280

Гражданин

преди 3 години

От тия няколко реда се разбира,че тоя нищоправещ човечец е свършил много ... работа ?! И само как патетично говори от името на народа - кого има пред вид ?! Нинова и кохорта та й,Мая манолова със свитата й,отровното трио и стотина други-ама,г,син президент това НЕ Е НАРОДА!Осъзнай се класово,че с НИЩО не си допринесъл за добруването на българ ския народ !!!

279

Анонимен

преди 3 години

Със заплата 13 000 лв на месец, Радев отстояваше интересите на Русия, БСП, своите и на втората си жена. На болшинството българи, които дадоха гласа си за правителството на ГЕРБ, на католиците, чийто Великден той безпардонно пренебрегна, сигурно, не е президент, а разделител на нацията.

278

Анонимен

преди 3 години

които са срещу Президента искат тотално ликвидиране на българския народ. Запомнете какво съм писал. Сценария е западен.Да бе, ние сите кълвем червено просо и акаме червено и мазно!:)))))Ако не си забелязал още България от последните 76 години е на лицеви опори благодарение на БКПта като Радев и всичките останали БКП мутации!

277

Хахаха

преди 3 години

Ама голям тарикат е тоя ***. 4 години си води безплатна (За сметка на "блатото" България, т.е. за наша) антигерб кампания, че на всичкото отгоре и 15 хил. на месец му плащаме.

276

Всички

преди 3 години

които са срещу Президента искат тотално ликвидиране на българския народ. Запомнете какво съм писал. Сценария е западен.

275

Щерю

преди 3 години

Манипулаторите от БСП и Радев винаги говорят така сякаш всички българи са ги упълномощили. Друг път! Червени отпадъци...

274

Цялата

преди 3 години

рода ще гласува за Президента. Той иска една нормална държава с развитие без кражби за сметка на народа.

273

Ха-ха

преди 3 години

От тази институция само Деса имаше няколко участия

272

Бай Шиле

преди 3 години

Този говори от "името на бълг.народ"?!?Чудя се ,аз българин ли съм ?

271

Гацо Бацо

преди 3 години

Май за отчет идеше реч ?!?

270

Анонимен

преди 3 години

След вдигнатия юмрук и призивите за открито неподчинение трябваше да има импиичмънт, но ББ е страхлив, за съжаление!Радьо и Бойко си имат приказката и софрата но само на скрито! Гарван на гарван око не вади!

269

Анонимен

преди 3 години

След вдигнатия юмрук и призивите за открито неподчинение трябваше да има импиичмънт, но ББ е страхлив, за съжаление!

268

Анонимен

преди 3 години

радев!!!Ти мойте интереси не си отстоял!!!Как смееш да говориш че си отстоявал интересите на българите!!!

267

Анонимен

преди 3 години

Радев, от ОЛАФ сме.

266

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

ТОЯ КЛОУН - ФИГУРАНТ , ДА СИ СМЕНИ КЪРПАТА НА ГЪРБА , ЧЕ МНОГО СЕ Е ИЗПОТИЛ ОТ РАБОТА ПЕТ ГОДИНИ - НИЩОПРАВЕНЕ И ПОЛУЧАВА 15000лв ЗАПЛАТА.....ЕТО ТАКА СЕ БОРИ ЗА ВДИГАНЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ !

265

Анонимен

преди 3 години

Начало Политика .У нас .ОЛАФ уличи в корупция секретаря на президента по антикорупция Пламен Узунов e такова е нашето призиденство да краднат.Е такива искат да ни управляват.

264

Избирател

преди 3 години

Колкото и да плюете, това е най-достойният, образован и авторитетен лидер на България.Народът е с вас, господин Президент!

263

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

ФИГУРАНТА НИЩОПРАВЕЦ , ЩЕ ГЛЕДА ВТОРИ МАНДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ....ЗНАЕ ЛИ ПРЕВРАТАДЖИЯТА КАКВО Е ТОВА ??? ЩЕ РАЗБЕРЕ НАЕСЕН !!!

262

До тролската дружина

преди 3 години

Гербаджийските *** са изпаднали в истерия. А ако Радев го изберат за втори мандат? Бойко ще си докара я инсулт, я инфаркт,

261

Анонимен

преди 3 години

Секретаря на Радев по "антикорупция" е разследван от ОЛАФ за корупция!!! България трябва да върне близо 6 000 000 евро безвъзмездни пари на ЕС. ОЛАФ препоръчва да се започне и наказателно преследване на Пламен Узунов -бивш вътрешен министър в служебното правителство на Радев/сега секретар по антикорупция в президентството/ . Смях, а?? :))