27

Анонимен

преди 3 години

Защо обвиняват жените? Мъжът хвърля семето, значи той трябва да мисли за предпазване.

26

Или вадете навреме

преди 3 години

Ако искате жените да не забременяват, мъже: кастрирайте се! Ползвайте презерватив! Дръжте си го в гащите! Четири варианта ви дадох, толкова ли е трудно? Ако не искате, тогава не казвайте на жените какво да правят с тялото си.

25

АнонимеН

преди 3 години

ДЕТЕТО Е НЕ ПО-МАЛКО ЖИВО И ДОКАТО Е В ЖЕНАТА!!!!ЩОМ СЪРЧИЦЕТО МУ БИЕ ЗНАЧИ Е ЖИВО СЪЗДАНИЕ!----------А ТУК Е ПЪЛНО С ДЕТЕУБИЙЦИ КОЕТО Е МНОГО ГРОЗНО И ЯВНО ЗАТОВА СМЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ КАТО ДЪРЖАВА!

24

ГосТ

преди 3 години

Жената има личен избор да не забременява или да се кастрира. След като забременее, заедно с бащата имат отговорност и няма абсолютно нищо лично. Аборта трябва да бъде разрешен само по медицински или криминални причини. И трябва да има сурови наказания. Но това да забранят абортите по медицински причини е чисто религиозно малоумие и зверство.

23

АнонимеН

преди 3 години

СРАМ И РЕЗИЛ Е ДА СЕ ЗАЩИТАВА УБИЙСТВОТО НА МАЛКИ ДЕЦА!ПЪРВО ДЕТЕТО НЕ Е САМО НА ЖЕНАТА, ЧЕ ТЯ ДА РЕШАВА ЕДНОЛИЧНО!И ВТОРО ИМА НАЧИНИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ И ПРЕДИ И СЛЕД!!!! ТЪЙ, ЧЕ ОПРАВДАНИЕ ЗА УБИЙСТВОТО НЯМА!

22

джендър

преди 3 години

Затова приветствам еднополовите бракове.Няма деца,няма пробем.Само дружба между народите.

21

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че "дискусията" във форума се изражда в противопоставяне мъже-жени. Това не води до нищо ползотворно. Всички трябва да разберат, че отговорността е и на едните, и на другите. Мъжете не трябва да действат на принципа "хвърлям семето и бягам" и да не им пука за живота, който са създали. От друга страна, жените не бива да бъдат егоистични и да смятат, че децата, които носят в утробите си, ще им пречат "на кариерата" (великите им кариери в БГ с 500 евро заплати!), а да осъзнаят, че са майки.

20

ДО 9

преди 3 години

Точно така! И тая болшевишка идеологична по мия се прехвърля лека полека на запад. И ся я виждаме

19

Анонимен

преди 3 години

-до 21Защото практиката показва,че много малко мъже се интересуват какво става с децата и в съдилищата има маса дела са издръжки и много малко дела за режим на свиждане с дете.

18

Анонимен

преди 3 години

На всички защитници на абортите препоръчвам да се информират малко по темата: какво точно е аборта и как се прави. В интернет има достатъчно материали по темата, включително снимки и видео. Сигурно ще ви е гадно и ще си развалите комфорта, ама поне ще разберете за какво става въпрос. После ще си говорим пак.

17

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има закон и за отговорността на бащата.Не стига,че жените отглеждат децата,но трябва да водят дела за издръжки-Ако бащата не плаща прилична сума за отглеждане на детето-в затвора.Там да работи и да превеждат парите.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Е, дай като не може никой да казва на друг как да живее, да премахнем всякакви закони. Защото законът е точно това: казва ти какво имаш право да правиш и какво не.

15

мен

преди 3 години

Ако ги забранят и тука, официално, по раждаемостта ще разбере целия свят, че е пълно с к****

14

Анонимен

преди 3 години

На вас откога ви пука толкова за децата бе? И то за чужди? И за хора, които не познавате? Гледайте своя живот и не се месете в чуждите. Никой не може да казва на друг как да живее. Идете са кажете на криминалните са не крадат и убиват, като сте толкова смели. Мишки.

13

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикСигурно си фен на Валери Симеонов? Звучиш като него.

12

Анонимен

преди 3 години

За да се направи дете трябват двама, но само жените плащат цената. Тя го носи 9 месеца, тя го ражда, ако той я напусне, тя го отглежда, а ако се стигне до нелекото решение за аборт: пак тя носи срама и мъката върху плещите си. Ако мъжете раждаха, абортите щяха да са още по-широко разпространени. Оставете жените да решават, така трябва.

11

Анонимен

преди 3 години

До Не!Доколкото си спомням, Бог е казал: не убивай!

10

Анонимен

преди 3 години

До :-)Иначе си прав. Това е отделен човешки живот, който съществува и расте в тялото на жената. Не е някакъв тумор, който трябва да бъде отстранен оперативно. Но това ограничената мисъл не може да го схване.

9

Не!

преди 3 години

Долу ръцете от телата ни! Бог е дал власт на жената да решава дали детето, което носи ще се роди. Абортът съществува от векове и не е нещо ново. Мъжете отново опитват да контролират жените и телата им в отчаян опит да съхранят изплъзващата им се власт над живота им. Колко мерзко. Мисоджинисти и хомофоби, наричащи се патриоти. Новите фашисти, преоблечени в църковно расо

8

Анонимен

преди 3 години

Който не е бил в Полша да не дава акъл . Това е една от най- хубавите държави в цяла европа ! Поляците ще задминат Германците като държава в блиските десетилетия . В основата на полското общество е Църквата, всяка неделя семействата отиват на Църква независимо дали живеят във Виена, Осло, или друга държава където работят . Поляците са 30 милиона а ние българите колко сме 5 - 6 милона ? НЕ Давайте акъл на поляците, докато младежта ни пуши трева и гледа порно.