66

GG

преди 3 години

Радефф и Деса движат с лимузини на НСО , а баща му гази инвалиди с Мерджана :) Иначе купил китайчета на народната милиция :) Честен човек :)

65

протестъри

преди 3 години

До Колапссамо бсп ще ни оправи, напред с р. овч. и корнелия нинова.. с щедрата подкрепа на черепа.

64

Колапс

преди 3 години

Корнелия Нинова знаете ли, че МВР и ДАНС се занимават с терор и убийства срещу обикновенни граждани със знанието на главният прокурор Гешев, знаете ли, че използват безконтролно СРС-та с участието на криминални банди!?Знаете ли какво е ОПГ с участието на прокурори и шефове на тайни служби !?

63

Анонимен

преди 3 години

БСП са корумпирани, крадливи и слаби политицитяхната политика е в полза само на партийцитевсяко наше момче директор нищо че е ***

62

ЕЛИ

преди 3 години

ГОСПОЖО НИНОВА,КРАЖБИТЕ ДАЛАВЕРИТЕ НА УЗУНОВ И ГЕРДЖИКОВ СА ЮРИДИЧЕСКИ ВЪПРОС-ТЪПО Е ДА СЕ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ ,ДОРИ И СРЕЩУ НОВА ГОДИНА В ПРИВЕТСТВИЕТО СИ РАДЕВ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ-БЕЗ НИТО ВЕДНЪЖ ДА ПОКАЖЕ ФАКТИ ЗА ТАКАВА-НО ТОВА СИ Е 100% ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСОГРАМОТЯВАНЕ Е НУЖНО

61

Уд

преди 3 години

До 63Да съм те карал да подкрепяш някого. Прави каквото искаш, грам не ме вълнува. Всеки ***.оумник отговаря за себеси

60

Анонимен

преди 3 години

До УдУбаво де, кой кандидат да подкрепим от герберастите :))

59

Уд

преди 3 години

Е ще го подкрепят, къде ще ходят. Иначе техния кандидат 15%, Фърчилото 15-20% и се самоубиват. Ако не на първия, на втори тур гаранция.

58

вай...

преди 3 години

БСП казва дали подкрепя Радев пак след парламентарните избори--------------Ми де шъ идът!, бе, то Фърчилото по "социалист" от социалистие (то пък едни социалисти..., бетер капиталисти).Аз викам напрову дъ *** приемът у "партията"!!!Неее...., не съ смамозалъгвайте, че Гърбавите съ "цвете за мирисане", хич даже!За "Патриотите" ни да не говорим..., тез "юнаци" съ готови и бабите си да пре-продадът за Власт!ДПС-ту съ като придатък на БСП-ту, дето едните, там съ и другите...Ей, тъй тя!

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Нинова си мисли, че може да дърпа конците, само че Радев е личност, тя не е :)) Ако не се вкара в релси Нинова, тоест да си подаде оставката, не виждам как ще спечели избори, дори и в Африка :)) Радев го знаем какво представлява, затова ще спечели втори мандат, Нинчето и свинекомплекса...откъде се пръкна за лидерка не знам :) Може би затова вика вместо да говори, покрай свинекомплекса :))

56

Анонимен

преди 3 години

Обаче другарката Нинове усеща накъде духа вятъра! Колебанието относно Радевата подкрепа явно и е трън в обувките! Това се случва за първи път досега!

55

Анонимен

преди 3 години

Преди изборите да кажат дали ще премахнат ограниченията и най вече маските, защото аз си искам правата и свободите и за мен е важно

54

Анонимен

преди 3 години

БСП пак загуби изборите

53

Анонимен

преди 3 години

Явно герберастите ще заложат на чантата Петър Стоянов, това е добре, пак като не са викнали онова замаяното, как му беше името....Плевела :)) Иначе Радев злобее, това бърка в охранените задни части на Вожда, това само може да радва :))

52

Анонимен

преди 3 години

Там е работата, че народния Вожд е обременен, даже преподавал в Симеоново през Соца, въпреки че е неграмотен, въпреки че е бил враг на комунизма :))Народните вождове са една първична червена измислица! Народен егоцентрист обаче има!

51

Анонимен

преди 3 години

БСП ще реши дали да подкрепи президента Румен Радев за втори мандат след парламентарните избори. Това стана ясно от думите на лидера на БСП Корнелия Нинова на пресконференция.Това въвеждащо изречение говори повече от всеки про Радев сподвижник! Дали е достоверно???Следователно, щом БСП се колебае значи нещата не вървят добре за Радев!

50

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 49Там е работата, че народния Вожд е обременен, даже преподавал в Симеоново през Соца, въпреки че е неграмотен, въпреки че е бил враг на комунизма :))

49

Анонимен

преди 3 години

Идеята на ФИГУРАНТА РАДЕФФ е да закупи с чужди средства извън парламентарните кандидати за кратка слава за да избегне ДИРЕКТНОТО ПЛАЩАНЕ към ДПС

48

Анонимен

преди 3 години

Баце НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ, но с гласовете на Слави Трифонов ще направи БОРИСОВ 4

47

До Анонимен

преди 3 години

Абе мълчали са само в легендите за себе си, които сами са си създали ... Пеели са другарете си за щяло и нещяло, един друг са се прецаквали, доносничили и издавали ... Комуниста е генетично обременен с качества на рецидивист и предател ... !!!