92

Добро момче ама турч

преди 16 години

Тези българи, които се готвят да протестират утре... на следващите избори пак няма да гласуват, щото нямало за кого, всички били еднакви и не си струвало да се гласува и няма да са доволни от изборните резултати, после пак ще са недоволни от власта и от живота си, ще искат още и още, без да знаят какво искат и пак ще се разшават по площадите, и пак ще ядат палки по гърба... после пак ще има избори, на които същите тия хора няма да гласуват, нали, и пак няма да са доволни от тогавашната власт и пак на площада и пак бой и пак избори. Лесно е да се управлява тоя народ, щото не знае какво иска! Затова сте рая, а не народ! Изборите са чак 2009г, не бързайте!

91

Бялото магаре

преди 16 години

Утре който излезе на протеста става *** и послушен роб на мутрата Бойко Борисов! Жал ми е за онези хора, които наистина изповядват дясна политика и дясна ценностна система, което само по себе си е чудесно, но не и под дресурата на Бойко! Сега ясничко ли ти стана под синята косица? ти като подскачаш утре на площада, спомни си думите ми - вкарвате във властта един обикновен селски бабаит и мафиот, сега изпълняващ длъжността софийски кмет. Нищо дясно и демократично, вярвай ми! Запомни ли? И още нещо... полицията няма да пролее кръв, те са дисциплинирани професионалисти и си знаят работата, само че може да има пожарни коли с маркучи и доста народ ще да изкара една студена баня на митинга. А все пак е зима... Недей става и ти слуга на Борисов, имай гражданска доблест и ако наистина си десен, гласувай на изборите по съвест, а не по внушение от мутрите! Абе твоя си работа, ти си знаеш.Ха със здраве! :)))

90

ДРУГАР

преди 16 години

Ти внимавай че да не застанеш на Народния съд срещу мен - подсъдим!

89

преди 16 години

Само се вижте един друг какви демократи сте! Държите се като 16 годишно привърженици на футболни отбори без никаква стойност. Тези в политика са подобни на вас, но някои са малко по-възпиатни.

88

преди 16 години

Така, така! Блокирайте, барикадирайте, щото ако ви сполети народната любов, ще го усетите като изнасилване! Само на Доган ще му е кеф. Дървеници ненаситни... ще се *** от преяждане и пак нищо не ви спира!

87

нанайко

преди 16 години

С много фалшива червена пропаганда са те матоварили бе муле ! Да нъмаш и фитил с динамит отзад , че толкова пушлявиш ! Ще видиш утре що е пушилка и що е гняв народен и глас и възмездие божие ! Мафията дето ти плаща ще си окървави ръцете , но ще и е за последно ! Утре е Видов ден ! А ПОСЛЕ ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО !

86

до другаря от 82

преди 16 години

Емигрирай в сибир червена мафоитска подлого !Тук ви чака възмездие божие !!!

85

ДРУГАР

преди 16 години

Който не е сега с нас после да му мисли!

84

Бялото магаре

преди 16 години

Нанайко, що така ми се струва че нещо не ти е забавно тука? Червени ми били идеите... ми кви да са бе човек? Десница има ли в БГ? Няма, щото тези дето искат да се изкарат десни вече им гледахме сеира и дружно ги шутирахме вече няколко пъти от властта. Костов кво направи? Направи бандитизма, корупцията и контрабандата да са национална политика и хоп - разкарахме го. Дойде / дни, вервахме много, ама и царя излезе менте. СДС-то се разцепи и разпердушини на 10 парчета, кафеджия ги оглави остатъците, щото сериозни хора не останаха вдясно. Дойде Станишев и кръга се затворииии! Кво да праим ний електоралните единици, преди известни като народонаселение? Ахааа, тука една мутра се появи и иска властта, и той десен го дава, кмет на столицата стана, ама нещо менте изглежда и ми простее на вид и израз Бойко ви Борисов. За тоя ли бандит искаш да изляза аз да протестирам, и тоя ли търтей, изедник и вампир да нахраним? После пак ли ще подскачаме по площадите, като му видим постановката? Или ти вярваш, че мутрата Борисов бойко е месия и спасител на България? Менте е и тоя, даже тоя е най-менте от всичките, щото му личи. Аз ги разбирам тез неща - Бойко събира овце да ги води на заколение на площада пред народното събрание, те да ядат бой от полицията, пък той хитреца после да каже - а, днешната полиция бие народа, изберете ме мене че да видите хаир. И всичките подмамени ще му тръгнат по свирката, после и от него ще реват, ама къснооо, Нанайко! Точно заради Бойко няма да изляза, аз не съм овца!

