39

Анонимен

преди 3 години

Грипа отстъпва. Спирайте спазването на мерките.

38

Зозо

преди 3 години

А днес Волен-руснака, който беше позорно изхвърлен от коалициято ОП щял да протестира :))))))))))))))))))))))) Не си гледа гласовете на последните избори - 10831 :)))))))))))))))))))))))))) Руски клоун :))))))))))))))))

37

руско-турска война

преди 3 години

До АнонименБитката по пътя за проливите се превърна в освобождение а Турция ни отбраняваше!Това беше 13-та поредна руско-турска война само с 4 победи. Война на 2 фронта в Кавказ

36

Зоро

преди 3 години

Пиронкова би и ще играе пак с голямата мама.

35

Демократ

преди 3 години

Ами щом смятате че са малко вкараите временно малко сьнародници от - англия да повишим броиката

34

умиране има

преди 3 години

До Москва, Москва!!!!А отърване от московците няма!

33

Тато

преди 3 години

Приземяване и прилепване към велика сила!

32

дилемата

преди 3 години

ЕС и НАТО или СССР? Още Стефан Стамболов неутрализира руското влияние и го убиха!

31

Москва, Москва!!!!

преди 3 години

Всичко се дирижира от там! Нашите комунисти са ***! Тяхна Родина е СССР!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Ами, заключете си ги децата на тъмно в мазетата, заключете и себе си у вас, и ако обичате изобщо не ми ходете по супермаркетите да се блъскате в навалиците и после да обвинявате децата. Децата биха носили зараза, единствено ако се прибират при възрастен, който стои изцяло и само вкъщи и не се среща с други хора и не ходи навън! Ама вие не сте се спрели и на работа си ходите, и по магазините, а тука говорите, че децата сеят зараза, пълми измишльотини!

29

До 27

преди 3 години

Може и така да е, но данните, които публикуват са за всички деца от 0 до 19 годишна възраст и не може да се отделят малките от големите деца. В крайна сметка сега пак има повишение на новите случаи и пак започна от децата точно според графика започвайки от 4 януари, когато отвориха училища и детски градини.

28

Зозо

преди 3 години

Абе шизовци-мангъровци-руснаци-атакисти, комунисти, вие последно ще се ваксинирате ли или не? Хем нямало до се ваксинират, хем ревът няма ваксина?!? Ако чакате руската хайван-ваксина /анимационна/ бая ще почакате още - справка новата Волга :))))))))))))))

27

Йохан

преди 3 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

26

Анонимен

преди 3 години

Графикът на заразяване ясно се вижда от публичните данни за броя на новите случаи по дати и възрасти. Започва се от децата след около 7-14 дни от отварянето на училища и детски градини. Около 10-12 дни след децата увеличението е при всички възрасти

25

Анонимен

преди 3 години

Плато няма. Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

24

Анонимен

преди 3 години

23 малките деца са с по-малък вирусен товар, което не може да се каже за големите, те са си супер разпространителите, което е доказано от множество учени.

23

Анонимен

преди 3 години

15-21 януари 2021 - средно 416 нови случая на ден25-31 януари 2021 - средно 561 нови случая на денЗа разпространяване на вируса отвориха училища и детски градини от 4 януари.

22

към Бога погледни

преди 3 години

До само ваксинация ли?...и спасен бъди! Само той е единственият лечител!

21

само ваксинация ли?

преди 3 години

До ЗороАми фармацията защо се пренебрегва? Няма ли лекарства?

20

До 22

преди 3 години

И като ги пратиха децата на 4 януари да сеят зараза, къде е сега? Минали са 27 дни??? Къде е увеличението, къде са заразените заради децата? Спрете д тези глуп-ости!