114

Анонимен

преди 3 години

До наби ли си КОЧАНА?Що бе, тя и д-р Дариткова е завършила медицината в С. Петербург.

113

русия

преди 3 години

СЛУГА НА ЗАПАДА...

112

наби ли си КОЧАНА?

преди 3 години

Аааа,може и по дълго да продължи!Що вярва на комсомолка от ЩАЗИ дето Путин и е началник?

111

Белоруската гара

преди 3 години

... не мина. Опозицията в Русия се опасяваше от неговите профашистки идеи и го отхвърли. Задграничните господари разбраха, че не така се дестабилизира Русия и залижиха на новите технологии. Интернет, блогер, оппозиционер, антисистемен играч. Да, ама не, това не е Бангладеш, Грузия или Мали, това е империя с традиции във властта!

110

Боби

преди 3 години

И последно новината е от днес свежа свежа. "Двореца на Путин" е собственост на Милиардера Александър Пономоренко(Притежава акции от инфраструктурата на Пристанище Сакт Петербург)Обекта е купен в края на 2010г. и от тогава се строи с променливи темпове...Е това беше ТОЧКАТА в "разследването" на Навални.

109

Белоруската гара

преди 3 години

Интересно!Защо българските журналисти (някои от тях) толкова се тревожат и постоянно ни осведомява за всяка реплика на Навални? Може би, защото и нашата журналистика е платена, а не решава сама какво е актуално и наистина важно за българите!?Навални, в началото на политическата си кариера е националист, с елементи на руски неонацизъм, бори се с хората от кавказките национални републики и гражданите на постсъветските централноазиатски републики, които са трудови мигранти в Русия. Номерът тогава

108

Анонимен

преди 3 години

Това няма да продължи вечно! Естествено номера не мина и скоро комсомолеца Невални ще бъде забравен.

107

политик

преди 3 години

До политикда се радва че не е в Китай щеше да загуби памет

106

политик

преди 3 години

абе тоз нищо не работи ходи наляво надясно кой плаща масрафа и кой стои зад него -режисьорите на цветната революция и хората зад нея

105

Анонимен

преди 3 години

Руснаците го наричат "***"... :) Не е популярен изобщо. Не предлага нищо, единствената му задача е да плюе срещу Путин. Цялата му политическа позиция се изчерпва с една дума - антипутин. Западните го хранят, той за тях работи. Путин на тях много им пречи, ех тия руски богати ресурси... Елцин им ги даваше, а пък Путин не ще...

104

Насрални

преди 3 години

Що така вече не се говори за беларуската гара?

103

Стилян

преди 3 години

Путин бил диктатор. Е, диктатор е, яд ли ви е, че не иска да пусне западняците в Русия да я грабят и изпомпват природните й ресурси като в други държави. Затова народът е с него. Па вие си пишете каквото искате, не ми прпечи.

102

Анонимен

преди 3 години

Я па това, мисли се за фактор. С цял свят му гледа сеира. Пионката си остава пионка в живота след като е решил да стане марионетка. Марионетката не става царица, а винаги се жертва или изолира.

101

Joro

преди 3 години

Каролев плаче и той за това

100

Анонимен

преди 3 години

"След като единственото му провинение е ,че докато са го лекували не е ходил да се разписва 3 месеца, сега го държат НЕЗАКОННО И ЩЕ ГО СЪДЯТ."Явил ли се е? Не се е явил. Значи - за осъждане. Що не се е явил е претенция, която той може да опита да докаже. Да извади документи: "Отровиха ме с новичок, лекуваха ме в Германия". Ама германците такава бележка не дават, ни свидетелстват, защо ли? Щото цялата история е пyнтa-мара за ПР и никой лекар не си слага дипломата за на Навални цирковете!

99

Анонимен

преди 3 години

Навални нещо взе да се издухва... циркове с новичок - не хванаха много дикиш, щото стане вече смешно(то с отрова за мишки по-лесно щяха да ги утрепят "жертвите на новичока"). Циркове с палати по морета - ни са на Путин, ни са палати. Црикове че политически го репресирали - ми той нарушил десет закона ей така на юруш и после вика "що *** биете".Голям актьор, че и нагъл. Предполагам че го държат жив само за да му се смеят и да увеличават вота за Путин, щото друго просто не се случва...

98

Анонимен

преди 3 години

След като единственото му провинение е ,че докато са го лекували не е ходил да се разписва 3 месеца, сега го държат НЕЗАКОННО И ЩЕ ГО СЪДЯТ.Хитлер не може да му стъпи на малкия пръст на Путин.

97

Анонимен

преди 3 години

Абе Путин какво толкова се чуди, а не прати заповед да му теглят куршума на Анални?С възрастта се е размекнало сърцето на Владимир..

96

Анонимен

преди 3 години

А тия от пазарджишишката пандела го чакат за да го направят Aнaлни.

95

Анонимен

преди 3 години

Асан от Централния каза: Пратете Навални при нас, и ще го направим Надувални!