83

Чукач на пикльовци

преди 16 години

Колко ли те е страх , че ще изтървеш власта плевенски пикльо ! Но софия не ти е Плевен ! Тук в София ги пращаме в панделата и после чукаме пикльовците , дето напикават всичко от където минат ! Бандит и силов министър са две пълни противоположности !

82

ДРУГАР

преди 16 години

Ние червените друзя сме на всеки километар - проумей го!

81

НФБ

преди 16 години

Костов, че се хвана на въдицата на Б.Б.....Мислех го за сериозен политик....Не подкрепям червените олигарси, но нямам никаква вяра в мутрата Б.Б.Много говори , а реални програми и изпълнени обещания никакви...

80

Боримечката

преди 16 години

Да убиеме червената мечка стръвница , дето не се насити да кърви и дето стана по сребърница и от юда !

79

НАНАИКО

преди 16 години

Ама много червени идеи пренасяш бе муле , ти много акъл взе да даваш !Ама ние от празноглавци акъл не вземаме , особено , ако е плесенясал червен безмозъчен платен драскач ! Взимаи си хапчето и марш в леглото червена рускомафиотска подлого !

78

петров

преди 16 години

ДА ИМ ПОКАЖЕМ , ЧЕ ВЛАСТТА Е НА НАРОДА И ПРОИЗЛИЗА ОТ НАРОДА ! ДОЛУ МАФИЯТА И ЧЕРВЕНАТА ТИРАНИЯ !

77

Бялото магаре

преди 16 години

Совобода, демокрация, равноправие.... абе вие къде живеете бе? В мръсните сънища на Костов или в бълнуванията на Бойко Борисов, дето иска да се изкара десен, след обиколката на всички други хранилки? То не бе при Живков, не бе при царя, сега в десницата цъфна при Костов и Пламчо Кафето! Тоя Бойко ходи като недарена сватя и все недоволен от никого и от нищо и при когото е застанал, после го е предал! Не дейте да се връзвате на мурафетите на софийския кмет, той служи само на себе си и на личния си интерес, не му пука за ляво-дясно, народ и демокрация! Пазете достойнството си, хора, Бойко пак ви ***!!! Тези неща на избори се решават, а не по площадите! Ха със здраве и бъдете умни граждани!

76

сулидарност

преди 16 години

Да бъдеме единни и сулидарни срещу червената мафия ! Да свалиме бандюгите от власт и да спасиме България от червената напаст !

75

dumbev

преди 16 години

Долу кредитните милионери и престъпните генерали и узопатори на демокрацията ! Да свалиме корумпираната бандитска партия ДС ! Предателите на България да изгониме в сибираската пустуш !

74

котев

преди 16 години

ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРЕСТЪПНА МАФИЯ ! ДОЛУ ЧЕРВЕНИТЕ МОСКОВСКИ ОКУПАТОРИ ! СВОБОДА НА НАРОДА И НА МАИКА БЪЛГАРИЯ !

73

СТОЯНОВ

преди 16 години

СТАНИ , СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ , ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ ПРОТИВ ТИРАНИН МОСКОВСКАНСКИ , ТИ БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ !!!