80

Анонимен

преди 3 години

Защо мълчат за Астра Зенека, там ефективността е печалните 80% на хартия.

79

Анонимен

преди 3 години

Супер объркваща новина. Ваксинирате се с нещо което не е ваксина срещу вирус който не съществува, но все пак се заразявате с несъществуващия вирус. Това го потвърждава неработещ тест. Новото нормално е пълен бъзик.

78

Tonita-7

преди 3 години

Тогава защо давате зор за ваксиниране? Май И вие не сте наясно!:))

77

Трябва

преди 3 години

Да се търси лекарство. Какво стана с локални ваксини под формата на спрей за носа?

76

Магьосника

преди 3 години

Пфайзер и Модерна ( шип протеин ) намаляват само вирусния товар като прецакват връзката вирус шип - клетка рецептор АКО антителата намерят вирусите

75

Ваксинираните сте

преди 3 години

Какво е това изречение?"Ваксинираните сте, но все пак се заразявате с COVID-19"Българския ли забравихте или просто членувате някакви думи без после да сте ги погледнете дори веднъж?Загвавието на статията ви е това.Пълна аматьорщина!!!

74

бай Тъпчо

преди 3 години

Тоя пък на таз снимка кво се е напънал, гаче ли запек има. Ами те ваксините нито та пазят от болести, нито та правят безсмъртен бе.Турят ти ги, та ако са разболееш, да го изкараш на майтап.Ами туй са ни го разправяли още като бехме в школото бе и на учиха още, да не бъркаме в носът, в ушите и после да си ближем пръстите.Пък имахме един Ристю, дето пръдеше в шепата си и после си го душеше, ама туй е друга приказка.Абе сега уж по-учени доктори пък не могат го обяснят като едно време нашите бе

73

Анонимен

преди 3 години

Сега излезна проучване, че ако сте карали ковид и си направите ваксина, втората доза е по опасна от първата и има по голям шанс да се развият странични ефекти, както и ефективността на ваксината падала драстично.

72

Анонимен

преди 3 години

За съжаление респираторното заразяване се използва за да може да пренесе вируса Ковид 19 като "троянски кон" в организма на човек.Този вирус е изкуствено създаден.Противо грипните ваксини са нетрайни и трябва реваксинация всяка година.Само собствената имунна система може да спаси човек от пораженията на Ковид 19.Трябва лекарство , не ваксина.

71

Баба Ива

преди 3 години

Ива Николова от вестник ШОК на Недялко Недялков е най-добрата журналистка в България.Обожавам да слушам гласа и. Прилича ми на селска к*рва, сутрин, след 3 бутилки ракия.Тази перверзия ми харесва.

70

Анонимен

преди 3 години

Поредно доказателство , че ваксини са безсмислени, а тестовете не показват какъв грип си хванал. Живейте без да се страхувате и не се хващайте на манипулации.Всичко е измама.

69

MaйMyнaтa

преди 3 години

Нали трилион долари оправяше всичко, снощи!! Аэ каэвам, че без 30те сребърника на Юда, спасение нема.

68

Много неграмотен

преди 3 години

превод на статията, ***. И болд-шрифтът не е на подходящото място, ако въобще е необходим. Опитай да се научиш да пишеш малко по-смислено. Все пак не забравяй, че читателите са по-грамотни от теб.

67

Истината 2021

преди 3 години

Декларацията, която трябва да подпишете ДОБРОВОЛНО, преди да се ваксинирате е достатъчно показателна за това, какви са опасностите от този препарат, асоцииран с думата "ваксина".

66

Анонимен

преди 3 години

Не си слагайте аденовирусни ваксини!!! Доказаха, че после даваш фалшиво положителен резултат за СПИН. Това е предупреждение на научната общност!!! Има го в Ланцет!!!

65

3 трола

преди 3 години

3 трола на надник 15 лв на седмица спамят коментарите по цял ден и слагат минуси на хората.Тва е професионалната ***-ФЕРМА на севда арнаудова (шехерезада).Путин има същата ферма. От там са видели как се прави.

64

Да

преди 3 години

Спутник се оказа 91% ефективна (аденовирусна, 4 дол) - пиър ревю в Лансет.Излязоха и временните резултати от фаза 3 на Янсен (аденовирусна, само една доза, нормална хладилна темп). Ама Модерна и Файзър си направиха кинтите. Пишете бе.

63

Не извратен тип

преди 3 години

Освен за дозина старци от домовете ,за други не знам да са ваксинирани.Кога ще ваксинират служителите на МВР и Армията ?

62

Анонимен

преди 3 години

Човекът е нашественика на тази земя и няма имунитет от земните вируси.

61

Анонимен

преди 3 години

Даа СМЪРДИШ ВОНИШ жалък празен ***... Надут и превзет, няма една молекула информация... ТВАР