36

Русия

преди 3 години

доказа себе си, че е единствената заплаха за Комунистите от Китай! Само Русия реагира адесватно на Био-Орижието им и Био-Атаката им!! Русия и Китай ще си поделят Света!!!

35

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе като чета как се джавкате коя ваксина е по,по,най ме хваща смЕх. Молете се един ден след N-тата мутация на вируса учените птици да не кажат, че някакъв шанс за оцеляване имат само ваксинираните. Представям си тогава дали някой ще гледа кой е произвел ваксината.

34

Handel

преди 3 години

A похвали ли се в коя офшорка са му превели възнаграждеието?

33

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДаже няма нужда да му плащат директно. Келепира върви по няколко линии:1) аденовирус ваксините са хубави: хвали една > хвали всички, включително и тая на АстраЗенека (неслучайно спомената в статията, нищо, че има по ниска ефективност от "другите")2) червена пропаганда - Австралия е на практика изкупена от Китай. Особено в академичния сектор - 90% от чуждестранните студенти там са китайци3) Австралия е зависима от чужди ваксини - техните се провалиха, а Китайските са налични

32

Ivan zavet 80g.

преди 3 години

Nazdrave albena zl pq sf mionxen А...,,,@#4%;+(()0,,

31

Чебурашка

преди 3 години

Платили са му, похвалил ги е. Когато заглавието е "Нобелов лауреат се ваксинира с руската ваксина Спутник", тогава ще повярвам.

30

Чебурашка

преди 3 години

До САЩ над всичкоОтдалеч личи, че си провокатори русофил. Единствено русофилите искате да избиване политическите си опоненти.

29

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНещо ще кажеш ли за руските буквички прокрадващи се в постовете ти?:)))

28

Анонимен

преди 3 години

Австралийците се провалиха с производството на собствена ваксина и сега клякат пред всеки, който има такава. Интересното е, че АВСТРАЛИЙСКИ вирусолог хвали аденовирус базирани ваксини: по една случайност тази на АстраЗенека, тяхната "родина-майка" е такава, както и КИТАЙСКАТА, от която австралийците ще са 100% зависими за да излязат от вечния международен локдаун. Австралия е колония на китайците реално.

27

Пян Гъ до 29

преди 3 години

Ми те в САЩ са най-големите комунисти. Почвай оттам. В Русия отдавна няма ***. Те са на Запад.

26

Анонимен

преди 3 години

Продадоха проблем.Последва реакция на невежите.Продават сега решение.Мерки и ограничения.Криза Подчинение..ще дойде и чипирането и нов световен ред.Всеки който вярна на тази режисирана измама излъчвана по тв.Не е Свободен човек!

25

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"..татко ти беше Масква, нали?"Така е, точно като теб. Я виж какво си написал тук: " Също кокто кризата в ес е св>>>>>э<<<<<рзана с некадърното му ръководство." Кофти, че покрай превключването от руска на българска клавиатура не си забелязал, че си оставил някоя руска буквичка в написаното, но то е така, в бързането да изпълниш инструкциите на Москва се случват и пропуски.

24

САЩ над всичко

преди 3 години

Ще избия всеки комунист и поддръжник на рашка в бг обора, в момента събирам данни.

23

Анонимен

преди 3 години

Имам усещането, че когато новите щамове заобиколят действието на Модерна и Пфайзер, всички ще се наредят на опашка за руската ваксина. Тя е класическа ваксина, а не някакво ноу хау технологично хакване на имунната система.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19 Ами има и някои българи с угорски корени, така че резултатът никога не е еднозначен. Има и руснаци с друг произход "Поскреби русского, найдеш татарина". Генетика.

21

ВИРУСОЛОГЪТ ТИКВОВ

преди 3 години

от село БАНКЯ не е съгласен с някакъв Нобелов лауреат. ОН чака одобрение от РайхКанцлерката, ане разни НЕДОКАЗАНИ австрийци

20

Анонимен

преди 3 години

Одобрението на руската ваксина е политически, а не научен процес. В момента от ЕМА се правят на интресни и само протакват и искат документи и т.н. За АЗ се събраха извънредно да я одобрят без никакви данни, но така им беше казано. Прсото ЕС наля едни пари на сляпо, сега се вижда, че инвестицията е лоша. Доставките са само претекст, че ваксините имат проблем. Но няма виновни.

19

д-р ХАУС

преди 3 години

КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА ТЪРСЯТ ВИРУСОЛОГ от Австралия, я тук са вурусолог/кандидат за Нобел/вирусолог/кандидат за Нобел... все разбирачи

18

Анонимен

преди 3 години

15 говориш взели некипели. Руснаците остана да ги изкараш народ който не носи на алкохо.! Това ще е вица на века! Със сигурност пием по-малко от руснаците.

17

Анонимен

преди 3 години

В момента Спутник е най-добрата ваксина на пазара като съотношение цена/ефективност/достъпност. Така че единственото което можем да кажем на руснаците е БРАВО и да си ядем ушите, че сме поръчали милиони дози от ваксина, която е само 60% ефективна и не става за хора над 55. Ама пък е и най-евтина.