16

Чебурашка

преди 3 години

Надявам се, че няма да пускате това недоразумение по няколко пъти на ден. Макар, че то ще се опитва да пробутва нелепите си идеи и да се появява колкото се може по често по медиите. Но в нормалните хора фигуранта може да предизвика нищо друго освен отвращение.

15

разбира се, че

преди 3 години

ще го подкрепят комунистите, както подкрепиха и Майчето за кмет на София, щото те свестен кандидат сред верните на Нинова плу жеци нямат.

14

Анонимен

преди 3 години

Разбираемо е скритото колебание на Нинова. Всяка отрицателна реакция към Радев, е и към БСП.Но не може да се избяга от това недоразумение, което руснаците им(ни) натътрузиха, ще се наложи да го влачат докрай.

13

шутове

преди 3 години

От вчера Борисов е отворил зайчарника и по всички медии наскачаха *** да плюват по президента. Те и затова са пуснати де, но още по-гадното е зависимостта на всички медии, които им дават трубуна.А Борисов стои отзат подсмихва се и после ще каже - аз лоша дума за президента не съм казал.С една дума, пак се крие зад някой Борисов, но той си е такъв.Но пък се вижда лакейското поведение на всички чиновници, политолози и уж експерти, които са на хранилка на чекмеджетата.

12

Хехе

преди 3 години

А защо в отчета не спомена най-големия си външен успех - как го натириха от Балтийския форум?

11

Анонимен

преди 3 години

Ако излезе Борисов кандидат срещу Радев Борисов ще е президент.

10

Анонимен

преди 3 години

Мдам, от рано е решил да се кандидатира, от както Гешев взе да му диша във врата!

9

Анонимен

преди 3 години

Решил или не, той ще остане най-жалкия, домогнал се до тази платена службица.Едва ли и в най-големите си мечти,плоското му мозъче си е представяло такава мандра! За пореден път сами се правим смях на света,видяхме един политически профан какво направи в САЩ. Добре че нашия нямаше властта на американеца, колко ли още глупости щеше да роди....

8

народ

преди 3 години

Той си решил, ама аз не давам!

7

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ще му требва подкрепа и от масианците

6

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта, ако излезе отттам, отива направо в панделата :) Затова се натяга *** му с ***.

5

Az

преди 3 години

Аман от *** и смешници в тази държава, ето затова сме каймака на утайката.

4

teo

преди 3 години

>Ако<br>Навални беше българин, щеше да повдигне инпийчмънт на нашия президент<br>Румен Радев и България щеше да се освободи от един враг на българите!!!<br>Българино ?????

3

и те така

преди 3 години

радев го назначиха за президент ! лошото за него е че си повярва че може да бъде такъв , и сега се кандидатира ! ше пада смях на изборите :)

2

Анонимен

преди 3 години

Жалкия фигурант го интересува само имунитета!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя, освен че може да се набира на висилка, нещо друго показал ли е през настоящия си мандат?Единствено внимава да не нарани лесно ранимата руска душа с някое изказване.