90

Евала

преди 3 години

Хора, събудете се - правят ни на маймуни. По това време всяка година има сериозна грипна епидемия - да сте чули дори за 1 случай на грип? Да не мислите, че е изчезнал грипа от лицето на земята? Всичко вече се пише Ковид, за да сме послушни и в редичка - всички правителства се облагодетелстват от това. Докато ние търпим ГЕРБ, БСП и ДПС да се гаврят с нас вече 30 години - нищо няма да се промени - излезте всички на 4 април, за да може децата ни един ден да имат шанс за по-добър живот!

89

BRAWO

преди 3 години

Куцо , Кьораво и Сакато започна да прави прогнози за Ковид .

88

Иван

преди 3 години

Бива ли такова безхаберие - в края на март - бъдете по-конкретни с дата - направо да си го кажем - 4ти април ще почне 3тата вълна. Мале-мале - ще направят всичко възможно да наплашат всички и да няма висока избирателна активност. Значи през декемри можеше да се вреш по 2-3 часа на опашка пред магазин на Витошка - но няма да отидеш да гласуваш - ако го направим - заслужаваме си съдбата.

87

МНЕНИЕ

преди 3 години

Аз лично имам мнение различно от тази Госпожа - нова Вълна ще има в края на Април .Станахме като Врачки Ромки - никаква наука .Егати и Д-р.

86

Анонимен

преди 3 години

Значи като отворят заведенията на 1ви март, ще има достатъчно време да ги обвинят, че те са виновни за вече предвидената "вълна" в края на месеца.

85

Анонимен

преди 3 години

Единственият изход от този цикъл е хората да излязат на улиците и площадите и да обявят края му.Но като гледам животът им ще си иде докато чакат някой друг да ги спаси.

84

Анонимен

преди 3 години

С ПСР теста на разположение могат да докарат вълна когато си поискат.Без него "пандемия" няма.

83

мотаф

преди 3 години

един смъртоносен вирус не може да се разпространи и да циркулира свободно...най-заразните вируси са най безопасни понеже е в интерес на вируса да не убива приемника си за да може да се размножава. поиграйте Plague inc играта и ще видите

82

Анонимен

преди 3 години

Същата игра като с грипа през годините, ръси се всеки сезон с различен щам,сега е през 1-2 месеца.

81

Анонимен

преди 3 години

Вълните идват по график - пращат дежата на училище и детски градини и ясли и след около две седмици започва нова вълна на заразяване. Първо при децата, после при роднините им живеещи с тях, после при дригите роднини, с които си контактуват, а накрая при всички останали и това е в рамките на десетина дни. точно както стана сега. Пратиха децата да се заразяват в детските градини и училищата от 4 януари 2021 и след минимума през 16-22 януари, пак започна повишаване, до вчера с 31% за една седмица.

80

Анонимен

преди 3 години

И каква е ползата от затварянето тогава?"Вълните" така или иначе си идват по график.

79

анонимен

преди 3 години

Възможно ли е да има още лум--***---ни , които не вярват в съществуването на ковид .Е такива искат и да внушат , че земята е плоска . Доказателствата за тях не са никакъв аргумент . Теорията на Дарвин в пълна сила.

78

Анонимен

преди 3 години

През цялото време на пандемията, леглата за интензивни грижи в болниците не са били заети повече от 50%

77

Сата НАТО

преди 3 години

Има голям селекционен натиск върху вируса и това е резултат от неговата циркулация сред обществото. Това води до намаляване на патогенния му потенциал-------Тоест, колкото повече циркулира, толкова повече отслабва ?

76

Анонимен

преди 3 години

Възможна била нова вълна през март!!!Ами то новата вълна вече започна - за една седмица имаме увеличение на новозаразените с 31%

75

Анонимен

преди 3 години

Аджиба, до къде я докарахте с айфоните и интернета?

74

Анонимен

преди 3 години

Хората си мислят че с драйв илектрик и тесли и подобни смешки ще излъжата някой и ще си спасят кожата, и видите ли моля ви се, те спасявали планетата. Катаклизмите ще дойдата, ако ще всеки да кара илектрик, и C02 да стане 0, което е невъзможно, а катаклизмите не се причинават от тази дейност. И планетата няма никакъв проблем да съществува с радиация, с океани от сярна киселина и при температура от 1000 градуса, но Грети Тунберги тръгнали да я спасяват.

73

до 100

преди 3 години

:D Сезонният грип е в болнични. Не работи.

72

до 88

преди 3 години

Вижте си температурата, моля! Щом Ви се струва, че ГЕРБ има силата да наложи карантина в цял свят или да пуска лакдоун във всички държави - не сте добре.

71

Анонимен

преди 3 години

Климатът се променя, но не заради смешната активност на мравките, защото хората са като мравките. И ако има катаклизми, то те ще бъдат заради дейността на хората и насочени срещу хората, но не заради емисии и подобни дивотии които екофашистите пропагандират.