16

Анонимен

преди 3 години

Тази вече и с електората говори през посредници.

15

така е

преди 3 години

До видяно и изстраданоЛогично и правилно написано, НО защо дадохте властта на комуниста Борисов???

14

Читател

преди 3 години

Г-жо Нинова,времето на селските чалъми изтича.Не се прави на не заобиколим фактор.Стабилността на БСП днес,се дължи и на името на единственият неопетнен българин,президент на държавата България.Не гледам вече т. нар. свободна ТВ.Един объркан,случайно ползващ микрофон РОШкев,изломоти *** думи по адрес на Р.Радев,с което показа и доказа късогледството си,да не кажа голямата си простотия.Явно,този говори това, което се намира в някои празни кратуни на "Позитано"!

13

Калеко Алеко

преди 3 години

Пяната която се стеле над българското политическо пространство, не се разпенва от Герб, а от едни стратегически съветници в президенството, дето разпениха и фейсбука за да го кичат с кулажите на чекмеджета, при положение че в техните чекмеджета се валяха секретни държавни документи, а фигуранта им ръсеше присъди в общественото пространство изземвайки правомощията на Съдът и прокуратурата..Та тази пяна сега изби пак в президентската институция във връзка със служебното правителство на преЦедента

12

Анонимен

преди 3 години

Стига с тези комунисти ,стига с този фигурант.

11

Жоро

преди 3 години

Естествено, че няма да има друг кандидат. По-послушен от тоя няма да намерят.

10

КОМУНИСТИ

преди 3 години

то хубаво, ама си правят, май че сметката без кръчмаря РАЗБИРАЙ РЕШЕТНИКОВ

9

Интересно

преди 3 години

Защо приятелите на прокурора Гешев са само мутри и съмнителни бизнесмени, дори сектанти с пагони!?

8

Анонимен

преди 3 години

Майтапа на страна, тоя има много *** физиономия.

7

видяно и изстрадано

преди 3 години

Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!

6

Анониен

преди 3 години

Оставка на Рундю терсенето,

5

Това не е важно

преди 3 години

Мутри близки на прокурор Гешев изтезават и конфискуват къщи на обикновенни хора и ги подаряват на местни полицаи в Перник!

4

Анонимен

преди 3 години

Еха тия театър сегя ще играят, ще се мъчат пак да го изкарат независим фигуранта.Много е важно да се отървем от тая ватенка.

3

бита карта

преди 3 години

Жалкия фигурант го интересува само имунитета !!!ГЕШЕВ го чака!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Бил, не бил... явно тая журналистка няма да се научи, че с подобен ехиден стил на писане дразни. Не може ли просто да представи новините без да се прави на интересна?

1

Калеко Алеко

преди 3 години

Процедурите на акционерите от РеМеДето от "Позитано 20" няма как да не са обвързани и с ведомството им на "Дондуков 2", след като и двета администарации са под шапката на ген.Решетников ... !!!