212

До ББ

преди 3 години

Ти чакай твоя Байдън да те оправи, наивник !

211

До ББ

преди 3 години

А относно плюенето, най-много да се изплюеш срещу вятъра, и да ти се залепи на челото като петолъчка !

210

До ББ

преди 3 години

Ти ненрмалнико всъщност ББ ли си или ВБ ?? На къв патриот се правиш ти бе - един шУт си и нищо повече ! Много внимавай с примките, че да не се закачиш ти на тях ! Те истинските патриоти са си жертвали живота за България, но ти не си сред тях !

209

До ББ

преди 3 години

И аз туй викам - Справедливост и Законност... или да се утепате !

208

Аз му предлагам

преди 3 години

Да отърве българския народ от себе си и от марионетката Радев !

207

Анонимен Гъз

преди 3 години

Тоя Божков само по снимката може да му дадеш поне пет години лишаване от свобода. Една позната беше изнасилена от него преди много години .

206

1 Цитат

преди 3 години

Кирил Домусчиев кърши снага на яхтата си в Марина Гючек. Лоту Гули вече го няма да изпълни "поръчка" на БожковКирил Домусчиев кърши снага на чалга в Марина Гючек, предпочитана от британската кралска фамилия.Лоту Гули вече го няма да изпълни "поръчка" на Божков, разстреляха го в хотел край друга турска марина.Домусчиев се вихри на чалгата толкова показно, за да покаже, че не се притеснява, коментира източник от ГД БОП.Либерта, Фрог нюз и Веселин Дремджиев от "Денят" на ТВ+ осветиха купона на най-успелия български бизнесмен в САЩ.Купон по време на протести - "Сваляйте Борисов, като

205

Цитат 4

преди 3 години

Това обаче е на официално равнище - бившият бос на хазарта 25 години беше "партия" с турски крале на хазарта и трафиците, но сега босът на турската мафия Седат Пекер и Берат Албайрак, зетят на Ердоган, си оспорват и държат Бизнеса.Техните нови партньори в "Берлин" и Сарая явно силно са ги "помолили" да извадят от Уравнението бившия бос на хазарта - Борисов може да се прегръща с Ердоган, но Бизнеса с Турция го държат Пеевски и Доган. Босовете от Сарая и "Берлин" извадиха бившия бос на хазарта от играта и в Дубай в "полза" на Борисов, който след голямата среща на боса на турската

204

Цитат 3

преди 3 години

Натискът на американците обаче прави заслон на службите на Ердоган и турската мафия, които са си като вкъщи в Дубай."MIT не се интересува от войната на Божков с Пеевски, Доган и Борисов за власта в София, следят си Трафика. Турците не пускат дори руски босове в трафиците", заяви източник от службите.След като разузнаването на Ердоган и антимафиотите на Анкара са блокирали Божков в трафиците, бившият бос на хазарта нямаше как да не излезе от играта.

203

Цитат 2

преди 3 години

Американците притискат Божков в Дубай с предупреждение чрез висш местен чиновник, че ако не се дистанцира от протестите и трафика през Турция, ще бъде екстрадиран."Когато ЦРУ се намеси в Емиратите, това означава, че е по договорка с властите. Американците имат "негласно споразумение" с емира, че няма да работят в страната, ако не е съвместно с неговите служби", коментира източник от Външно.ЦРУ е получило "добро" от емира да работи срещу Божков заради засечени транзакции по трафици през Турция, които агенцията контролира заедно с DEA, турската мафия и MIT.

202

Цитат 1

преди 3 години

Кой извади Божков от играта? Бившият крал на хазарта притиснат от боса на турската мафия и MIT в Дубай"Юлската жега" на Васил Божков, която щеше да сваля Бойко Борисов, не успя да провокира оставка.Божков вече не е водач на протеста - Пеевски, службите и МВР блокираха неговите "щурмоваци" и вкараха свои.Кой го извади от играта? Лесният отговор е Пеевски и Доган, които му превзеха бизнеса и го "командироваха" в Дубай.Обаче това е само част от отговора - американците поръчаха Божков, а Маджо и Борисов изпълниха поръчката, прикривайки се зад широкия гръб на Пеевски.

201

Анонимен

преди 3 години

Тоз пък " депутат" ще става.Луд умора няма,като неговите "мамички" на плочките ,дето репетират почти всяка вечер " безплатно".

200

Анонимен

преди 3 години

Много интуиция има в българина. Не го подценявайте! Няма да стане играта на Васил Божков за НС.

199

До 204

преди 3 години

Е щом Божков ще реди кабинет чрез БКП,мани мани,държавата пропада.Жалко за всички хора,ако се случи!Не се наядоха!БСП и Божков не са алтернатива,те са основните заподозрени за проваления преход и сега когато ситуацията се подобрява,да се връщаме назад пак със същите е нелепо,дори трагично.

198

Анонимен

преди 3 години

Божков играел за победа. Той си мисли за НС, че това е в казиното някаква машинка и ще играе на червено или черно. Залага на червено както гледам щото от там му свети светофара, че нямат кинти за предизборната кампания и ще обещават на Божков всичко каквото поиска. Ама обещаното не е като даденото. Такива сметки без кръчмар народа ги усеща от километри.Как мислите е оцелял българския народ 500г. и по-късно как оцеля през гладната Виденова зима? Много интиуция има в българина. Не го подценявайте!

197

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамо Бойко се осмели да подпука червените престъпници!------Да убиеш и разболееш толкова много български граждани и да почерниш толкова много семейства, за теб голяма гордост ли е? Доставя ти удоволствие българското население да бъде избивано като в кланица и се кефиш на тези изродски деяния ли?Просто показвате колко извратени сте и последователи на ББ!

196

Анонимен

преди 3 години

Мога да ви кажа истинската причина да спрат лотарията на Черепа и да го накарат да избяга в чужбина. Разчистват пътя за новата власт, понеже такъв като него пречи. В момента Турция тайно подготвя да си вземе юго-източна България, и такива нашенски рушветчии не й трябват. Ще има и други "чистки".

195

до 208

преди 3 години

И как ще оцелее България с няколко психопата в парламента? те го търсят за над 19 обвинения и тежки престъпления включително и за ликвидиране на хора и какво ли още не....... вие чакате да дойде да оправи България най-големия хазартен бос????Ай.. стига глупости !!! Няма как да стане.

194

Анонимен

преди 3 години

До до 197Пълни глупости казани от Гергов, той играе за ГЕРБ отдавна и работи срещу БСП, сега също е на брега на ГЕРБ и няма как да каже нещо свястно за БСП, но тук не става дума за някоя партия ,а за оцеляването на България и герберите трябва да се махат! Колко хора бяха смазани,ограбени и избити през тяхното управление,стига!

193

Додо

преди 3 години

Браво на другаря Божков! А другарите Малък Маргин и Голям Маргин защо да не опитат примерно за евродепутати?