136

За Швеция

преди 3 години

Швеция имат 1137 починали на 1 милион население, а България има 1297.Швеция имат 55700 заразили се на милион население, а България има 31450.В България има необичайно висока смъртност, която ни изпрати на челно място в света, но сега изоставаме и през последните 14 дни сме леко по-добре от Швеция. Това, че засега сме по-зле по Швеция по смъртност, не означава, че Швеция са добре, напротив и Швеция са зле.

135

INFO

преди 3 години

Преди 3 дена се чух с мой приятел от Южна Африка. Не можех да повярвам когато ми разказва за ситуацията там. Абсолютна трагедия. Негови близки са починали, цели семейства при това няма разлика между млади и възрасни хора. В България е много различно, но моля ви не подценявайте ситуацията. Пиша го като човек който не вярва на нашите лъжливи и продажни управници но дано да не дойде при нас това нещо. Господи имай милост към майка България!

134

...

преди 3 години

Бате както и да го смяташ.. Швеция от началото на пандемията без простотии и големи ограничения имат 11 000 починали с население 10 милиона.. България с куп глупости и ограничения има 9000 починали с 6 милиона население..средна възраст на починалите в Швеция 82 г в България максимум 60год... България ако имаше толкова възрастни над 80годишни, сигурно починалите щяха да са 20 000...айде сега ми кажи пак, колко е зле Швеция...даже няма да споневам факта, че те са направили 5милиона теста, а ние 2.

133

За Швеция

преди 3 години

В Швеция хич не са добре. Първо на тях статистиката им много закъсснява, може би заради вируса. През декември Швеция имаха по 6250 новозаразени и 84 починали средно на ден, което според населението е все едно България да има 4267 новозаразени и 54 починали средно на ден. През януари Швеция са малко по-добре - за периода 1-20 януари 2021 имат по 4408 новозаразени средно на ден и 79 починали средно на ден.

132

Учител

преди 3 години

Ангеле, пак си неподготвен.Сядай, отново двойка.

131

...

преди 3 години

Я кажете какво става в Швеция, как е положението там с щамове, смъртност, мерки и т.н. Защото имам приятели в Швеция и там живота си продължава до голяма степен нормално, отворени са ресторанти, фитнеси и училища. Не умират 'яко'', даже в момента имат по-ниска смъртност от мн държави. Обяснете ми този феномен, г-н Кунчев...

130

Анонимен

преди 3 години

Що ми триете *** - то бре? То може да значи Първа Красива Пролет, а администратора какво си помисли?

129

Анонимен

преди 3 години

Пък Герберския щам да знаете колко е опасен. Заразява със страх, корупция, натиск...Има мутации като *** и производни, причинява наводнено метро, срутища по пътища след ремонт, изисква ремонт на ремонта и какво ли още не.Има ли ваксина срещу този щам? Има и то много ефективна - висока избирателна активност! Безплатна и масово приложима.

128

Картофчо

преди 3 години

А Пернишкия щам да видите.... Ужас направо ви казвам!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

127

Анонимен

преди 3 години

Ковида е опасно нещо, според всички тия продажници. Ама много опасно нещо. Особено разни там щамове. Аууу ти да видиш. Сметнете - работя в много голяма фирма, имаше много заразени, с положителни проби. Дори и шефа беше заразен. Обаче всичко премина. Всеки вика "Ох много трудно го изкарах, друг вика леко го изкарах". А ние може би дори не сме разбрали че сме го изкарали. И забележете - ние не сме спирали да работим. Нито един ден. Фирмата има около 450 служители. Дали е опасен вируса, а?

126

Националист

преди 3 години

Долни масони, че ви кълцаме скоро. Ще пипнем юдейските ви босове и ще ви подпалим живи докато спите. Вие ще горите, а ние ще пием ракия и ще си печем суджук на огъня в който вие ще се пържите !

125

да,да ама не

преди 3 години

До ПетърЕдин от начините да се контролират масите по време на криза! По време на криза масите трябва да се контролират! А защо и на кого му трябваше криза?!Контролът се създава на различни нива.Най-добрата манипулация е контролът на ума.В момента,в който възприемете играта на другия, игра, която не умеете, вие сте победеният.С други думи:Живейте си живота, планувайте си почивките и на тези им теглете м-а-й-н-а -та!

124

Годжи

преди 3 години

Ай скрий се вече,да не дойде анадолския щам

123

Deep Zone

преди 3 години

Ужас, край, не е 2%, а 2.5% :D Забелязвате ли, че лекарите (особено от НОЩ) НИКОГА не казват точни цифри. Този същия доктор в началото на пандемията твърдеше, че маските не предпазват :D Вярвайте му :D

122

Петър

преди 3 години

До Анонимен Това е ясно.Една година слушаме противоречиви мнения.Дори за самото заразяване.От сутрин до вечер новините са само ковид. Рекламите само за лекарства.Това нанася щети на психиката, колкото и устойчив да е човек.Вече ни подготвят за края на март за нова доза вирус. Аз не вярвам в конспиративни теории, но вече мисля, че има нещо....

121

Анонимен

преди 3 години

Мафията ГЕРБ е една добре смазана машина за крадене на пари и източване на Еврофондове - в правилните Чекмеджета.

120

До 120

преди 3 години

Ами то човек трябва да помисли малко, за да разбере за какво става дума - 16000 починали повече през 2020 година в сравнение с 2019, а регистрираните като починали Ковид-19 са 7576. Хайде и да помислиш поне малко защо е така!

119

Анонимен

преди 3 години

БРАДАТ ЛЪЖЕЦ!!

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Заради вируса казваш през 2020 са починали 16000 човека повече от 2019-а? В момента според стъкмистиката починалите от ковид са 8993-***,кълвач. На финала ще излезе че има повече починали отколкото заразени, ама нищо чудно, на страха очите са големи.

117

!!!!!

преди 3 години

Оффф Боже всеки ден за някаква умирачка се говори, смъртности, проценти, то не се издържа вече!!!