да крепи режима илюзията за стабилност.

9

Анонимен

преди 3 години

До СССРТи да видиш как не се бях сетил да си помисля, че ВОСР е тяхно дело. А може би и на 9-ти септември 1944 са слезли от планините?

8

хехе

преди 3 години

е то това се знаеше още 2016 турците чак сега лигоразбраха ..... егати реотаните...

7

Ай Сиктир

преди 3 години

Гюнайдън.ч! А лошия Путин спаси кожата на Реджеп бей.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мдаааа, вече почва да няма какво да ядат ..."А каво правя техните домати, чушки, пат*/джани тиквички и тн на нашия пазар?

5

Анонимен

преди 3 години

Е то голяма изненада, чак сега ли си сетиха *** кухи ***

4

СССР

преди 3 години

САЩ са дирижилри всички преврати и опити за преврати по света!!САЩ е световното зло, което унищожава човещината по света!!