14

Иван К

преди 3 години

Миналата година с брат ми до бой стигнахме заради брокерски лъжи. Идва в къщи и ми вика: Бате, ела ми подпиши да продам наследствения двустаен, ще сменям апартамента, сега е момента за инвестиция! Искам ново строителство! Вземам вика хубава заплата, ще правя ипотека! Абе *** дребен, му викам,не стига,че съм ти оставил цялото жилище на тебе, живееш сам като чокут, вземи се ожени първо... година не ми говори,а скоро дойде да се извинява, остана без работа и вика:Щях да остана и без стария...

13

Ма да

преди 3 години

Само в Св.Влас има над 3 000 обяви и си стоят от години.Бяхме решили да купим нещо на Елените, заради въздуха, ама всяка година гледам нови строежи и шъ му съ невидял и въздуха, той вече не остана.Гръмки реклами "гледка море", ама вече само от хълма.Гледам и посещения на обявите - някои над 1 000, па може и да минат 2 000 докато ги свалят.Цели комплекси руснаци се тръшкат, че нвмогат да ги хързулнат, ама така е.Като надуваха балона не мислеха, сега им била скъпа таксата поддръжка, данъците и зас

12

Анонимен

преди 3 години

Абе вие още живи ли сте,струва ми се тая година ще ви се наложи да хванете мотиките от глад,ама иначе си облъчвайте не пречите!

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Момчето избягало чак на морето, от вируса страшен Ковид,ти ли беше шопе?Добре си живя в бетонното гето,но хитър си много нали?Много си разтропан.Таквиз тарикати знаем отдавна,с байганьовските номера,но парички нямаш,със кемпер ела на паркинг безплатен,или с каравана една,другите го правят.

10

Георгиев

преди 3 години

Вие луди ли сте? Сина прави нощни снимки с дрон, половината квартал не свети! Какви инвестиции бе? С ипотека инвестиция???? Кукуруку...

9

Пецата

преди 3 години

Има още скътани парици у брокерите, че си платат за лъжите. В България е пълно с разни люде, дето упорито се опитват да ни убедят, че черното е бяло! Свърши далаверата ! Данъци, паспорти,застраховки, такси- стригането започна, кой се излъгал-излъгал!

8

Недоумяващ

преди 3 години

Не го разбирам. 100 к евро за епк с подобен пейзаж. Хора, в нормалните държави не биха се завряли и срещу пари в такива коптори. В бившето ГДР има малко останали епк-та и панели, така санирани, че не се различават от новопостроен блок. Но тук, с падналата мазилка, мръсен вход, вмирисан, одраскан асансьор няма как да накараш нормален, себеуважаващ се човек да влезе, камоли даде една камара пари. Дано успеете поне да върнете 20 и 30 годишните ипотеки преди да се съборят.

7

Анонимен

преди 3 години

Едни и същи имоти ги гледам и миналата година и сега, държат ги някакви руснаци които не могат да ги посетят сега, но и със 1 стотинка не са ги намалили, ентусиасти.

6

11111

преди 3 години

Да... и едни и същи апартаменти висят от години.

5

ЦИНИК

преди 3 години

Ко жа прайти по морето бря ? Тва гражданята сте без акъл.По планини и горъ бря.От въздуха е чист.Сабайле рано става за бегане и гимнастика после малце раута и вечер на ракия.

4

Поредната

преди 3 години

партенка, за снимката без коментар-коптор сити

3

Анонимен

преди 3 години

Бре. Голямо купуване пада на имоти. На планина ли, на море се чуди всеки българин. Къде да избяга от пандемията, докато не работи. И решава да си купи на двете места. Ако кажат учените планинския въздух помага - тичат в планинското ранчо, ако кажат морските соли унищожават вируса - хукват към морския си палат. Ако няма нищо обявено....си остават в панелката на изплащане в Люлин.

2

Анонимен

преди 3 години

Ай ай ай - Тихо бе ,че и на туй ще му намерят цаката !Те се гласят народа да иде в многохилядните им бетонади/хотели по морето и да трупат кинти , та белким унижтожат малките къщи за гости .Ей на как прецакаха малките сега - ресторанти само в хотели на олигарси !

1

House M.D.

преди 3 години

Анисийче, никой не се интересува къде бягате журналистите.