37

Анонимен

преди 3 години

Гербави лъжи!

36

...

преди 3 години

Я кажете какво става в Швеция, как е положението там с щамове, смъртност, мерки и т.н. Защото имам приятели в Швеция и там живота си продължава до голяма степен нормално, отворени са ресторанти, фитнеси и училища. Не умират 'яко'', даже в момента имат по-ниска смъртност от мн държави. Обяснете ми този феномен, г-н Борисов...

35

Анонимен

преди 3 години

Както каза един лекар-много политика,малко медицина.

34

Статистик

преди 3 години

Какъвто брой реши Бойкомера, такъв. В България решения не се взимат на база параметри и анализи. Затова няма инвестиции. Няма нито предвидимост нито сигурност. Единственото предвидимо е двойния аршин на институциите. Бедността ще расте, защото все по-малко балами ще са склонни да си рискуват капиталите.

33

Анонимен

преди 3 години

"Разбираме ви, но" .... няма но, имате пачки, подкупи, кражби, за тва не разбирате хората, само оправдания и продължавате с кражбите

32

До 32

преди 3 години

Извинете, Вие *** ли сте!??

31

Анонимен

преди 3 години

Голям човек и способен ръководител.Трагедия е да падне и да настъпи троцкистка анархия.А това ни гласят Радев и костовистите.Готвят се саморазшрави след изборите с неудобните.Комунистите искат да установят нова болшевишка диктатура.На 4 трябва да спасяваме България от Дайнлвците,Костовците и комунистите в президентството.Не се крийте хора,защото после ще е късно!

30

Анонимен

преди 3 години

щото се очаква театъра да свърши на 4 ти април... за това всички трябва да гласуват възможно най-висока избирателна активност и само да не е бойко и който и да е от кликата която упралява сега и е в парламента..

29

иво

преди 3 години

Оставка и затвор за мутрата Борисов.Ревизия на цялото престъпно управление.На 19 ти февруари да изметем толупа.

28

Анонимен

преди 3 години

Като знаем, че всичко е театър, защо търпим и не правим нищо, питам?!

27

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е защо в ресторантите на Цура ,Цеко ,Велчеви и тн крупни олигарси в Пампорово,Банско,Боровец може ,а в кръчметата на мешунгерите не може ? Отговора е ясен !

26

Анонимен

преди 3 години

Според болните как до сега не затворихте големите хранителни вериги. Ресторанта в хотела работи , но иначе не може... как пък сметнахте че в ресторанта е котилото на вируса. По какви сметки кой излезна и го оцени че точно там е най-рисково. Те ресторантите нали са пълни до дупка в тая беднотия...

25

Анонимен

преди 3 години

Такъв майстор за външната тоалетна на баба не бих наел, а той държава води. Аз сънувам и ей сега ще се събудя

24

Ахааа

преди 3 години

"Разбираме ви, но според болните"Пък аз си мислех че е според чекмеджетата......и каквото кажат големите началници.

23

Анонимен

преди 3 години

Тоя от снимката ми прилича на оная црънката от песента на Рамщайн - ДОЙЧЛААААНД !!!!

22

Като се стопли

преди 3 години

Като се стопли , бате Б.Б. ще имаш поне няколко стотин хиляди пред парламента ,които да те подкрепят заради майстор лъка, който правите с коалиционните си партньори.

21

мак

преди 3 години

Оляхте се с правене на четки на тоя майстор, всеки ден го навирате, всеки ден едно и също бръщолеви. Спрете се, бе.

20

Евала

преди 3 години

Евала бре майстори. Ашкол сун бре аферим.Страхотни сте,вече пенсионерите ни са най-високи пенсии. Лекарите и полицаите са сред най-богатаите в ЕС. Учителите вече ползват таксита ,вместо градски транспорт.Училищата ни са с най-нови технологии в Европа. ДКЦ -тата са ни най-модерните архитектурни решения в целия свят.От Швеция идват при нас за да ги обучилм как да се справят с тяхната престъпност,а пак Германци се обучават как да им стане чист въздуха като у нас.

19

Анонимен

преди 3 години

Боко обърна пандемията на политика и източване на средства.

18

Анонимен

преди 3 години

Прав е другаря Борисов.