27

До 15

преди 3 години

Колкото излязохме на протестите за ваксините, 5Г и смяната на правителството. Не сме народ, а стадо ***.. Планът за златния милион се случва с или без нас на площада.

26

До 27

преди 3 години

Ама тя системата не е нова - изпитана е от Монсанто.. нещо такова се случва днес сред хората.

25

Анонимен

преди 3 години

А не беше ли този бизнес създаден преднамерено и разиграван като сценарий, малко преди да пламне света? Поредния директор-милиардер на голяма компания я напуска да се занимава кой знае с какво.. Ония с фондацията, който наемаше хакери да изследват как комарите инжектират вируси.. не вярвам да е за благото на човечеството. Свински, птичи, прилепски грип.. какъв ще е следващия - залагайте. Филма матрицата е нищо.. ваксините са решение 3 в 1 - пари, чипиране, освобождаване на социалните системи.

24

Той

преди 3 години

Чак сега ли разбраха че това е бизнес за адски много пари? Добро утро!

23

Анонимен

преди 3 години

За възрастните и не толкова възрастни хора, които умряха, след ваксината резултатът от временния бизнес е вечен.

22

Анонимен

преди 3 години

"Ваксините: Временен бизнес, но ще донесе милиарди на производителите"Това беше идеята заради която произведоха и пуснаха вируса сред хората. Поради същата причина произведоха "ваксина", която да действа 3 месеца и ще доят държавите до безкрай. Или още се чудите защо тази година няма нов щам на грипа?

21

Анонимен

преди 3 години

Хич не е временен.След първата доза се превръщате в абонати на фармацевтичните компании. Първата доза компрометира имунната система и ще е нужно редовно инжектиране на нови дози през определен период от време. Без тях имунната ви защита няма да функционира.

20

Handel

преди 3 години

Общо правителството на Тръмп е предплатило на 5-те производители на ваксини 9 милиарда долара, от които по 500 милиона чиста дотация за самата разработка и останалите 6,5 милиарда - предплащане за ваксини по цена 10 долара за доза, което прави (ако броим по две дози на една вкасинация) 325 милиона дози, т.е. вече са предплатени ваксини за цялото население на САЩ.

19

Видовден

преди 3 години

В заветния ден ще бъде поискана разплата и ще бъде дадена! Историята ясно е доказала, че който се е опитал да контролира света е платил прескъпо за това. Колкото и да си мислят някои, че са богопомазани, ще ги застигне най-лошото, на портите на Ада ще се молят и разкайват, но ще бъдат обречени да гледат как децата им плащат техните грехове! Ще искат да заменят каквото имат за съдбите на децата си но няма да им бъде дадено...

18

Ваксиниран

преди 3 години

Моята ваксина е стара, съществува от столетия. 100% ефикасност! Има три съставки - ракия, чесън и туршия!

17

Анонимен

преди 3 години

Експлоатират се стрховете на хората, но повечето ги е страх повече от новите ваксини.

16

Анонимен

преди 3 години

Събитието с кулите близнаци беше генералната репетиция. Това с вируса е истинския галаспектакъл. Остава да разберем как ще ни превърнат в овце в кошара или като кучета с чип и всичко останало.След 100 години светътще е коренно различен. Населението ще е под милиард, ваксинирано с правилните ваксини за всяко настоящо заболяване, Добре дошли в Матрицата!

15

Анонимен

преди 3 години

Загубихте правата си телета такива, сега бъдещите силни поколения ще трябва да я отвоюват за да може след това овце като вас да я загубят отново.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13При съвременните технологии пускат новина за нов щам и след минути, часове целия свят знае.

13

Анонимен

преди 3 години

Хайде бе вие открихте топлата вода, репортерчетата дори вие работите за тях реклама 24/7 без пари. А тоя бизнес ако продължава така със вашите щамчета и политически игрички и пропаганди, вечено ще сме във пандемия. Но да ви светна репортерчетата, че вие със тях ще си заминете като дойде времето за чистката...

12

Анонимен

преди 3 години

Е защо временен, нали през 6 месеца ще се бодем, че и за новите щамове, нови ваксини. Да не говорим, че ваксинопроизводителите могат да произведат и нов щам по същата технология, по която правят и ваксините. Кой бяга от няколко милиарда?

11

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус, само президента Радев видя измамата още от началото. Всички за Радев 2ри мандат.

10

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е вечно. И комунистите се мислеха за супер хитри.

9

Анонимен

преди 3 години

Най-важното от всичката тази истерия е че изчезна сезонния грип.Единствено и само като вирус съществува корона-вирус намбър 19.Света е в ступор и трепери?!Отивам да се изтропам, че нещо ме напъна.

8

бееееееее

преди 3 години

Забраняват му да работи, карантинират го,разрушават му бизнеса,вменяват вина на децата му,че убиват бабите и дядовците си,десет месеца ходи с маска,шал,шлем,после му казват,че те не предпазват,трябва други да си купи. Ваксинират го и пак го затварят,но *** вярва,гледа с влажен поглед брифингите и вярва,че някой мисли за него,че го спасява.